Jump to content
Naimisiin.info

Sandbergin sormuksista tiedustelua


Touhu-Touko

Recommended Posts

Hei.

Kiitos vastauksesta. Olen kiinn,timantista väriluokka D ja puhtaus vs1,hionta excellent.

GIA todistuksella. (Onko totta,että vielä muutama vuosi sitten alle 0.50ca timantteja

ei luokiteltu Riveriksi,vaan Top wesseltoniksi?)

Link to comment
Share on other sites

Hei Lumia,

0,31ct D-vs1-ex timanttia en juuri nyt löytänyt markkinoilta, lähimmäs tarjolla olevista osuvat 0,33ct D-vs1-ex tai 0,31ct D-vs1-vg. Uskoisin, että toivomasi kivi olisi kuitenkin löydettävissä aika nopeastikin, jos sellaisen haluat. Jos ja kun kivi löytyy, hinnoiksi tulisi:

T-120 keltakultaa 0,31ct D-vs1-ex /GIA 2320,-

T-krC riipus keltakultalenkillä 0,31ct D-vs1-ex / GIA 2060,-

Se, että alle 0,50ct timantteja ei olisi muutama vuosi sitten ollut tapana luokitella D- tai E-väreihin ei ihan sellaisenaan pidä paikkaansa. 0,25-0,50ct kokoisia, GIA:n tai IGI:n luokitustodistuksella varustettuja timantteja väriluokissa E ja D olemme mekin myyneet vuosien mittaan useita.

Luulen, että tällaisen kuulemasi tiedon taustalla on se fakta, että alle 0,30ct painoisten timanttien osalta parhaat väriluokat F-D hinnoitellaan ja myydään timanttimarkkinoilla yleensä yhtenä kokonaisuutena (F tai parempi väri). Tällaisesta timanttierästä voi toki halutessaan luokitella / luokituttaa kunkin kiven väriluokan erikseen, mutta koska luokituksen kustannukset useimmiten ylittävät siitä saadun hyödyn, näin harvemmin toimitaan. Samasta syystä alle 0,30ct painoisille timanteille ei yleensä teetetä luokituksia laboratorioissa. Esim. GIA:n tai IGI:n luokitus maksaa sen verran, että kiven koon ja arvon pienentyessä alle tietyn tason, kasvavat luokituskustannukset suhteessa kiven arvoon liian suureksi.

Markkinoille kuitenkin ilmaantuu säännöllisesti pieniä eriä timantteja, jotka ovat kooltaan alle 0,30ct, mutta joille on siitä huolimatta teetetty luokitukset laboratoriossa. Usein (vaan ei aina) nämä kivet ovat kooltaan 0,20-0,29ct ja erittäin hyvälaatuisia, koska vain kalleimmissa luokissa on edes joten kuten kannattavaa teettää luokituspaperit alle 0,30ct kiville. Näitä "alimittaisia" GIA:n luokittelemia timantteja mekin olemme pari kertaa hankkineet, kun kohdalle on osunut sopivia kiviä sopivaan hintaan. Myös näille alle 0,30ct kiville tehdään laboratorioissa täysi luokitus, ts. nekin voidaan luokitella D- tai E- väriluokkiin jos ne sinne värinsä puolesta kuuluvat.

Pienin näkemäni kivi, jolla oli GIA:n luokitustodistus, oli 0,13ct painoinen, muistaakseni luokitukseltaan G-vs1-ex :)

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Ostimme viime viikolla timanttisilta minulle tilatun V-239-7W- sormuksen enkä saanut mukaani muuta todistusta kuin GIA:n, olisiko pitänyt? Tuli vain mieleen kun kihlan kanssa sain silloin sellaisen hopeanvärisen Sandberg-takuutodistuksen.

Kiitos jo etukäteen.

Terveisin, Emmi

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Nanna79,

M-66w sormuksen suositushinta on tällä hetkellä 1765,-, mutta se tulee hieman nousemaan uudessa hinnastossamme toukokuussa. E-140w sormuksen hinnat riippuvat sormuksen koosta, esim. koossa 17,0-17,5 hinta on 815,-.

