Jump to content
Naimisiin.info

Ongelmana paksu nivel


Vaniella

Recommended Posts

Sormeni ovat kapeat ja pienet, mutta nivelet paksummat. Harmikseni erityisesti juuri vasemmassa nimettömässä nivel on suhteessa paljon suurempi kuin sormuskohta. Nivelen kohdalla koko sormusmitalla mitattuna oli 14,8 mm, mutta sormuskohdassa vain 14 mm. Sormuksia koittaessa sopivaa on ollut hankala löytää. Tällä hetkellä minulla on titaaninen melko kapea sormus kokoa 15. Käyttömukavuus on hieman kyseenalainen, koska sormus pyörii ja liukuu koko ajan edestakaisin ja painaa välillä viereisiä sormia. Lisäksi se kääntyy koko ajan vinoon, mikä häiritsee omaa silmää. Yksi valkokultainen sormus, jota koitin, tuntui istuvan hyvin eikä juuttunut niveleen. Onko mahdollista, että materiaalilla olisi vaikutusta siihen, miten sormus liukuu nivelen yli?

Onko sormeni täysin epätoivoinen ja pitääkö minun vain oppia elämään heiluvan ja pyörivän korun kanssa vai voisiko minullekin löytyä sopiva sormus?

Yhdessä koruliikkeessä mainittin, että sormukseen olisi mahdollista tehdä sarana, jolloin sen ei tarvitsisi mahtua nivelen ohi. Miten tällaisen saranan tekeminen sormukseen käytännössä onnistuu ja kuinka rumasti se näkyy sormuksesta? (Google ei tällä kertaa kertonut.) Vaikuttaako sarana sormuksen kestävyyteen tai käyttömukavuuteen? Pitääkö materiaalin olla jotain tiettyä metallia, jotta saranan saa tehtyä?

Nimimerkillä Epätoivoinen :(

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...