Sign in to follow this  
Followers 0
Niiskuneiti2004

Vihti/Nummela

67 posts in this topic

Onko kenelläkään tietoa hyvistä hääjuhlapaikoista Vihdissä?

Meillä on vihkiminen Vihdin kirkossa, mutta hyvät juhlapaikat näyttävät olevan kiven alla. Onko kenelläkään kokemuksia kirkon lähellä sijaitsevasta puistolasta? Olkkalan kartano olisi muuten aivan loistava juhlapaikka, mutta sinne ei saa tuoda omia juomia ja alkumaljat, viinit ym. tulisi ottaa heiltä ravintolahinnoin, johon meillä ei ole varaa (vieraita tulee noin 150).

Eli missä Vihdin kirkossa vihittävät hääparit viettävät hääjuhlia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo Olkkalan Kartano ei mun mielestä ollut sikskään kiva paikka, kun se oli avoinna "yleisölle" ihan normaalisti, vaikka siellä oli häät...

???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häät oli Puistolassa, ja oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Tilat, astiat, palvelu ja hinta olivat ok ja balanssissa. Avaimet saatiin torstaina ja palautettiin sunnuntaina iltapäivällä. Siivous kuului hintaan (n. 1000 mummoa) ja liinat sai lisämaksusta myös sieltä.

Meillä oli vieraita 115 ja saliin jäi silti vielä väljästi tilaa sekä pöytien ympärille että tanssia varten. Kaiketi sinne mahtuu heittämällä noin 200 henkeä.

Ainoa miinuspuoli oli se, että piha ei ko. mestassa ole kovin viihtyisä; jos haluat jotain vehreää kartanomiljöötä, niin unohda tämä. Toisaalta Olkkalan kartanossa on kiva ympäristö, mutta kuten todettu, se on auki myös muulle yleisölle ja sitäpaitsi ihan sikakallis. Kovin montaa tuolle vierasmäärälle tarpeeksi suurta tilaa ei lähialueelta kyllä löydy, joten kannattaa tehdä päätös nopeasti!

Jos haluat jotain muuta tietää, niin pistä vaikka privaa. Voin myös suositella hyvää ja edullista pitopalvelua, jos sellaista tarvitset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä!  :)

Puistolan suurin miinus on juuri juhlapaikan ympäristö. Haaveilen vehreästä puistomaisesta juhlaympäristöstä, eikä sellaista näytä Vihdin seudulla olevan :( Tai jos on, niin sitten itse juhlapaikka on ränsistynyt (esim. Päivölän virkistyskoti). Puistolan miinuksena on vielä se, että tulevan mieheni veli vietti samaisessa paikassa häitään pari vuotta sitten... eli jos kirkko on sama niin ainakin juhlapaikan pitäsi olla eri.....

Onko kenelläkään kokemuksia Vihtijärven Nummituvasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kerran ollut Nummituvalla yksissä häissä ja muistini mukaan vähän ränsistyneen oloinen sekin oli, ellei sitten ole tehty remppaa viime vuosina. Piha siinä on kyllä kivempi, mutta en ole varma siitä, kuinka paljon porukkaa sinne mahtuu.

Nummituvan suurin miinus on minusta se, että se on ihan keskellä metsää; vaikea (?) ulkopaikkakuntalaisen löytää ja toisaalta pitkä matka yöllä lähteä jatkoille/taksilla kotiin, jos sellaista meininkiä on.

Koetin tuossa miettiä, mutta ei tule heti mieleen yhtään tarpeeksi suurta tilaa Vihdin seudulta. Kivoja paikkoja kyllä olisi muuten, mutta kun ei mahdu niin ei mahdu. Törmäsin itse tuolla sadan hengen populaatiollakin samaan ongelmaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kuukausi sitten häät Nummituvalla Vihtijärvellä. Paikka oli aivan ihanteellinen. Vieraita meillä oli n. 120 ja lisääkin olisi mahtunut. Ja osa tilasta oli sentään jätetty tyhjäksi tanssia varten.

