2 posts in this topic

Hei kaikki häitä suunnittelevat, jo häitänsä viettäneet tai häävieraina olleet! Etsin nopealla aikataululla ensi kesäksi (kesä-syyskuu 2018) meille hääpaikkaa. Kysyn apua, koska itse en ole yksissäkään vastaavissa häissä ollut, enkä viikkojen etsinnän jälkeen netistä ole mieleistä paikkaa löytänyt (tai sitten on ollut niin suosittu, että saatavuus ja/tai hinta tulleet esteeksi).

Tavoitteena siis kaksipäiväiset tunnelmalliset häät. Pääkriteereinä olisi siis idyllinen maalaisromanttinen paikka (myös pelkkä mahdollisuus koristella paikka maalaisromanttiseksi riittäisi muuten sopivan paikan löydyttyä), n.80 hengen yhtenäinen juhla-ja tanssitila, yöpymismahdollisuus vähintään 50 hengelle (tai mahdollisuus yöpyä 10km säteellä), sekä lupa tuoda omat alkoholijuomat ja juhlia aamuun saakka.

Lisätoiveina (tinkivaraa) järvimaisema, edullinen hinta, sekä Pirkanmaan, Uudenmaan tai Varsinais-Suomen alue.

Ideanamme on päästä juhlapaikalle perjantaina omalla porukalla (molempien perheet, kaasot ja bestmänit) koristelemaan paikka yhteisvoimin, syödä ja viettää rennosti iltaa. Lauantaina olisi sitten valmistautuminen ja hääkuvaukset aamulla/aamupäivällä, ulkovihkiminen jossakin juhlapaikan kauniissa maisemassa,  syönnit ja kahvittelut, ja illan ja yön kestävät tanssit ja ohjelma. Sukua tulee eri puolilta Suomea, joten majoitusmahdollisuus (ja aamubrunssi) on tärkeä seikka. 

Eli olisiko kenelläkään ihanaisella antaa mitään vinkkejä, mistä voisi ko. paikkaa metsästää tai ketään tutuntuttua joka olisi vastaavia kaksipäiväisiä häitä viettänyt? Ikuisesti kiitollinen kaikesta avusta! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin vieraana nyt elokuussa Mathildedalissa Salossa. Oli aikalailla teidän toiveiden mukainen paikka. Juhlatila oli koristeltu just maalaisromanttisesti, miljöö vanha ruukin alue ja kylä. Majoituskapasiteettia varmaan riittää alueella vieraille, alueella nimittäin muutama majatalo ja mökkikylä ainakin mistä voi vuokraa majoitusta. Toki kaikki vieraat ei ole samassa paikassa mutta ainakin lähistöllä. Vanha kirkko oli n 6km päässä, ilmeisesti oli Suomen pienin kivikirkko mutta jotenkuten sinne kaikki mahtui :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now