maibrit

Uudenmaan pitopalveut

2 posts in this topic

Heippa,

 

Näitä ketjuja lueskeltuani totesin, että kovin päivittynyttä tietoa ei ole uudenmaan pitopalveluista. Me asutaan Järvenpäässä ja oikein mistään ei löydy tietoa pitomer:sta tai muista lähialueen palveluista.

Olisin kiinnostunut kuulemaan eripaikoista kokemuksia teiltä kenellä sitä on ihan lähivuosilta :)

 

Pito-piioista on puhuttu pitkä ketju, mutta se on aika vanha. Uusia kokemuksia heistä?

 

Pitopalvelujen kotisivuilla on menun hinta per. henkilö, mutta sitten ei kerrota, että mitä hintaan kuuluu. Pelkkä ruoka vai jotain muuta esim. työntekijät jne.

 

Kirjoitelkaa vastauksia jooko, kiitos! :)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Gourmande Helsingissä 2013 järjestetyissä häissä. Ilmeisesti he toimivat koko Uudenmaan alueella. Ruoka oli erittäin hyvää ja siitä tuli vierailta kiitosta. Ruokaa riitti myös mukaanotettavaksi vaikka vieraat söivät todella paljon. Palvelu oli erinomaista eli osasivat kyllä hommansa / hyvin koulutettu. Kyselivät juhlan edetessä toiveita ja toimivat sen mukaan eli eivät juuttuneet alkuperäisiin aikatauluihin. Meillä oli omat juomat (skumpat, viinit ja avecit) jotka pitopalvelu myös tarjoili. Myös muiden härpäkkeiden ja kukkien kanssa olisivat auttaneet mutta hoidettiin ne itse eli juhlan saa räätälöityä itselle mukavaksi. 

 

Hintojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota siihen miten monta tarjoilijaa ja tarjoilijatuntia tarjoukseen on laskettu ja muuntaa ne vastaamaan toisiaan (tuntihinta / tarjoilija). Loppujen lopuksi tarjoilijoita tarvitsee saman verran oli pitopalvelu mikä hyvänsä ja useat pitopalvelut laittavat nämä arviot alakanttiin jotta tarjous näyttäisi houkuttelevalta.

 

Monet pitopalvelut varmaan ajelee pk-seudulla minne vaan eli ei kannata lukkiutua siihen oman kaupungin pitopalveluun ellei sitten satu olemaan todella kehuttu.

Edited by epu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now