Pihapiiri on kiva juuri siksi, että se on keskellä metsää. Puistolasta en itse tykännyt, koska se on keskellä omakotitaloaluetta ja uteliaita ikkunoissaan. Ulkopaikkakuntalaiset ja jopa ulkomaalaiset osasivat paikalle mainiosti. Meillä oli muistaakseni 7 opastekylttiä, reitti kulki Haaviston kautta. Matkaa tuli n. 23 kilometriä. Ja kukaan ei eksynyt matkalla  ;D Paikka oli ihan ok ulkoapäinkin, en sitten tiedä onko sinne remonttia milloin tehty. Ja sisätilat ovat täydelliset, ei ollenkaan ränsistyneet.

Hinta oli 202 euroa ja se sisältää siivouksen. Eli omat rojut vaan pois paikalta, vuokraaja hoitaa siivouksen. Jos haluaa ulkoteltan pihalle pöytineen, se maksaa 50 euroa.

Suosittelen Nummitupaa  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sen verran vielä, että helpostihan Nummituvalta yöllä jatkoille pääsee...vt 25 kulkee 5 kilsan päässä ja sieltähän pääsee kätevästi ja nopeasti vaikka Hyvinkäälle tai Vantaalle. Tuskinpa kukaan noihin Vihdin kirkonkylän kuppiloihin häiden jatkoille menisi... ::) Itse menimme hääyötä viettämään Hyvinkäälle ja matka kesti vartin verran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä pitää kai itsekin ruveta harkitsemaan Nummitupaa juhlapaikaksi.

Hessu olikos teillä pitopalvelu sitten erikseen vaiko miten?

Niin ja sellaista vielä että löytyykö netistä mistään mitään www-sivuja paikasta??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka Axelle!

Nummituvalla ei ole mitään www-sivuja  :-/ Mutta jos et ole nähnyt Nummitupaa ulkoa etkä sisältä etkä pääse sitä katsomaan (huomasin profiilistasi, että olet Joensuusta), niin voin hyvin lähettää parit kuvat meidän häistä. Lähetä vaikka privaa  :)

Meillä ei ollut pitopalvelua, vaan teimme itse ruuat. Suvussa sattui olemaan niin monta ruuanlaiton ammattilaista, että se onnistui hyvin. Nummituvalla on hyvät tilat tehdä ruuat sekä hyvät säilytystilat. Löytyy useita jääkaappeja, kylmäkaappi sekä pakastimia. Uuneissa on puutteita, mutta hyvin niilläkin pärjättiin.

Tarjoilun meillä hoitivat Vihdin Koti- ja Maatalousnaiset, kolme ihmistä tarjoili 7 tuntia, hinnaksi tuli 147 euroa. Hoitivat hommansa kiitettävästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja vielä noista muista juhlapaikoista Vihdissä Nummituvan lisäksi. Listasin itelleni ne kaikki viime kesänä ja kyllä niitä loppujen lopuksi aika paljon oli.

Eli...Puistola, Ojakkalan työväentalo, Enä-Seppä (Ojakkala, on muuten tosi kaunis pihapiiri tuolla Enä-Sepässä), Hopeaniemi, Vanjärven seurojentalo, Onnenpesä, Olkkalan kartano, Vihdin Pirtti, Otalammen työväentalo, Leirikeskus Riuttaranta, Jokikunnan seurojentalo (aika ränsistyneen näköinen ulkoa päin) ja pirtti Vanhan Porintien varressa (nimeä en muista).

Nummelasta löytyy Maitohuone, Päivölä, Liikuntasampo, Rientola (työväentalo aivan keskustassa) ja Airmotel.

Veikkolassa taas on Elohovi ja joku toinen, kuollaksenikaan en muista sen paikan nimeä. Kuvissa näytti kauniilta.

Karkkilassa on Länsituuli, Hotelli Oiva ja joku kolmaskin oli, nimeä en enää muista. Netistä kuitenkin löytyi hakemalla.

Siinäpä ne mitä muistan näin äkkiseltään.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pirtti Vanhan Porintien varressa (nimeä en muista).