Emmi10,

Olet oikeassa - jälleenmyyjäliikkeen olisi pitänyt antaa myös sormuksesi Sandberg-takuutodistus keskikiven GIA-todistuksen ohella. Voit pyytää liikettä postittamaan sen sinulle tai - jos meilaat minulle tiedon, mistä olet sormuksen ostanut ja ostopäivän sekä osoitteesi - voin hoitaa asian puolestasi.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei B.Jones,

T-64w sormuksen suositushinta on 1289,-.

T-72w sormus on leveämpi versio samasta mallista. Sen sileän osan leveys on noin 4mm (T-64w noin 3mm) ja kokonaisleveys noin 7,5mm (T-64w noin 6mm). T-72w sormuksen suositushinta on 1460,-.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

hei!

Haaveilen 1-kivisestä flakkarunkoisesta sormuksesta (kivi mahd. näyttävä), johon rinnalle tulisi rivisormus (käytännön syistä ei allianssi). Budjetti on noin 3000-3500 euroa.

Mitkä olisivat mielestäsi hyviä yhdistelmiä ja minkä kokoisilla kivillä?

Kiitos paljon jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Hei maki,

No niin, nyt päästään liikkeelle. Aloitetaan 1-kivisestä sormuksesta.

Flakkarunkoisia 1-kivisiä on mallistossamme useita, mutta toiveesi näyttävästä kivestä rajaa muutaman mallin pois. Kyseeseen voisivat tulla:

Aamukaste V-235, V-268, V-269

Toivomuslähde K-5

Kallioranta V-112, V-132

Jos mukaan kelpuutetaan loivasti pyöristetyt eli tynnyrirunkoiset mallit, valinnanvara kasvaa tästä melkoisesti:

Aamukaste V-236, V-238, V-239, M-248, M-258

Toivomuslähde K-4

Kallioranta V-106

Poutapilvi A-15, A-22

Kaikkiin em. malleihin voidaan istuttaa vähintään 0,25ct timantti ja useisiin myös huomattavasti tätä suurempi kivi.

Jos valitset näistä 1-3 mieluisinta, voin antaa tarkempia tietoja sopivasta timantin koosta ja sormuksen hinnasta sekä ehdottaa sopivia rivisormuksia.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Kiitos pikaisesta vastauksesta! Olen todella otettu ja iloinen tällaisesta palvelusta!

Voinko laittaa sinulle vastaukset sähköpostitse, koska minulla olisi lisäksi muutamia kysymyksiä jälleenmyyntipaikan suhteen?

-maki

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Olisin kiinnostunut V-132w mallista 0,32ct keskikivellä. Mikä on sormuksen suositushinta? Olen miettinyt, että haluaisin sormusyhdistelmän, jossa keskimmäinen sormus olisi yksikivinen ja leveähkö ja sormuksen molemmilla puolilla olisi kaksi ohutta rivisormusta. Kävisikö mielestäsi V-132w:n rinnalle kaksi ohutta rivisormusta ja jos kävisi, niin mitkä rivisormusmallit(hinnat)?

Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Hei Anna,

V-132w sormuksen suositushinta varastostamme löytyvällä 0,32ct G-vs2-ex timantilla on 2895,-.

Yhdistelmä V-132w ja kaksi kapeaa rivisormusta on todella näyttävä ja tyylikäs! Mielestäni parhaiten V-132w:n viereen sopisivat Kassiopeia V-212w tai Myötätuuli E-239w. Niiden rungot ovat muodoltaan flakkoja ja riittävän korkeita.

Tässä suositushinnat:

V-212w 1495,-

E-239w 1425,-

Molempien rivisormusten hinnat nousevat 1.6., joten nyt on hyvä hetki tehdä tilaus.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Tilaa kesän sormukset ajoissa!

Kultaseppämme viettävät hyvin ansaittuja kesälomiaan kesä-heinäkuussa ja verstaamme sulkeutuvat 3-4 viikoksi Juhannuksesta alkaen.

Vaikka pyrimme pitämään varastossamme laajaa valikoimaa kokoja kaikista mallistomme tuotteista, emme näin sormussesongin ollessa parhaimmillaan pysty takaamaan oikean löytyvän suoraan varastosta. Jos haluttua sormusta ei löydy varastosta, joudutaan se valmistamaan tilauksen mukaisesti, jolloin toimitusaika on 3-4 viikkoa.

