Ceda

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Ceda

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Pistän nyt tänne perään oman kokemukseni kaason raskaudesta. Tilanne on sen verran harvinainen, että nyt viimeistään tutut tunnistaa. Meillä oli suunniteltu hääpäivä helmikuussa 2011. Kaikki oli varattu ja varausmaksut maksettu. Sitten kaasoni, joka sattuu olemaan myös ainoa siskoni, ilmoitti olevansa raskaana. Laskettu aika helmikuussa 2011, pari viikkoa häiden jälkeen. Worst-case-scenario tässä tilanteessa olisi se, että lapsi syntyy pari viikkoa etuaikaa, ja kaason ja best manin (siskon mies) lisäksi häistä puuttuisi ainakin äitini. Joten soittorumba päälle ja kaikki varaukset siirrettiin vuodella eteenpäin. Tällä hetkellä odottelemme lapsen syntymistä, ja sen jälkeen voimmekin alkaa odotella häitä.
 2. Mulla tulee pian kyllä itku näiden paikkojen kanssa. Zaian kanssa suurinpiirtein samanlaiset toiveet, mutta häät talvella. Se vie sitten viimeisetkin vaihtoehdot. Pientä avautumista tähän väliin..
 3. Tarjouksen tosiaan saa todella nopeasti. Kävin siellä itse tänään katsomassa paikkoja, ja heti oli tullut tarjous. Huomioita: Hinta tuntuu olevan normaalia ravintolatasoa. Mun mielestä siis hirveän kallis.. Paikka oli tosi siistissä kunnossa, jopa tuolit oli mukavan näköisiä. Kaarinasalia luvattiin 150 henkilölle, mutta meidän 120 hengen häihin tuo tuntui jo hieman ahtaalta. Tämä on tietysti ihan mielipidekysymys. Kaarinasalin vieressä myös toinen sali, jossa saattaa siis olla juhlat samaan aikaan. WC:t kerrosta alempana. Kuitenkin jos tila olisi ollut meille tarpeeksi iso, olisimme paikkaa vakavasti harkinneet. Oli se sen verran hieno ja kätevä paikka.
 4. Mä aattelin kyllä heittää. Muuten se heitetään roskikseen, joten miksi ostaa heittokimppua erikseen. En ole erityisemmin kukkaihmisiä, joten kimpulla tuskin paljon tunnearvoa.
 5. Siskon häissä ensin meidän isä piti pitkän puheen, jonka jälkeen sulhasen isä sanoi pari sanaa (kirjaimellisesti) ja kehotti kaikkia nostamaan maljan tuoreelle avioparille.
 6. Viime kesänä pohjanmaalla 4 hengen suosittu yhtye soitti 5 settiä noin 1000 eurolla. Omat häät ovat Tampereen seudulla joten vastaavaa en saa tuohon hintaan. Laadusta tai määrästä täytyy sitten vaan tinkiä. Luultavasti määrästä.. Olen ajatellut että yli 1000 euroa en siihen laita.
 7. Olen ymmärtänyt, että kuka tahansa voi mennä millä tahansa paikkakunnalla naimisiin. Toiset kirkot ottavat pienen korvauksen oman seurakuntansa ulkopuolelta tulevien parien vihkimisestä. Osa seurakunnista myös antaa oman väen varata parhaat päivät ensin, ja muualta tulevat saavat varailla päiviä paria kuukautta myöhemmin. Toiset eivät "syrji" mitenkään. Kaikki riippuu ihan seurakunnasta.
 8. ^Ullamariasta minäkin haluaisin kuulla. Turhalta tuntuu lähteä keskustaan, kun itse asuu Hervannan vieressä ja häät ovat luultavasti Kangasalan suunnalla.
 9. Kauheen vähän vieraita on ollut. Meille tulee luultavasti noin 150, joten mahtuminen talvella alkaa vähän epäilyttää. Eikö siellä ole esiintymislavaa, jos bändille on tehty koroke? Vai ymmärsinkö nyt ihan väärin? Missä siellä on ollut ruoka tarjolla? Onko erillistä tilaa, vai pitääkö laittaa salin perälle?
 10. Niin yllättikö sinut se, että mies halusi antaa lapsille yhteisen nimenne vai se, että hän haluaa ehdottomasti oman nimensä yhteiseksi nimeksi? Kun musta toi lause kuulosti ensin vähän hassulta, mutta kun lukasin sen pari kertaa niin luulempa ymmärtäneeni sen väärin ekalla kerralla. Ja nyt toi mun selitys oli ihan epäselvä..
 11. Olin jo ihan tän ketjun unohtanut. Kertoisitko oskuliini vähän suunnitelmistas. Meillä on häät suunnitteilla 5.2.2011, ja Kontulaa mietitty, joten olis tosi kiva kuulla miksi päädyitte tohon paikkaan. Missä vihitään? Kuinka suurelle väkimäärälle siellä on tilaa? Oon ymmärtänyt että paljonkin väkeä mahtuu, mutta talvella ei pääsekkään ulos juomaan boolia.
 12. Kaverilla oli niitä sokerimassasydämiä omissa talvihäissään. Niitä oli tietysti sujahtanut puvun sisään ja yöllä pukua riisuttaessa tahmaisia sydämiä oli liimautuneena vatsaan. Itse olen miettinyt myös niitä kelloja, koska en oikeastaan halua päälleni heitettävän mitään. Toinen vaihtoehto on se, että unohdetaan koko juttu, ja vieraat saavat vaikka taputtaa kun ulos tullaan.
 13. Mä oon luullut että Suomessa saa avioerossa itse jakaa omaisuutensa ja avioehto on sitten niitä tilanteita varten, kun yhteisymmärrystä ei enää ole. Kun vaikka kuinka paljon rakastaa ja ymmärtää nyt, voi tilanne olla ihan erilainen 20 vuoden päästä.
 14. Tuolla jo aiemmin olin kirjoitellutkin, mutten sitten vastannut tuohon varsinaiseen kysymykseen. Sulkin sukunimi on "ei niin kaunis", joten en halua ottaa sitä. Valinta jäikin siis hänelle, että pitääkö omansa vai ottaako mun. Hänelle suuren ongelman tuo isä, joka kaikessa sovinistisuudessaan saisi sydänkohtauksen, jos ottaisimme minun nimeni yhteiseksi. Hänellä itsellään ei ole mitään minun nimeni ottamista vastaan. Onneksi häät eivät ole ihan lähiaikoina, joten sulkki voi vielä rauhassa pohtia asiaa.
 15. Mua jotenkin kammottaa noi kuvat, joissa morsian on ilman viittaa tai takkia. Tulee heti kylmä itsellekin.. Meidän häät on helmikuussa ja aion jostain etsiä nätin viitan ulkokuvia varten. Valitettavasti me ei sulkin kanssa olla asiasta samaa mieltä, vaan sen mielestä ulkokuvissakin kuuluu olla sisävaatteissa. Asiasta pitää vielä keskustella ja paljon.