Lienee Ruskopirtti  ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lienee Ruskopirtti  ???

No just se! Millään en saanu nimeä päähäni. Kiitos Ragazza  :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niin ja vielä noista muista juhlapaikoista Vihdissä Nummituvan lisäksi. Listasin itelleni ne kaikki viime kesänä ja kyllä niitä loppujen lopuksi aika paljon oli.

Suurimmassa osassa noista oli vaan se ongelma, että tilaa ei ollut tarpeeksi sadan hengen populaatiolle. Toi Maitohuone olisi ollut aivan ihana, mutta sinne taisi mahtua vain 60 henkeä tai jotain.

Riuttaranta ei taas kesäaikaan käy, koska siellä on rippikouluja aika taukoamatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin. Se voi olla että tässä pitää alkaa sitten kuitenkin sitä maitohuonetta varailemaan. Meidän äiti se löi kapuloita rattaisiin tuon Nummituvan kanssa.. on kuulemma liian kaukana... no niin no minunhan nämä häät ovat mutta pitää kai ton äiteen antaa jotain päsmätä niin ehkä se suotusammin avustaa rahajutun kanssakin..;) *kieroa?*  

Eikun siis supistamaan vieraslistaa, että mahdutaan tuonne maitohuoneelle tai johki. :) Ja eihän sitä tietty varmaan kaikki tule ketä kutsutaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me etsitään juhlapaikkaa kanssa Vihdistä. Meillä olis tarkotus juhlia elokussa -04. Onko kenelläkään siis mitään kokemuksia tai hintatietoja Maitohuoneesta tai Heinojan kestituvasta. Meillä on kuitenkin niin pieni määrä vieraita (max 60), että noista seurantaloista tulee niin kolkkoja helposti näin "pienellä" vierasmäärällä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heinojan kestituvalla olen ollut kerran yksillä synttäreillä, mutta hinnasta ei mitään havaintoa. 60 henkeä voi olla siellä kyllä aika tiukka, ja yhtenäistä näin suurta tilaa siellä ei käsittääkseni ole eli vieraat joutuisi sijoittamaan eri huoneisiin. Jos se ei haittaa, niin muuten paikka oli kyllä ihan kiva, vaikkakin aika syvällä metsässä.

Seurojentaloista Ojakkalan työväentalo olisi juuri sopivankokoinen tuolle porukalle. Sinne mahtuu kauheella tunkemisella sata, mutta silloin ei jää tanssitilaa ollenkaan.

Maitohuone on ainakin kuvissa tosi kivannäköinen paikka, katso vihti.fi, sieltä löytyi muistaakseni linkki Maitohuoneen sivuille.

Enä-Seppä? Saattaa kyllä olla aika buukattu jo ensi kesällekin. Palojärven Rustholli? Meille oli liian pieni, mutta kuvissa kivannäköinen paikka sekin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missäs se Enä-Seppä sijaitsee ja paljonko vieraita sinne mahtuu? Onko A-aoikeudet?

Jos Enä-Seppäkään ei ole sitä mitä me etsimme, täytynee päätyä Puistolaan, joka loppujen lopuksi on kyllä ihan hyvä! Ja jos häät pidetään talvella niin juhlapaikan ympäristöllä ei ole kovinkaan suurta merkitystä, koska suurin osa vieraista varmaan viihtyy erittäin hyvin sisällä. Ja puistolassahan on iso yhtenäinen tila, johon mahtuu hyvin 100 henkeä juhlia viettämään.

Onko kukaan viettänyt häitään talevlla Puistolassa? Onko siellä kunnon lämmitys, ettei vieraiden (ja morsiamen) tarvitse palella?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ymmärtääkseni Enä-seppä on seurakunnan omistuksessa, joten heidän alkoholi-politiikasta en tiedä. Paikka on ymmärtääksen kyllä kiva ja kaunis. Ja sijaitsee ojakkalassa.

