Admin

Hääkirpputorin käyttöoikeuksia on muutettu 20.10. alkaen

1 viesti aiheessa

Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin.

Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan.

Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan.

Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla.

Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään