Jump to content
Naimisiin.info

Häät Levillä/Kittilässä


pohjoisenmorsian

Recommended Posts

Pitkien pohdintojen jälkeen ollaan miehen kanssa päätetty järjestää ravintolahäät! Ollaan jo pitkän aikaa haaveiltu häistä Lapista, ja nyt loppujen lopuksi paikaksi on valikoitunut Levi. Vinkkejä nyt kaivataankin! Pyydettiin jo tarjous parista paikasta, ja ihan vaan maisemien puolesta nyt haaveillaan hotelli Panoramasta tai sen yhteydessä olevasta Levi Summitista. Saatiin heiltä tarjous, ja eivät peri lainkaan tilavuokraa, kunhan ravintolan myynti on yli tietyn summan, mikä on kyllä iso bonus.

Varauksia ei olla vielä tehty, ja haluaisinkin kuulla onko jollain kokemuksia tästä paikasta? Millaista ruoka, millainen palvelu? Oletteko olleet tyytyväisiä? Ainakin näin alkuun palvelu tuntuu olevan hyvää ja asenne sellainen "kaikki onnistuu" -tyyppinen.

Kakut kuulemma hoituu paikallisesta kahvila Somasta, kuulemma tosi hyviä ja kauniita. Kokemuksia tästä?

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut kyseisessä ravintolassa häissä neljä vuotta sitten, ja vieraan näkökulmasta ainakin oli hyvä paikka. Tilaa oli riittävästi, oli hyvät ruoat ja maisemat tietty tuli kivasti esille, kun seinä on ikkunaa. :) Ravintolatila vaikutti laadukkaalta ja sisustuksessa oli kivoja yksityiskohtia. Majoitumme hotellissa ja siitäkin tykättiin. Ei mitään negatiivista tule mieleen. :D

Link to comment
Share on other sites

Vau, olipa upeita nuo kuvat! Hääkuume kasvoi nyt moninkertaisesti! :) Ihana kuulla että vieraskin on viihtynyt! Ollaan menossa katsomaan paikkoja parin viikon päästä, ainakin tuo kuvissa näkyvä tila on kyllä aivan huikea :) 

Nanshe, mekin asutaan etelässä, ja ollaan paljon pohdittu tätä välimatka-asiaa. Mutta Lappi on meille tärkeä ja halutaan viettää meidän häät meille tärkeässä paikassa. Halutaan tarjota myös vieraille ihana viikonloppu ja ajatuksena on järjestää myös ohjelmaa ja tekemistä. Kuulemma myös ryhmälle saa edullisemmat majoitushinnat, joita pystyy vieraillekin tarjota.

Lisää kokemuksia saa ehdottomasti jakaa, että tiedetään varautua kaikkeen :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...