MinMar

Mallas-Pidot Oy, Valkeakoski

3 posts in this topic

Meillä oli häissä pitopalveluna Mallas-Pidot viisi vuotta sitten, tuoreempi kokemus on viime vuodelta siskoni yo-juhlista. Ko. pitopalvelu on ollut meidän perheemme varsinainen hovipitopalvelu, joka on hoitanut häiden lisäksi yo- ja rippijuhlat. :)

 

Meidän häissämme menu oli aasialaisvaikutteinen: alkupaloina oli ainakin lohipastramia, chili-katkarapusalaattia ja vihersalaattia pähkinöillä, saattoi olla jotain muutakin ja pääruokana oli lammascurry sekä voissa haudutettua kuhaa (jossa oli muistaakseni joku limettiä sisältävä lisuke). Kakut tein itse, mutta pitopalvelu toki hoiti kahvitarjoilut.

 

Mallas-Pitojen ehdoton vahvuus ovat alkuruuat (tosin tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus, kun pitopalveluista puhutaan): chili-katkarapusalaatin olen kopioinut omiinkin juhliini ja lohipastrami on aivan parasta (vähän vaihtelua perinteiselle graavilohelle). Häissämme olleet pääruuat olivat ihan jees, mutta lammascurry olisi ollut parempaa, jos se olisi tehty kunnon patalihasta eikä paistista, jota pitopalvelu käytti; kala oli ihan hyvin valmistettu, mutta ei jäänyt erityisesti mieleen.

 

Summa summarum, voin suositella Mallas-Pitoja. Mielestäni se on sellainen vähän raikkaampi ja nuorekkaampi pitopalvelu. Kannattaa kyllä panostaa niihin alkuruokiin, koska pääruuat ovat aina vähän heikompia kuin ne - ei niissä kyllä mitään valittamista ole ollut. :) Hintataso on mielestäni ollut kohtuullinen.

Edited by Nox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta :) Yritän löytää hyvän pitopalvelun joka hoitaisi toiveidemme mukaisen noutopöydän häihimme :)

Ja mielellään Valkeakosken alueelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now