Jump to content
Naimisiin.info

Sandbergin sormuksista tiedustelua


Recommended Posts

  • 3 years later...

Hei taas,

Sorry pieni viive vastauksissa. Meille tuli viikonloppuna pieni koiranpentu ja puuhaa on riittänyt...

Sanna,

V-63 sormuksen timantit ovat kooltaan 3 x 0,12ct = 0,36ct, väri H, puhtaus vs. Hinta on vielä toistaiseksi 1525,-. Tässä kokoluokassa timantit eivät ole käytännössä koskaan erikseen sertifioituja, mutta toki takaamme niiden luokituksen olevan kohdallaan. Tilauksesta V-63 sormukseen voidaan mahduttaa suuremmat, 3 x 0,17ct timantit.

V-25 sormuksen timanttien koko on 5 x 0,06ct = 0,30ct. Se on saatavissa myös valkokultaisena, kuten kaikki mallistomme tuotteet.

Näkemättä sormustasi on vaikeaa suositella sen rinnalle sopivaa mallia. Yksi yhdistelmä, joka kuitenkin useimmiten toimii hyvin, on kapean rivisormuksen tai allianssin yhdistäminen korkeaan 1- tai 3- kiviseen sormukseen. Tällaisia olisivat sormuksesi rungon profiilista riippuen esim. Kuunsilta E-137w ja E-370w, Allianssi T-1w ja T-2w, Kassiopeia V-211w ja V-212w. Kannattaa käydä sovittelemassa!

Ella,

V-37 sormuksen saa tilauksesta myös kokonaan keltakultaisena. Hinnat ovat keltakultaisella rungolla alkaen 990,-.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Sanna_*

Hei Uuri

Kiitos vastauksestasi ja onnea uudelle koiranpennulle, sellainen on täälläkin päässä (9kk vanha) varsinainen touhupakkaus tuo on edelleen. Minkä rodun valitsitte?

Kävin sovittelemassa ehdottamiasi sormuksia ja päädyin sitten 3 kiviseen Suvituuli V-63W sormukseen (0.36ct) tämä istui varsin kauniisti jo olemassa olevan sormukseni seuraksi, vaikka profiili ei kovin korkea ollutkaan.

Kerrotko vielä mistä maasta käyttämäsi timantit ovat peräisin ja mitä mieltä olet esimerkiksi Kanadalaisista timanteista, joita mainostetaan eettisinä ja luontoa säästäen louhittuina timantteina.

http://www.canadiandiamondcodeofconduct.ca...information.htm

Kiitos

.. Sanna

Link to comment
Share on other sites

Hei Sanna,

Meille tuli pieni lagotto-poika, Carlo nimeltään. On tässä opettelemista, mutta kivaahan tämä on. Minulla ei ole ollut aiemmin koiraa ja vaimollakin viimeksi teini-ikäisenä.

Hyvä, että sopiva sormus löytyi. Koruissamme käytettävien timanttien alkuperämaata on käytännössä mahdotonta jäljittää, mutta kaikki käyttämämme timantit on hankittu luotettavista ja laillisista lähteistä, jotka ovat sitoutuneet Kimberleyn Prosessin päätösten mukaisiin sääntöihin ja toimittaneet meille myymiensä kivierien mukana näiden sääntöjen mukaiset takuutodistukset timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Suurin osa timanteista saapuu meille Belgian kautta, mutta useimmat yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat kansainvälisiä ja niillä on toimipisteitä tai tytäryrtyksiä timanttikaupan keskuksissa ympäri maailmaa.

Kanadalaisia timantteja on käytetty meidänkin koruissamme ainakin muutamia kappaleita, kokoluokissa 0,50-1,00ct. Emme ole vartavasten niitä kanadalaisuuden takia hankkineet, vaan tilaamiemme timanttien joukossa on silloin tällöin ollut kivi, jonka mukana on ollut kanadalaisen alkuperän osoittavat dokumentit.

Olen lueskellut artikkeleita kanadalaisista timanteista ja mm. viime vuonna FST-kanavan lähettämässä timanteista kertovassa dokumenttisarjassa sivuttiin aihetta. Uskon siihen osuuteen niiden markkinoinnista, että Kanadassa on kiinnitetty erityistä huomiota luontoa säästävään tuotantotapaan ja että esim. alkuperäiskansojen oikeudet ja hyvinvointi on huomioitu. Se, tekevätkö nämä seikat kanadalaisista timanteista eettisempiä kuin muista onkin sitten toinen juttu. Toisessa viestiketjussa täällä samalla osastolla Iiro Suokko toteaa asiasta näin:

"Jotkut hyvää tarkoittavat tahot haluavat markkinoida kanadalaisia timantteja eettisempinä kuin Afrikkalaisia. Ok, ehkä kanadalaiset ovatkin eettisesti tuotettuja, mutta se ei olekaan ongelman ydin. Niin kauan kun Afrikasta timantteja löydetään, niitä myös siellä tuotetaan. Jos lähdemme sorsimaan Afrikkalista timanttituotantoa, se on pois Afrikan taloudesta. Näppituntumalta ajateltuna Afrikka tarvitsee länsivaluuttaa enemmän kuin rikkaampi pohjoinen Kanada. Eettinen tuotanto onkin hyvin monimutkainen palapeli jossa pitää ajatella kokonaisuutta."