Mikäli olet siis suunnittelemassa vihki- tai kihlasormuksen hankintaa kesäksi ja haluat varmistaa, että saat valitsemasi sormuksen oikean kokoisena ajoissa juhlapäivääsi, kannattaa tilaus tehdä hyvissä ajoin, mieluiten jo kesäkuun alussa.

8.6. mennessä saapuneet tilaukset lupaamme toimittaa kesäkuun loppuun mennessä, tämän jälkeen toimitusaika saattaa venyä elokuun alkuun.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko Sandberg lopettamassa tuplarunkoisten sormusten valmistuksen? Unelmasormukseni on Teidän mallistossanne, mutta liikkeessä kerrottiin T-74W:n poistuvan mallistosta? Jos tämä on totta, on minun mentävä juoksujalkaa takaisin liikkeeseen! Pelottaa vain, että pysyykö sormus kotelossaan, jos ostamme sen näin aikaisessa vaiheessa (häät kesällä 2012) girl_haha.gif

B.Jones

Link to comment
Share on other sites

Hei Uuri!

Mitkä ovat E-129w ja M-39w sormusten hinnat? Voisiko mielestäsi kumpaa vain käyttää K-4w:n vierellä, vai olisiko sen kaveriksi jokin muu rivisormus rungoltaan parempi?

Link to comment
Share on other sites

Hei!

B.Jones,

Olet saanut liikkeestä väärää tietoa. T-74w sormus ei ole poistumassa mallistosta. Kaikki tuplarunkoiset Merivirta-malliston sormukset ovat entiseen tapaan saatavissa. Jotta voisin oikaista väärän tiedon, voisitko vaikka sähköpostitse kertoa, missä liikkeessä tällainen tieto on sinulle kerrottu.

Maiki,

Tässä suositushinnat:

E-129w 835,-

M-39w 1129,-

Molemmat sopivat K-4w:n viereen, joskin K-4w:n runko on pyöristetty ja nämä kaksi ovat puolestaan flakkoja. Jos etsit K-4w:n kaveriksi kapeaa rivisormusta, voisit myös harkita esim. näitä:

M-48w 989,- (hinta nousee 7.6.)

V-210w 1199,-

E-137w 859,-

V-29w 1395,-

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Senna,

En nyt äkkiseltään keksi, mikä mallistomme sormus voisi olla kyseessä. Timanttivarustuksen 7 x 0,03ct = 0,21ct ja 3mm rungon leveyden perusteella tuli mieleeni ainoastaan Tähtisumu T-131-7w sormus, mutta sen istutus on hiukan erityyppinen, kuin mainitsemiesi V-66-8w ja M-49w mallien. (T-131-7w sormus on poistunut mallistosta, mutta Tähtisumu T-138-7w on samanlainen hiukan isommilla timanteilla.) Olisiko kyseessä T-131-7w?

Jos kyseessä ei ole T-131-7w, pitäisi minun melkein saada sormuksesi nähtäväksi, jotta mallin saisi varmistettua. Vuosien mittaan mallistossamme on ollut niin paljon erilaisia rivisormuksia, etten välttämättä muista ulkoa niitä kaikkia. Mutta jos saan nähdä sormuksen, kysymykseesi saadaan varmasti vastaus.

Jos haluat, voit toimittaa sormuksesi meille tunnistettavaksi. Kätevimmin se käy jälleenmyyjämme kautta tai esim. vakuutettuna postilähetyksenä (postiosoitteemme on Karl Sandberg Ky, PL 1342, 00101 Helsinki).

Vihkisormusvinkkeihin kannattaa paneutua sitten, kun kihlasi malli on selvitetty :)

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Uuri! Kihlani on V-86-7W. Vihkisormukseksi olemme ajatelleet Kassiopeia I V-215W. Sopisiko nämä hyvin yhteen? En ole vielä missään kultasepän liikkeessä päässyt sovittamaan yhdistelmää, kun ei ole löytynyt valikoimasta. Saako tuon V-215W 7 timantilla ja mikä olisi hinta? Kiitos!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...