Jump to content
Naimisiin.info

Hirvihaara (Mäntsälä)


Mansikkasuu

Recommended Posts

Guest morsian2012

Kiitos vinkistä tamtam! :) Ehdottomasti aion tehdä sen kukka-sopimuksen kirjallisena, jos teillekin on noin käynyt! Kiitos ja kumarrus :D:)

Joo, en ole varma mutta vissiin juhlien järjestä (onko ny sitte iha omistaja mutta myyntipäällikkö ainaki) on vaihtunut ja nyt ihan tän vuoden puolel on tullu tuo että voi vuokrata myös vain juhlasalit :) Ei meillä muute ois ollu varaa siihe ;D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos paljon infoista tytöt! :) Kuulostaa hyvältä vaikkakin kalliilta. Millainen ruokailu teillä on tuohon hintaan? Tai onko siellä edes mahdollisuutta valita mitään edullisempaa vaihtoehtoa? :D Toisaalta jos tuolla hinnalla saa myös kaikki kukat ja koristelut, niin en tiedä onko se loppujen lopuksi niin paha - sitä paitsi ei tarvitse ainakaan stressata sellaisista. :) Nm. Stressaan kaikesta aina liikaa :D Millainen juomatarjoilu teillä on?

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian2012

Kannattaa siis tosiaan käydä ihan paikan päällä juttelemassa Hirvihaaran kanssa :) Ruuista ei ole paljon tinkimisen varaa, mutta menu-vaihtoehdot on kyl aika hyviä. Sisältää siis alku- ja pääruuan ja sit viel se hääkakku kahvin kans. Pöytäkoristeet ei siis kuulu hintaan mutta kukat, servetit ja kynttilät kyl kuuluu :D Itse olen ostanut terälehdet, koristetimantit, kaitaliinat ja menu/ohjelma-kartongit ja paikkakortit on itse tehtyjä. Juomat on sit aika laadukkaita, koska olis aika hölmöö tarjota halpaa skumppaa hienossa paikassa ;) Tarjotaa alkumaljat ja ruokaviinit. Omia juomia ei tietenkään saa itse tuoda kartanoon vaan siellä eteisessä toimii ihan normi baari.

Suosittelen käymään paikan päällä!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mäntsälän kirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 eli silloin on hyvä mahdollisuus käydä katsomassa kirkkoakin. Eri pappeihin on myös tällöin mahdollisuus tutustua saarnan ja liturgian merkeissä. :)

Meidät vihittiin siellä, en ollut ennen vihkiharjoituksia siellä käynytkään, mutta luotin sulhasen makuun. Ja aivan upea paikka vihkimiselle, suosittelen! (Minulle tosin olisi käynyt mikä tahansa kirkko, pääasia että ollaan naimisissa :gpari: )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...