Hyvin sanottu mielestäni.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moikka.

Olen kovasti ihastunut Kuunsilta-malliston E-99 ja E-39 sormuksiin. Häihin on kuitenkin aikaa pari vuotta, enkä haluaisi vielä ostaa sormusta laatikkoon. Voinko ihan huoletta odottaa vielä 1,5 vuotta ennen sormuksen ostoa, vai ovatko mallistot näillä näkymillä muuttumassa tässä välissä?

Kiitokset jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Hei taas,

Tässä vastauksia:

Morsian 2009:

Molemmat mallit, joiden hintaa tiedustelet ovat painavia sormuksia, joiden hinnat tulevat nousemaan useita prosentteja ihan lähiaikoina, koska kulta on nyt euroissa mitattuna kalliimpaa, kuin se ollut koskaan aiemmin. Tässä ilmoittamani hinnat ovat vielä vanhoja suositushintojamme, jotka pätevät vain meidän ja jälleenmyyjiemme varastoissa oleviin tuotteisiin ja vain toistaiseksi.

V-68 18K keltakultaa alkaen 2030,- (yht. 0,54ct princ.)

V-110 18K keltakultaa alkaen 1870,- (yht. 0,60ct princ. / brilj.)

Ceda:

Voit olla huoleti. E-99 ja E-39 sormuksia on saatavissa vielä 1,5 vuoden kuluttuakin.

fiona:

K-149 sormuksen suositushinta on keltakultaisena 689,- ja valkokultaisena 749,-. Nämä ovat jo uusia hintoja. Jälleenmyyjiemme varastoista saatat vielä löytää K-149 sormuksen vanhalla hinnalla.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Sanna_*

Hei

Mikä on suurin timanttien koko saatavissa Kuunsilta E-99 malliin ja millaiseen hintaan tällainen kaunistus lähtisi kotiin?

Toki runkoa voi varmaankin suurentaa ja paksuntaa, jotta suuremmat kivet mahtuvat upotettuina, mutta kuitenkin siron ja kevyen yleisilmeen säilyttäminen olisi suotavaa.

Ovatko 6*0.10ct kivet jo liian massiiviset?

Terveisin

.. Sanna

Link to comment
Share on other sites

Hei Sanna,

E-99 sormuksen hinta on 495,-.

Mainitsemasi 6 x 0,10ct timantit E-99 sormuksen tapaan istutettuina vaatisivat jo melkoisen jykevän rungon. Rungon paksuuden kivien kohdalla tulisi olla vähintään 2mm ja leveyttä pitäisi olla vähintään 7mm tai mielummin vähän ylikin. Silloin ei enää voisi puhua sirosta tai kevyestä ilmeestä.

Lähestytään asiaa näin päin: jos kerrot, mitkä olisivat sinun sallimasi rungon maksimi leveys ja paksuus, niin minä kerron sitten minkä kokoiset kivet siihen mahtuvat.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Uuri

Kiitos nopeasta vastauksestasi.

Maksimi leveys voisi olla 6-7mm, tällöin sormus ei kaivanne kaveriksi toista, vaan riittänee yksistään?!

Minkä kokoiset kivet tähän mahtuisivat, paljonko sille tulisi hintaa ja kauanko sen teettäminen kestää?

Kiitos taas

.. Sanna

Link to comment
Share on other sites

Hei taas,

6mm sormus on varmasti riittävän leveä yksinäänkin ja siihen sopisi leveyssuunnassa mukavasti 0,05ct kivet, eikä rungon tarvitsisi olla niitä varten vielä hirmu paksu - kivien kohdalla 1,6-1,7 mm pitäisi riittää. Näin ollen tähän kävisi rungoksi kihlamallimme E-620 / Aamurusko, jossa materiaalina on 14K kulta.

