Jump to content
Naimisiin.info

Villa Rulludd (Espoo)


wagner

Recommended Posts

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Nöyrä pyyntö arvon kanssamorsiamet: Voisimmeko pysyä keskustelufoorumien yleisten käyttäytymissääntöjen mukaan otsikon aiheessa? Viimeiset yli 20  :o viestiä eivät ole tuoneet minkäänlaista lisävalaistusta aiheeseen Rullud juhlapaikkana.

Muut kuulumiset voi vaihtaa privana/muilla foorumeilla.

Kiittäen ja kumartaen

nimim. myös juhlat Rulluddenissa 2007

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest cami(Guest)

Mä olen ainakin ollut tooooosi epäaktiivinen! Häät kyllä mielessä mutta kai sitä voisi pikkuhiljaa alkaa tosissaan jotain asian eteen tekemäänkin! Mua kiinnostaa myös hääyöt ja valokuvaajat, eli saa vinkata...

Onneksi on sentään tuo rullud, kirkko ja bändi varattuna.

Ja tammikuussa tavataan!

Link to comment
Share on other sites

Guest cacara(Guest)

Tää oli siis nimim. cacara, en ollut huomannut kirjautua ja siksi kirjoittelen vieraana! Häät 16.6

Mä olen ainakin ollut tooooosi epäaktiivinen! Häät kyllä mielessä mutta kai sitä voisi pikkuhiljaa alkaa tosissaan jotain asian eteen tekemäänkin! Mua kiinnostaa myös hääyöt ja valokuvaajat, eli saa vinkata...

Onneksi on sentään tuo rullud, kirkko ja bändi varattuna.

Ja tammikuussa tavataan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Häät oli Villa Rulluddissa 8.7.2006 ja päivä oli täydellinen. Suurin kiitos siitä kuuluu Villa Rulluddin henkilökunnalle ja paikalle. Sää oli myös aivan mieletön.

Rulluddin henkilökunta todellakin kuuntelee toiveita eikä ollut mitään ongelmia toteuttaa omia juttuja. Näin avuliasta väkeä on todellakin vaikea nykyään löytää mistään.

Meillä oli omia kattausjuttuja, kukkia ym. ja he laittoivat kaikki valmiiksi.

Tilavuokra on ehkä kalliimpi, mutta sen arvoinen lisäksi se, että menut ovat todella kohtuuhintaisia ja ruoka aivan taivaallista.

Onnittelen kaikki valinnasta  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Cherry Blossom Girl

Mukavaa kuulla positiivisia kommentteja Rulluddista. :)

Mukavaa on myös mennä käymään siellä ensi viikonloppuna, oletan että tapaamisen jälkeen moni asia selviää ja pääsen taas vähän eteenpäin suunnitelmissa.

Me emme ole ajatelleet järjestää kuljetusta paikkaan. Porukka tulee niin eri paikoista, että en oikein tiedä miten se olisi mahdollista. Poistumiseen ajattelimme tilata takseja paikalle etukäteen.

-CBG-

Link to comment
Share on other sites

Moikka,

Mä oon "vähän" pettynyt kakkuihin.. Eivät ihan olleet sitä tasoa (maut ei olleet mitään mahtavia ja ulkonäöt ämätöörimäisiä) mitä oletin ja eilen illalla rupesin miettimään, että mitä jos ruuat jatkaa samaa linjaa, niin voi ******.  Makuja on monia ja saattaa niistä joku tykätäkkin, mutta meille ei tule niistä kakuista mitään. Kattauksista oli yksi mieleinen (se missä oli ne ruusut pöydällä ). Ideoita ei nyt kamalasti tullut, lähinnä ne omat mielikuvat vahvistui. Valokuvaaja olis edelleen hakusessa, oon saanut ihan ylihinnoiteltuja tarjouksia ja en ole lähtenyt niitä edes viemään toiselle kierrokselle.. Viikonloppuna on häämessut ja sen jälkeen koko häähössötyksen voi heittää vintille odottamaan huhtikuuta..

Ensku

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Hassua että on niin erilaisia makuja. Itse olin tuolla morsiammen sukulaisena katsalemassa, morsian itse kun ei päässyt, ja olin varsin innostunut. Täytyy myöntää että olemme siellä sunnuntaikahvilassa käyneet muutaman kerran kakkuja maistelemassa ja se suklaakakku (Sacher?)oli mielestäni taivaallista. Olisin kysynyt sitä omiin häihini mutta en kehdannut viedä serkkuni hääkakkua. Samoin pidin siitä vadelmakakusta ja kinuskista. Valkosuklaakakku oli myös hyvää. Kakuissa ei ollut lainkaan leipomon "keinotekoisuutta" vaan marjatkin oli ihan marjojen makuisia. Itse siis ainakin voin suositella ja paljon kehuja olen paikasta kuullut.

Mutta luulisi sinne oman kakun voivan viedä jos heidän kakut ei miellytä.

Se viinimaistelu oli aika hauska juttu. Miehenikin olisi lähtenyt mukaan jos olisi tiennyt etukäteen. Ei miedän hääpaikassa moista tilaisuutta vain ollut. Kade

Link to comment
Share on other sites

Mä rakastuin niihin pieniin marsipaanisitruuna"paketteihin". Olivat ainakin minun ja sulhon makuun. Näyttävät myös söpöiltä..  :) Niitä ainakin nähdään meidän kahvipöydässä. Kakuista emme vielä tiedä, juustokakkua olimme ajatelleet mutta se tuotti pettymyksen. Todennäköisesti päädymme kahteen kakkuun, valkosuklaakakku "pääkakuksi" ja joku toinen vähemmän makeasta pitäville. Mekin tykästyimme kattausideaan jossa oli niitä valkoisia ruusuja.  :-X  

Link to comment
Share on other sites

Guest Monsku(Guest)

Täällä yksi uusi rullud morsian. Sunnuntaina käytiin tutustumassa paikkaan ja ihastuttiin täysin. Ihana tunnelma jotenkin ilman mitään koristuksiakaan

Ainut mikä mietityttää on ne erilliset huoneet, meille on tulossa ehkä hiukan päälle sata ihmistä ja sehän tarkoittaa, että osa istuu kauempana isosta salista. Minkälaisia kokemuksia teillä? Miten vaikuttaa juhlaan tai siihen, että yhteinen ohjelma näkyy kaikille. Ja minkälainen on ollut tanssitila?

Link to comment
Share on other sites

Hei Monsku - Meillä on myös sama tilanne, eli vieraita tulee hieman yli sata ja tuo tila hieman mietitytti aluksi... Rulluddin porukalla toin on hyvä ehdotuksia istumajärjestyksille, joista meille ainakin löytyi mieluinen. Tilanteeseen auttaa myös varmasti, jos avustajista löytyy sukkelasanaisia juontajia, jotka voivat pitää kaikki vieraat ohjelmasta ajantasalla. Meidän juhla on kesäaikaan, joten toivottavasti myös piha toimii hyvänä paikkana ohjelmalle. Tarkoituksena olisi siis istuttaa ihmisiä paikoillaan mahdollisimman vähän aikaa. :) Rulludd kyllä on aivan mahtavan tunnelmallinen paikka,joten toivottavasti päädytte sinne!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...