Sign in to follow this  
Followers 0
nokelte

Sami Kallioniemi (valokuvaaja)

6 posts in this topic

***

Edited by Samsara
Foorumin säännöt: ei kehuja tai haukkuja vierailta (tai 1 viestin kirjoittaneilta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoja kuvia teillä molemmilla!! Olemme tehneet hyvän valinnan kuvaajan suhteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiva olisi nähdä lisää Samin ottamia kuvia :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moderaattorin kommentti: Löydät paljon kuvia ihan hakukoneella, kuvaajalla on webbisivut, blogi, facebooksivut jne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sami Kallioniemi oli valokuvaajana häissämme tänä kesänä ja voin lämpimästi suositella! Innostunut idearikas ammattilainen, jolla on tilannetajua, huumoria ja ihmeellinen kyky tulla kaikkien vieraidenkin kanssa hyvin juttuun. Tässä kokemuksiamme Samista häävalokuvaajana.

 

Halusimme dokumentaarisen kuvauksen koko päivästä ja Sami ilmoitti heti kuvaavansa koko juhlan (meillä n.15 tuntia), toisin kuin moni muu kuvaaja, joka rajaa kuvausajan 8 tuntiin. Sami ehdotti tapaamista ja pari viikkoa ennen hääpäivää tutustuimme tulevaan hääkuvaajaamme ja kuvaaja meihin.  Tuntui mukavalta saada tutustua etukäteen tähän tyyppiin, joka on mukana elämämme tärkeimmässä juhlassa. Lisäksi juteltiin mm.tulevasta juhlanpäivän aikataulusta, morsiamen ja sulhasen vaatetuksesta ja toiveistamme kuvauksen suhteen.  Morsiamen epäillessä miten jotkut kuvat (esim. koko vierasporukan yhteiskuva) saadaan toteutettua, Sami kehoitti jättämään sen hänen huolekseen. Sami kyseli kysymyksiä joiden avulla hän sai ideoitua kuvista juuri meidän näköisiämme. Lisäksi kiertelimme autolla yhdessä katsomassa mahdollisia miljöökuvauspaikkoja.  Sami löysi kauniin talon, jonka edustalla saisimme mahtavat kuvat aikaiseksi.  Eikä aikaakaan kun Sami oli jo järjestelemässä isäntäparin kanssa asiaa! Samin innostus, aloitteellisuus, ideat ja organisointikyky saivat hääparin mielen tyyneksi: Tässäpä tyyppi joka hoitaa hommansa 110%:sti!

 

Hääpäivän aamuna Sami aloitti kuvaamisen morsiamen valmistautuessa päivään. Huomaamattomasti tämä kaveri seurasi kamerallaan jokaista hetkeä ja hiottiinpa meikkiäkin paremmaksi kameran kuvan avulla! Sami huomioi asiat, jotka itseltä olisi tohinassa unohtunut, mm. morsiamen kenkien ja korujen kuvaus, viivyttämättä aikataulua lainkaan. Miljöökuvauksissa saimme hyviä ohjeita kuvaajalta, eikä kameran edessä pusuttelu tai helliminen tuntunut lainkaan oudolta, kuten etukäteen miehemme kanssa aavistelimme.

 

Sami esittäytyi luontevasti vieraillemme muun ohjelmainfon lomassa. Tämä rentoutti juhlavieraita juttelemaan kuvaajan kanssa sekä olemaan kuvattavana. Toivomamme yhteiskuva koko vierasporukasta onnistui hienosti Samin ottaessa tilanteen haltuunsa.  Sami ehti myös jutella vieraidemme kanssa ja mielestämme oli yksi rennon tunnelman luojista juhlassamme.  Illan aikana valokuvaaja näytti muutamia otoksia meille kamerastaan ja edelleen saimme myhäillä tyytyväisyyttämme: Mahtavia kuvia luvassa!

 

Juhlien jälkeen olemme mieheni kanssa pohtineet valokuvaajan olleen iso tekijä onnistuneessa päivässämme. Itse ei tarvinnut miettiä koska ja mitä kuvataan, vaan kaiken kuvaukseen liittyvän pystyi huoletta jättämään Samin hoidettavaksi.  Miljöökuvaukset ennen vihkimistä rentouttivat hääparia ja saimme pitää hauskaa!

 

Voin lämpimästi suositella Samia häävalokuvaajaksi. Luotettavuus on avainasemassa kuvaajaa valitessa, sillä vastuu ainutlaatuisen juhlapäivän tallentamisesta on valtava.Tässä on tyyppi, joka ei laske käyttämäänsä aikaa tai vaivaa, vaan tekee hommansa täydellä sydämellä, innolla ja ammattitaidolla!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sami on tulossa kuvaamaan meidän häihimme reilun kuukauden päästä :) hyvän kuvaajan kanssa on puskaradio hoitanut tehtävänsä, ystäväpiirissäni taidan mieheni kanssa olla jo neljäs hääpari, joita Sami kuvaa. On siis mukava tilata kuvaaminen sellaiselta henkilöltä, jonka työskentelyä on itse häävieraana päässyt seuraamaan jo aiemmin. Edellisen kirjoittajan kommentteihin kuvaajan luonteesta voin hyvin yhtyä, odotinkin tässä innolla meidän kuvaussuunnittelupalaveria, varmasti tullaan heti hienosti juttuun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0