Jump to content
Naimisiin.info

Anna1979

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Anna1979's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Kyllä bändi mahtui oikein hyvin verannalle (4 soittajaa) ja tanssitilaakin jäi meidän n100 hengen porukalle mukavasti. Tunnelma oli aika ajoin tiivis, mutta kaikki halukkaat mahtuivat tanssimaan. "isossa salissa" ja "peräkuitilla" pystyi musisoinnin aikana hyvin keskustelemaan ja jos juhlat ovat kesäaikaan, myös takapihasta tulee mukava olohuone.
  2. Näin juuri meilläkin!
  3. Nyt on häät vietetty. Minna oli meikkaamassa minut, kaksi kaasoani ja äitini hääpäivän aamuna. Lopputulos oli upea. Meikeistä tuli toiveidenmukaiset ja jokainen tunnisti meikin omakseen. Minna on mukava ja asiakaspalveluhenkinen ja meikkauksen ohessa saimme kaikki hyödyllisiä vinkkejä arkipäivän ehostukseen. Mielestäni erinomaista palvelua. Aikaa kului noin neljä tuntia. Hinnat olivat mielestäni edulliset ottaen huomioon, että saimme palvelun kotiin, joka säästi kallisarvoista aikaa hääpäivän aamuna ja loi ihanan rentouttavan tunnelman meille naisille. Voin siis lämpimästi suositella Minnaa muillekin juhlijoille! p.s. Huomasin juuri, että Minna on uudistanut nettisivunsa ja nyt näytillä on myös muutama esimerkkityö. Hieno homma!
  4. Meillä oli häät pari viikkoa sitten Rulluddissa ja olen kyllä kanelin kanssa täysin samaa mieltä. Kaikki meni täydellisesti! Ruoka oli ensiluokkaista ja kaikki vieraat kehuivat sitä maittavaksi. Saimme muokata menun oman mielemme mukaiseksi ja hinta pysyi kohtuudessa, vaikka tarjolla oli esim härän sisäfilettä. Esillepano oli myös tyylikäs ja kaikki annokset oli aseteltu kauniisti. Viinipullot vaihtuivat pöydissä jouhevasti ja tyhjät lautaset korjattiin huomaamattomasti pois. Myös loppuillan "baari" toimi esimerkillisesti ja se pysyi edustavan näköisenä koko illan. Pöytäkoristelut suunnittelin täysin itse ja kukiksi valitsin hääkimppuni mukaisia kukkia. Lähetin Rulluddin väelle etukäteen kuvia "testikattauksesta" ja kaikki oli hääpäivänä aseteltu juuri haluamallani tavalla. Kukat oli runsaat ja näyttävät, aivan kuten olin toivonut. Myös Rulluddin upea piha oli erinomaisessa kunnossa. Kukat kauniinaja ruoho siistittyvä. Muutenkin palvelu on ystävällistä ja toimivaa. Asioista ei tarvitse mainita kun kerran ja voi olla varma, että kaikki sujuu. Juhlapäivänä henkilökunta toimi huomaamattomasti ja kohteliaasti. Näin jälkikäteen katsottuna pidän itseäni vaativana morsiamena, mutta juhlapaikan toiminnoista ei Rulluddin kannalta todellakaan täytynyt olla huolissaan. Suosittelen Villa Rulluddia kokonaisuutena siis lämpimästi kaikille juhlijoille.
  5. mhsammakko, Rulluddin kotisivuilla on suht kattava galleria, joka sisältää sisä- ja ulkokuvia paikasta. http://www.vallmogard.fi/2005/VillaRulludd/index.htm Rulluddin pihapiiri on erittäin kaunis, kannattaa käydä katsastamassa ihan paikan päällä, jos et vielä ole käynyt. Rulluddin väki on todella joustavaa, joten koristeluista ja ruoista pääsette varmasti yhteisymmärrykseen. Siivous kuuluu pakettiin ja muutenkin juhlat järjestetään hyvin kokonaisvaltaisesti Rulluddin porukan kanssa. Juhlat tulee lopettaa puolilta öin ja ulkona pitää olla viimeistään klo 1:00. Kesä on paikan sesonkiaikaa ja häitä ja muita kesän juhlia vietetään varmastikin joka viikonloppu. Odottele siis rauhassa tarjousta, saat sen varmasti pian.
  6. Henniko, saako udella mistä tilasit kimppusi?
  7. Hello ladies, Onko kellään kokemusta meikkaaja Minna Timosesta. Sain häneltä hyvän tarjouksen ja pikaisen vastauksen tiedusteluuni, mutta hänen kotisivuillaan ei ole esimerkkitöitä. Minnan sivut löytyvät täältä: http://www.elisanet.fi/minna.timonen/ Kiitos avusta jo näin etukäteen!