Olen jonkun verran nyt kiertänyt eri vaihtoehtoja mutta tuolla en ole käynyt. Siinä vieressä on ainakin Ojakkalan työväentalo, mikä ei ollut ollenkaan hullumpi ja palvelu siellä oli todella hyvää. Täti joka hoitaa varauksia sanoi että siellä on vietetty sadankin hengen häitä. Maitohuone on ihan ok. Mutta sinne ei mahdu sataa ja koristelemaan pääse vasta samana aamuna ja pois pitää lähteä tavaroiden kanssa viim. 24.00. Siksi emme ottaneet sitä. Muuten varmaan olisimmekin. Päivölä on ainakin ulkoapäin ränsistynyt. Maalit lohkeilee... skippasimme sen takia tämän. Sisältä en tiedä siitä mitään.Miten olis jokikunnan tai vanjärven seurojentalot?

Me varasimme Vihdin Pirtin. Mutta sinne ei kyllä mahdu sataa yhteen tilaan. Muuten se on aivan loistava. Onneksi meidän vierasmäärä jää noi 60.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toimin kaasona ensi vuonna Puistolassa vietettävissä häissä, joten ottaisin mielelläni kokemuksia vastaan ko paikasta! Vieraita on tulossa noin 100, joista reilu kymmenen lapsia.

- Minkälaiset pöydät on? Monta mahtuu pöytään istumaan?

- Onko paikassa hyvää "nurkkausta" lapsia varten?

jne...

Kiitoksia jo etukäteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puistolan pöydät on vähän erikokoisia, mutta niihin mahtuu 8 tai jos ottaa päädyt käyttöön niin 10. Meillä oli suunnilleen sama vierasmäärä, ja väljästä plaseerauksesta huolimatta saliin jäi vielä tanssitilaa (siirtämättä mitään kesken iltaa).

Meillä oli lasten puuhanurkka narikassa; häämme olivat kesällä, joten takkeja ei siis ollut.

Lämmityksestä en tiedä, mutta käsittääkseni siellä on ainakin jonain talvena toiminut lasten kerhoja ja kilpatanssijat harjoittelee siellä, joten kai siellä jotain patterintynkää löytyy.

Ojakkalan työväentalosta: kyllä sinne tunkien mahtuu se sata, mutta mitään ylimääräistä tilaa ei stten jääkään eli pitää toivoa kaunista ilmaa... pöydät joutuu myös tällöin roudaamaan kesken illan pois, jos aikoo pyörähdellä. Pitopalvelun täti sanoi lisäksi, että keittiö siellä on vähän onneton suurempaa vierasjoukkoa ajatellen. Sekä Puistolassa että Ojakkalan työkkärillä on vähän ankeanpuoleinen piha, joten näistä kahdesta suosittelen sadan hengen pokalle Puistolaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Hessu!

Mistäs löytäisin Nummituvan yhteystiedot, tai sen henkilön puhelinnumeron, joka hoitaa varausasiat? Se voisi olla yksi vaihtoehtoni hääjuhlapaikaksemme ensikesäksi (jos se ei ole jo varattu).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hei Hessu!

Mistäs löytäisin Nummituvan yhteystiedot, tai sen henkilön puhelinnumeron, joka hoitaa varausasiat? Se voisi olla yksi vaihtoehtoni hääjuhlapaikaksemme ensikesäksi (jos se ei ole jo varattu).

Nummituvan varaukset hoitaa Riitta Stenbacka p. 09-2760615 / 040-8316672. Ja paikkaa suosittelen edelleenkin  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jokikunnan seurojentalo on kunnostettu toissakesänä ja mielestäni se on viihtyisä sisältäkin. Talo on korkealla mäellä ja siinä on isot ikkunat. Huoneina on lava ja iso sali, tarjoilusali ja eteishalli. Vessatkin olivat ihan viihtyisät, kun viime kesänä tansseissa kävin  ;)

Miinuksena joku voi pitää, että rakentavat golfkenttää lähelle, mutta joku voi pitää viheriöitäkin ihan kauniina.

Kirkonkylästähän ei ole pitkä matka seurojentalolle, enkä usko hinnankaan kohoavat pilviin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0