Nannamamma

Vanhat sormukset täysin uusiksi

2 posts in this topic

Pidempään jo tätä harkinnut, uudistamista siis. Naimisiin menty jo ehkä 15 vuotta sitten, kihloihin.. reilu 22 vuotta sitten. Miksi ihmeessä nyt sitten, no mies hukkasi mun kihlan ja omaansa ei ole pitänyt yli 10 vuoteen. Jotenkin sitä kaipaa vähän ajanmukaisempaa, vaikka ihan samaa yhdistelmää täällä näkee monella edelleen. Ehkä just siksikin haluan erilaista, massasta poikkeavaa.

Nyt sitten aika uusia nämä. Eilen vein vanhan vihkin ja kolme muuta sormusta eräälle sepälle. Tekee luonnoksen, tässä vain mietin et onko sopivaa laittaa kuvia malleista mitkä viehättää omaa silmää, vaikka ovat eri seppien töitä. Olen aika avoin uudelle ja vähän niiku taivas auki et mitä tahdon. Toki rajoittaa hiukan vanhat materiaalit, mitä tarjolla toki kohtuullisen runsaasti. 

Olisi aivan mahtavaa, jos täältä saisin jotain ideaa, nyt miettinyt Filigraania, hieman eri tyylistä ja moderninmpaa.

IMG_2018-01-05_10-28-56.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Itselläni myös edessä vanhoista sormuksista uutta -projekti. Minulla on vanhempieni vihkisormukset, joista haluan teettää itselleni vihkisormuksen. Olen vain aivan untuvikko näissä asioissa, joten emmin, kuinka paljon perehtyneenä sinne sepän puheille pitäisi marssia. Millaisilla ohjeilla sinä aloitit projektin sepän kanssa? Varmaan jotain budjettia ja tyyliä mutta annatko käytännössä ihan vapaat kädet sepälle luonnoksen tekoon vai katsotteko yhdessä ensin sinua miellyttäviä malleja jne.? 

Täällä muuten ihania filigraanisormuksia:

http://www.sannilehtinen.fi/rings?lang=fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now