  8. Minä olen lueskellut noita Rulluddin ehdottamia menuja, oihan ok joskaan ei mitään erikoista. Mitään ei olla vielä päätetty. Meinaatteko ottaa jotain noilta ehdotetuilta listoilta vai pyytää jotain "omaa"?
  9. Heissan. Myös minä "täydellisyyden etsijä" mietin ensin noita tuoleja, tarkemmin siis sitä, että ne olivat erilaisia keskenään... Mun mielestä nuo puunväriset ovat kauniimpia kuin nuo siniharmaat. Mutta koska kaikki sopivat itse paikan henkeen, niin ei oikeestaan haittaa sitten lopulta että ovat erilaisia... Saikohan tästä mitään selvää :
  10. Kiitos jälleen Glenda! Muistinkin jo aiemman vinkkauksesi ja soitin Casa Pioniaan. Myyjä tosiaan kuulosti ihan lupaavalta, mutta kehoitti soittamaan toukokuussa uudelleen, jolloin tietäisi tulevan kesän tilanteesta hieman enemmän. Pitää kai tyytyä odottelemaan.
  11. Nappula, näyttää siltä, että mulle on käymässä ihan samoin. Oon alusta asti tiennyt, että pionit ovat meidän häiden koko idea ja nyt kukkakauppiaat sanovat, että ei voi luvata mitään ja että riippuu niin kesästä onnistuuko niitä saada vielä heinäkuun lopulla.. :'( Tuntuu tyhmältä mutta tää on vetänyt mielen aika matlaksi. En voi kuvitellakaan, että hääkimpussani ei olisi yhtään pionia. Auttakaa rakkaat kanssa morsiot. Mistä kukkakaupoista teille on saatu pioneita heinäkuun lopulla täällä pääkaupunkiseudulla aiempina vuosina? Onko kukaan muu kuin nappula jututtanut kukkakauppoja jo tänä vuonna ja saanut tietoa/veikkauksia. t: epätoivoinen
  12. Meille suositeltiin, että Vieraat istutettaisiin tuohon kolmen huoneen "yhtenäiseen tilaan" ja loput vieraat (suurin osa nuoria) sitten tuohon isolle verannalle. Kaikki ovat sitten suht lähellä toisiaan, vaikka näköyhteyttä ei olekaan. Itse istumme näillä näkymin omassa pöydässä siinä kakluunin edessä.Näin ollen buffet tulee perimmäiseen huoneeseen. Ruan jälkeen sitten pöydät kerätään isolta verannalta pois ja tuohon tilaan tulee bändi. Tällöin myös baari aukeaa käytävän päässä olevassa huoneessa ja perimmäiseen huoneeseen tulee pieniä pöytiä ja tuoleja, jossa vieraat voivat tanssin ja muun yleisen toiminnan lomassa istahtaa juttelemaan. Saikohan tästä mitään selvää.. Itse ensin epäröin tuota pöytien pois siirtämistä, mutta kyllä tämä taitaa olla paras ratkaisu meille, kun vieraita tulee kuitenkin satakunta.
  13. Ei huolta kanerwa, Rulludd on varmasti hyvä valinta myös pienelle porukalle. Nettisivuilta löytyy istumajärjestys ehdotus myös 25 hengen seurueelle. Mahdutte yhteen tilaan mukavasti ja toinen puoli talosta voi sitten olla ihan hyvin tyhjillään. Se on kuitenkin niin erillään, että ei haittaa..
  14. Hei Monsku - Meillä on myös sama tilanne, eli vieraita tulee hieman yli sata ja tuo tila hieman mietitytti aluksi... Rulluddin porukalla toin on hyvä ehdotuksia istumajärjestyksille, joista meille ainakin löytyi mieluinen. Tilanteeseen auttaa myös varmasti, jos avustajista löytyy sukkelasanaisia juontajia, jotka voivat pitää kaikki vieraat ohjelmasta ajantasalla. Meidän juhla on kesäaikaan, joten toivottavasti myös piha toimii hyvänä paikkana ohjelmalle. Tarkoituksena olisi siis istuttaa ihmisiä paikoillaan mahdollisimman vähän aikaa. Rulludd kyllä on aivan mahtavan tunnelmallinen paikka,joten toivottavasti päädytte sinne!
  15. Heips. Meidän valinta on vadelmakakku, perinteinen, mutta mielestämme oikein maukas ja raikas. Tykkäsin myös juustokakusta ja valkosuklaakakusta, joka muuten oli musta kaunein ulospäin. Kattauksista mikään ei oikein miellyttänyt, mutta mulla onkin aika tarkka oma suunnitelma sen varalle.
×
×
  • Create New...