Jos tarvittavat istutukset tehtäisiin E-620 kihlaan, tulisi keltakultaisen sormuksen suositushinnaksi 6 x 0,05 = 0,30ct H(W)-vs timanteilla 1060,-. Mikäli E-620 kihlan muoto ei ole sinulle mieleinen tai haluaisit mielummin 18K kultaa, voidaan sormus toki tehdä toiveidesi mukaan. Silloin hinta riippuu luonnollisesti halutun sormusrungon materiaalista ja painosta.

Toimitusaika olisi E-620 sormuksen pohjalta tehtynä 1-2 viikkoa, erikseen yksittäiskappaleena tehtynä noin 3-4 viikkoa.

t. Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei

Tulisiko tähän valmiiseen runkoon kuitenkin nuo valkokultaiset 'pannat' kivien alle?

Mielestäni ne luovat sormukselle oleellisen tunnelman.

Voisin käydä tätä kokeilemassa ja katsomassa miltä runko yksistään näyttää ja tuntuu.

Miten tällaisen 'custom made' sormuksen tilaaminen käytännössä tapahtuu?

terveisin

.. Sanna

Link to comment
Share on other sites

En löytänyt tästä mallista kyselyä täältä. Eli voisitko kertoa kaiken tarvittavan mallista v66w?

Onko sormuksia mahdollista saada eri leveyksillä? Olin lukevinani tämän ketjun alusta, että voi, mutta tarkoittaako se vain suurempia leveyksiä, vai onko mahdollista saada kapeampaa, tuskin..?

Link to comment
Share on other sites

Sanna,

E-99 sormuksessa ei ole erillisiä valkokultaisia pantoja timanttien kohdalla vaan istutuspannat on rodinoitu valkoisiksi. Samoin voidaan toimia myös, jos istutukset tehdään E-620 kihlasormukseen. On hyvä idea sovitella E-620 kihlaa sinällään ennen kuin siihen aletaan istuttamaan kiviä.

Sormuksen tilaaminen onnistuu esim. siten, että kun/jos päädyt tilaamaan sormuksen, vahvistan sinulle meilillä yksityiskohdat ja suositushinnan. Voit sitten tulostaa meilin ja käydä sen avulla tekemässä kaupat missä tahansa jälleenmyyjäliikkeessämme.

2011,

V-66w /Kallioranta valmistetaan 18K valkokullasta, timantti on 0,07ct H(W)-vs. Sormuksen leveys on 3mm. Sormuksella on leveämpiä rinnakkaismalleja (V-86 / 4mm, V-106 / 5mm). Tilauksesta sen saa myös kavennettuna 2,6mm leveäksi, jolloin timantin koko täytyy pienentää 0,06ct:een.

FridaM,

Suositushinnat Aamurusko -sormuksille:

E-53 keltakultaa 479,-, valkokultaa 515,-

E-63 keltakultaa 759,-, valkokultaa 815,-

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

2011,

V-66w /Kallioranta valmistetaan 18K valkokullasta, timantti on 0,07ct H(W)-vs. Sormuksen leveys on 3mm. Sormuksella on leveämpiä rinnakkaismalleja (V-86 / 4mm, V-106 / 5mm). Tilauksesta sen saa myös kavennettuna 2,6mm leveäksi, jolloin timantin koko täytyy pienentää 0,06ct:een.

Kiitos. Saisinko vielä hintatiedot. Jos mahdollista,tuosta 2.6mm:sta sekä 3mm:sta. Kiitos! Onko muuten tuo malli sellainen, että se katoaa tässä jossakin vaiheessa, vai onkohan sitä mahdollista saada esim. vielä ensi vuonna? Tuleeko hinnat oletettavasti nousemaan?

Link to comment
Share on other sites

Hei 2011,

V-66 sormus ei ole poistumassa mallistostamme tulevina vuosina. Edelliseen viestiini oli lipsahtanut virhe: sormuksen voi kaventaa 2,7mm leveyteen, ei siis 2,6mm:iin

Tässä tämän päivän hinnat:

V-66/w 3mm 0,07ct 519,-

V-66/w 2,7mm 0,06ct 499,-

Ero hinnassa on siksi noinkin pieni, että pienempi timantti ja kapeampi runko kuittaantuvat lähes täysin yksittäiskappaleen korkeammalla työkustannuksella.

Hintojen kehityksestä on mahdotonta sanoa mitään varmaa. Lyhyellä tähtäimellä hinnat ovat nousussa, koska kullan hinta on nousussa ja jo nyt ennätyksellisen korkealla euroissa mitattuna. Pidän todennäköisenä hintojen nousua noin vuoden tähtäimellä, mutta en pane päätäni tuon arvion pantiksi. Maailmaa ravistelevalla taantumalla voi olla monenlaisia vaikutuksia jalometallikorujen hintoihin, joita on mahdotonta ennakoida.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...