Jump to content
Naimisiin.info

Haussa luonnonläheinen paikka, 100 hlö, Hki-Jyväskylä


bingzilla

Recommended Posts

Moi kaikille, tämä on ihka-ensimmäinen viestini tällä foorumilla. Heti on hirveesti haasteita ja apua tarvitaan. :D

 

Naimisiin mieleni tekevi, ja niin myös sulhoni. Siihenpä samanmielisyys aiheesta loppuukin. No ei nyt ihan, mutta nyt ovat fiksumpien neuvot tarpeen, että saadaan molempien näkemykset sovitettua yhteen. Armas avomieheni inhoaa pönötystä ja ihmisjoukkoja, ei tunne omaa sukuaan senkään vertaa kuin minun sukuani, ja haluaisi mahdollisimman pienet häät lähimpien kesken.

 

Minulla taas on läheinen suku, enkä yksinkertaisesti pysty karsimaan ketään 40 hengen listaltani. Kun tähän lisätään sulhasen suku ja molempien kaverit, ollaan vähintään 90 hengessä. Joka on noin kolme kertaa enemmän kuin sulhasen toive. Pakon edessä voisin suostua miehen toiveeseen vain lähimmistä sukulaisista, mutta tiedän, että harmittelisin sitä loppuikäni.

 

Kompromissina ollaan siis hahmoteltu "meidän näköisiä" häitä. Vihkiminen perhepiirissä perjantaina, ja todella vapaamuotoiset juhlat lauantaina. Meidän yhteinen harrastus on luonto ja vaeltaminen, joten sen haluttaisiin näkyvän päivässä. Teemana siis enemmän vapaamuotoinen seurustelu ja yhdessä tekeminen kuin varsinaiset häät, ruuasta ja juomasta tinkimättä. Illalla sauna sitä kaipaaville ja nuotiomakkaraa. 

 

Haussa olisi siis luonnonkaunis paikka, jossa kuitenkin pystyisi järjestämään ruokailun n. 100 hengelle, sekä saunan ja majoituksen halukkaille suunnilleen Helsinki-Jyväskylä -akselilla, mutta muutkin vaihtoehdot otetaan huomioon. Esimerkiksi joku leiri- tai koulutuskeskus, iso partiokämppä tai mökkikylä voisi tulla kyseeseen, mutta sellainen, jossa saa tanssia ja käyttää kohtuudella alkoholia. 

 

Kiitos kaikista vinkeistä ja kommenteista!

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Mode-edit: aiheen siirto ja otsikko selkeämmäksi
Link to comment
Share on other sites

Mun kavereilla oli häät tänä kesänä Tuusulan seurakunnan leirikeskuksessa Rusutjärven rannalla, ja oli kyllä tosi kaunis paikka! Rakennuksetkin vaikutti aika uusilta ja oli hyväkuntoisia. Siellä on päärakennus, jossa juhlasali (noissa häissä oli joku reilu 90 vierasta, hyvin mahtui vielä se määrä mut ei kyl yhtään enempää mahdu) ja yläkerta, johon oli tehty lapsille puuhahuone (leluja, pelejä jne.). Samassa pihapiirissä on rantasauna, ja järvimaisema on kaunis. Yöpymisestä en tosin tiedä, onko siinä samassa pihapiirissä mahdollisuutta, kuvittelis että on kun kerta on leirikeskus mutta siihen ei ollut tarvetta ni ei tullu kysyttyä. En tiedä sopiiko teidän tarpeisiin, mutta ehdottomasti katsastamisen arvoinen paikka mun mielestä :)

 

Onnea hääjärjestelyihin, kyllä kompromissit löytyy ja varmasti saatte oman näköisenne juhlat! :)

 

edit. Ja ainakin tämän kesäisissä häissä oli vapaa alkoholitarjoilu, joten ei pitäisi olla ongelma vaikka onkin seurakunnan leirikeskus.

Jään itsekin mielenkiinnolla seuraamaan, vinkit hyvistä juhlapaikoista on aina hyödyllisiä tulevia juhlia silmällä pitäen. :)

Muokattu: , käyttäjä: tylleröinen-88
Link to comment
Share on other sites

bingzilla, oletko jo tutustunut näihin ketjuihin: :)

 

  1. Paikkakuntakohtaiset juhlapaikkaketjut eli tämä osasto ja sen monet ketjut, löytyy kaupungeittain ketjuja sekä esim. 
häät 80 tyypille järven rannalla, vinkit ympäri Suomen tervetulleita  (näitä on useita)

 

 

Teemana luonto, metsä...

alueella Yleistä somistuksesta ja teemoista 

 

 

Erilaiset toiveet hääjuhlasta

 

Link to comment
Share on other sites

Teidän hääpohdiskelut kuulostaa ihan samoilta kuin meidän aikoinaan! :)

 

Meillä mies ei ehdottomasti halunnut häitä, halusi vaan mennä perheen kanssa syömään vihkimisen jälkeen. Pienen kaivamisen jälkeen paljastui, että hän ei halunnut perinteisiä häitä karjalanpaisteineen ja piirakoineen ja pönötyksineen. Joo, en halunnut minäkään, joten suunniteltiin sitten vain mieleisemme ja näköisemme juhlat, joiden aluksi mentiin naimisiin. :)

 

Meidän juhlat oli Lopella Eräsavussa. Se oli tosi kiva paikka, edullinen ja ainakin silloin vuosi sitten hyvin vapaa. Meitä tuli loppujen lopuksi vähän päälle 70, mutta oltiin kutsuttu 90. Enempää ei olisi mahtunut, joten voi olla teille vähän pieni. Kannattaa kuitenkin katsastaa, mikäli vieraslista jää kuitenkin vajaaksi.

 

Metsän keskellä (yksi naapuri), iso sauna, kunnollinen keittiö, jossa voi tehdä ruoat (oli meille ykkösehto) ja yläkerrassa "makuuparvi", jossa patjat n. 20 hengelle. Pihassa iso kota, missä grillattiin makkaraa. Ainut miinus oli, ettei ollut vettä lähellä, mutta sen kanssa pystyttiin elämään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...