sposa2015

Hääpuvun kuljetus / postitus ulkomaille

6 viestiä aiheessa

Onko kellään kokemuksia tai vinkkejä hääpuvun saamiseksi ulkomaille? Meidän häitä vietetään Italiassa ja nyt mietinnässä on, miten hääpuku saadaan kunnialla perille saakka. UPS:ää suositeltiin, mutta hinnat pyörivät parin sadan euron yläpuolella. Lentolaukkuun puku ei mahdu muuten kuin runnomalla ja sekään ei houkuttele. Ruumaan en panisi mekkoa millään. Koskaan ei ole matkatavarat kadonneet, mutta sehän on sanomattakin selvää että juuri tuolla kerralla se laukku katoaa satavarmasti :)

 

Eli onko vinkkejä ja kokemuksia hyvistä ja edullisista lähettipalveluista? Tai muita vinkkejä puvun kuljetukseen tai lähetykseen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka paljon ennen h-hetkeä lennätte Italiaan? Onko suora lento? Ja millä lentoyhtiöllä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viikkoa ennen lennetään Finnairilla ja Alitalialla. Vaihto Roomassa. Perillä on siis sukua ja kavereita, joille puvun voisi lähettää, mutta en tiedä onko hyvää ja edullista lähettipalvelua olemassakaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kallistuisin käsimatkatavarana tuomiseen pukupussissa tai sitten ruuman puoleen, mikäli ihan mahdottomana pitää pukupussia. Todella epätodennäköistä, että laukku jäisi matkasta ruumasta, ja vaikka niin kävisikin, lentoyhtiö hoitaa sen takaisin. Tuossa on kuitenkin viikko aikaa palauttaa laukku, jos se jää esim. Roomaan.

 

"Finnairin matkalaukuista viivästyy alle prosentti ja yli puolet viivästyneistä laukuista saadaan asiakkaalle vuorokauden kuluessa, kertoo Finnairin viestintäjohtaja Aku Varamäki. Tyypillisesti matkatavara saadaan saman päivän aikana seuraavalle lennolle, hän toteaa. Esimerkiksi tammikuussa 7,1 laukkua tuhannesta ei tullut asiakkaalle suunnitellusti." lähde

 

 

Lähettipalvelut maksavat varmastikin suunnilleen saman verran näillä isoilla, DHL, UPS, TNT (laskuri tässä) jne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään