Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuvun kuljetus / postitus ulkomaille


sposa2015

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia tai vinkkejä hääpuvun saamiseksi ulkomaille? Meidän häitä vietetään Italiassa ja nyt mietinnässä on, miten hääpuku saadaan kunnialla perille saakka. UPS:ää suositeltiin, mutta hinnat pyörivät parin sadan euron yläpuolella. Lentolaukkuun puku ei mahdu muuten kuin runnomalla ja sekään ei houkuttele. Ruumaan en panisi mekkoa millään. Koskaan ei ole matkatavarat kadonneet, mutta sehän on sanomattakin selvää että juuri tuolla kerralla se laukku katoaa satavarmasti :)

 

Eli onko vinkkejä ja kokemuksia hyvistä ja edullisista lähettipalveluista? Tai muita vinkkejä puvun kuljetukseen tai lähetykseen?

Link to comment
Share on other sites

Minä kallistuisin käsimatkatavarana tuomiseen pukupussissa tai sitten ruuman puoleen, mikäli ihan mahdottomana pitää pukupussia. Todella epätodennäköistä, että laukku jäisi matkasta ruumasta, ja vaikka niin kävisikin, lentoyhtiö hoitaa sen takaisin. Tuossa on kuitenkin viikko aikaa palauttaa laukku, jos se jää esim. Roomaan.

 

"Finnairin matkalaukuista viivästyy alle prosentti ja yli puolet viivästyneistä laukuista saadaan asiakkaalle vuorokauden kuluessa, kertoo Finnairin viestintäjohtaja Aku Varamäki. Tyypillisesti matkatavara saadaan saman päivän aikana seuraavalle lennolle, hän toteaa. Esimerkiksi tammikuussa 7,1 laukkua tuhannesta ei tullut asiakkaalle suunnitellusti." lähde

 

 

Lähettipalvelut maksavat varmastikin suunnilleen saman verran näillä isoilla, DHL, UPS, TNT (laskuri tässä) jne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...