Jump to content
Naimisiin.info

Ruoaton juhla


Riina08

Recommended Posts

elikkä mitä ootte tarjonneet häissänne kun ei ole lämmintä ruokaa ollenkaan?

meillä on tarkotus vain kahvin kanssa tarjota suolasta, ja tietysti sitten itse kakku. jotain suolaista siis ja sit myöhemmin, joskus puolen yön aikoihin, olis sit tarjolla jotain myös, ettei vauhdikkaammat vieraat kuukahda nälkänsä takia ;)

Link to comment
Share on other sites

kutsuun tulee kyllä tästä maininta ja paikalla on myös mahdollisuus makkaran paistoon :)

juhlapaikalle siirtyminen on joskus 16 maissa, ja juhlat alotetaan mahdollisesti kahvituksella ja "napostelulla". ja juuri tämän vuoksi järjestämme sinne puolille öin toisen tilaisuuden syömiselle..

sen tiedän valmiiks että piirakoita tulee ainakin ja mahdollisesti jotain voileipäkakkua, mutta loput onkin melkeinpä vielä "pimeän peitossa"..

Link to comment
Share on other sites

Guest kiralove

Minusta kyllä tuntuu vähän hassulta että noin pitkät juhlat, mutta ei kuunon ruokaa tarjota... Ettekö te vosi hankkia niitä maggaroita ja ketsuppeja vieraille mitä saisivat itse grillata jos haluavat...?

Link to comment
Share on other sites

Jos nyt vaikka kuvitellaan et vieraat on jo kaikki syönyt naposteltavat ja kahvit viiteen mennessä ja seuraava "ruoka" on vasta kahdentoista maissa niin väliin jää kyllä aika monta nälkäistä tuntia  ;) Jos vielä ihmiset juovat alkoholia niin homma on selvä  ;D

Makkarat kyllä tosiaan pitäisi tulla teiltä jo automaattisesti, koska itse ainakin sain sellaiset käsityksen kirjoituksestasi, että vieraat tuovat omat makkarat  ::) Kun laitetaan että paikan päällä on mahdollisuus paistaa makkaraa  ;)

Noh kuitenkin, ettekös te voisi siirtää tuota puolenyön syöntiä vaikka parilla tunnilla  :)

Link to comment
Share on other sites

juhlailtaa siis ei varsinaisesti ole kellotettu :) sen verran on varmuutta tuosta ajan kulusta että sillon neljän aikoihin ollaan juhlapaikalla.

se ettei lämmintä ruokaa tarjoilla, ei tarkoita etteikö siellä mitään muuta tarjota kun vaan kakkua ja jotain kahvileipää..sillä tässä nyt vaihtoehtoja kyselenkin että tietäisin mitä kaikkea ihmiset yleensä tarjoilevat sen lämpimän ruoan puuttuessa (ruokaisaa salaattia tms.?).

eikä siellä todellakaan tarvitse välttämättä sinne puolille öin ollakaan, sieltähän voi poistua silloin kun itsestä niin tuntuu. varsinaista ohjelmaa kun tuskin sinne yölle asti on..että sen "keskiyön palan" voi huoletta aikastaakin..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...