Sign in to follow this  
Followers 0
Samsara

Jetro Stavén (valokuvaaja)

2 posts in this topic

Meillä oli Jetro kuvaushommissa viime kesänä Suomenlinnassa häissämme, suosittelen, täysi kymppi! Suunnittelupalaveri oli muutama viikko ennen häitä ja Jetro kyseli tarkasti päivän kulusta ja toiveistamme kuvien suhteen. Tapaamisen jälkeen jäi hyvä ja luottavainen fiilis- kaikki tulisi sujumaan hyvin.

 

Jetro kuvasi vihkimisemme kirkossa sekä hääjuhlan viettoa iltaan asti, kuvaajana hän oli huomaamaton ja kuvaajaan tottumattomat vieraatkin rentoutuivat täysin. Kuvausympäristö oli juhlatilassa hämyisä, mutta kuvista tuli kirkkaita ja onnistuneita.

 

Meillä ei ollut montaa ideaa potretteja varten, ja paikkakin päätetiin edellisenä iltana ilman, että Jetro oli sitä nähnyt, mutta homma luonnistui ja ideoita löytyi. Hän ohjasi ammattitaitoisella otteella kahta täysin kokematonta poseeraajaa. Kaikki sujui rennosti ja potreiteissa naurettiin - jännityksestä ei ollut tietoakaan.

 

Ei siis kannata miettä kahta kertaa yhteydenottoa erittäin ammattitaitoiseen kuvaajaan. Kuvat ovat edelleen todella kauniita ja täten hääpäivän fiilikseen on helppo palata - taito taltioida hetket kuviin on satumaisten potrettien lisäksi Jetron vahvuus.

Edited by watershine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0