Jump to content
Naimisiin.info

sormenjälkipuu


viivimatleena

Recommended Posts

Auttakaas :)

 

Olemme saaneet ystävältämme lahjaksi hänen itse piirtämänsä puunrungon, johon on tarkoitus kerätä vieraiden sormenjälkiä puun lehdiksi.

 

Ajattelin, että tämä tarvitsisi pöytään jonkilaisen ohjeen vieraille, esim kehystettynä pöydälle puun viereen. Mutta mitä siihen ohjeeseen voisi kirjoitta, onko kenelläkään kokemusta tai ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Oo, nuo on aivan ihania!

Oltiin viime vuonna häissä missä oli tuommonen vieraskirja ja oli niin ihana, tosin sitä en viitsi meidän juhliin ottaa kun kyseinen pariskunta kutsutaan meidänkin juhliin :D

Muistaakseni siinä ei ollut mitään ohjeistusta, vaan sulhanen yhdessä vaiheessa hihkasi että vieraskirja on esillä ja sinne saa sormenjälkensä painaa. Tosin kun oli pienet juhlat niin oli siinä helpompi se kerran sanoa :)

Link to comment
Share on other sites

Oon muutamia näitä nähny ja ovat hirmu kauniita! E

ikä mun mielestä haittaa vaikka jollain tutulla tällainen olisikin jo ollut ;)

 

Nämä ovat siitä mukavia et niitä löytyy paljon erilaisia valmiina ja aina mukavmpi jos joku voi piirtää uniikin puun juuri kyseiselle parille :) musteiden väri valinnoillakin saa tyyliä muutettua hirmuisesti :)

 

Meillä tulossa hieman isomman porukan juhlat, niin ajattelin sen vuoksi josko jonkinlainen kirjallinen ohjeistus olisi tarpeen. Toki myös seremonia mestari vinkkaa asiasta, mutta aina joku on kuitenkin vessassa tai ulkona :D

Link to comment
Share on other sites

Edellisissä häissä, joissa olimme, oli tuollainen puu. Paikalla oli kaaso ohjeistamassa ja sanomassa, mihin päin puuta sormen länttää, jotta täyttyisi tasaisesti. Värejä oli kaksi ja pöydällä oli lisäksi kosteuspyyhkeitä sormen putsaamiseen :)

 

Edit. aiheesta on jotain keskusteltu tuolla tekstien puolella, ketjussa Kuvia vieraskirjoista sekä erilaisia ideoita  s.7 ja 8 :)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...