Sign in to follow this  
Followers 0
Hääpalvelut

Kuke matkailutila, Harjumaa Viro

2 posts in this topic

  • Kuke Matkailutila
  • Kata küla, Kose vald, Harjumaa, 75103, Viro
  • +372 53435103. We speak English.
  • Email: marie(a)kuketalu.ee
  • www.kuketalu.ee/fi/

Arvoisa hääpari

 

Häät ovat yksi tärkeimmistä ja ikimuistoisemmista elämän tapahtumista ja me olemme valmiit tekemään hääjuhlistanne täydelliset.

 

Katettu kesäterassimme on loistava häiden pitopaikka, istumapaikkoja enintään sadalle henkilölle. Alueeltamme löytyy myös useita ainutlaatuisia, maalaisromanttisia paikkoja ja piharakennuksia joko itse hääseremoniaa varten, unohtumattomien hääkuvien ottamiseksi sekä tietysti juhlavieraiden viihtymiseen.

 

Erittäin kaunis Tuhalan kirkko sijaitsee vain 1.5 km päässä juhlatilaltamme. Lisätietoja vihkimisestä Tuhalan kirkossa kannattaa kysyä EELK suomalainen Pyhän Pietarin seurakunnalta Tallinnasta.

 

Tiloissamme voi yöpyä 58 juhlavierasta vierastalossa sekä mökeissä.

 

Huolehdimme juhlienne tarjoiluista toiveidenne mukaan, käyttäen mahdollisimman paljon puhtaita lähituottajien tuotteita, alittamattomaan Viron hintatasoon. Kauttamme juhlapaikalle myös muut hääpalvelut edullisesti, kuten vaikkapa valokuvaaja, musiikki jne.

 

Kannattaa pyytää hintatarjous, tulette yllättymään iloisesti!

 

Kuke matkailutila on jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva matkailukeskus Harjumaalla. Tavoitteemme on olla yksi Viron parhaista maaseutumatkailukohteista. Arvostamme vieraidemme hyvinvoinnin kaikkein korkeimmalle, jonka johdosta teemme parhaamme tarjotaksemme parhaan palvelun jo ennen vierailun alkua sekä koko vierailunne ajan.

 

Vuonna 2013 Kuke matkailutila arvostettiin jo kolmanneksi parhaaksi Viron maaseutumatkailutilaksi.

 

kuke_1_570.jpg

 

kuke_3_570.jpg

 

kuke_4_570.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juhlimme muutama viikko sitten häitämme Kuken tilalla. Juhlissamme oli noin sata vierasta ja juhlapaikkana oli tilan kesäterassi. Sää onneksi suosi meitä, eikä tilassa ollut kylmä edes syyskuun illassa. Tilan henkilökunta on todella mukava ja avulias. Ruoka oli herkullista ja puitteet muutenkin upeat. Paikka ei todellakaan ole hinnalla pilattu siihen nähden, että juhlapaikka on lähellä Tallinnaa. Koko tilan vuokraan sisältyy majoitus yli viidellekymmenelle hengelle. Suosittelen paikkaa lämpimästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0