Sign in to follow this  
Followers 0
Hääpäivänseisaus

Omissa häissään soittaminen

2 posts in this topic

Onko teillä kokemusta omissa häissä soittamisesta? Itse olen innokas harrastelijamuusikko, ja ajattelin näin sulhasen roolissa soittaa bändini kanssa muutaman sellaisen kappaleen, jotka ovat olleet meille tärkeitä seurustelun aikana. Myös best man soittaa samassa bändissä. Onko esim. logistiikan kanssa sellaisia haasteita, joita ei ihan heti tajua mutta jotka pitäisi ottaa huomioon? Muuta livemusiikkia emme ajatelleet järjestää, koska valssit sun muu perinteinen ei ole läheistä kummallekaan meistä :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soittamaan vaan! Minä esiinnyin aikanaan omissa häissäni, lauloin ja soitin pianolla miehelle Pepe Willbergin kappaleen Aamu. Kannattaa treenata mielikuvaharjoittelulla ihan kunnolla jos aikoo jotain koskettavaa kappaletta soittaa, ettei ääni sorru kesken kaiken tai sormet mene sekaisin. ;) 

 

Muutama huono puoli omassa esiintymisessä on: olet tavallaan töissä omissa häissä, etkä pääse nauttimaan muiden esityksistä. Jos jännität esiintymistä kovasti, sitten on vielä vihkimisen jälkeenkin jännitettävää eikä voi ottaa rennosti. Ja lopuksi vielä se, että jos haluat vaikkapa ottaa muutaman lasin viiniä ruoan kanssa niin pitää miettiä, vaikuttaako se soittoon. (Toki tästä on paljon erilaisia käytäntöjä eri muusikoilla, itse noudatan tiukkaa linjaa. ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0