Jump to content
Naimisiin.info

Tekemistä vieraille pöytiin


Guest Topsy(Guest)

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Ei välttämättä tarvitse ei - mutta miksei ihmisten voi antaa vieraille mahdollisuutta leikkiä? Se riippuu niin paljon juhlaväestäkin ja hääparin luonteesta, kannattaako varata leikkejä. Olin viime syksynä kaasona ystäväni häissä (sain muuten kimpun kiinni ;) ) ja lähinnä olin bestmanin toiveesta varannut lapsille sopivia leikkejä. Mutta kuinkas kävikään? Aikuiset leikkivät mukana ilman erillistä pyyntöä ja ihan sata lasissa! Samalla tavalla kävi myös pari vuotta sitten ollessani seremoniamestarina toisen ystäväni häissä.

Kokeilkaapa esimerkiksi joskus vaimonryöstöä:

Tarvitaan tuoleja kaikille naisleikkijöille. Niistä tehdään piiri sisäänpäin, ja naiset istuutuvat tuoleille. Jokaiselle naiselle tarvitaan selän taakse mies seisomaan. Miehet katsovat naisiaan hartioihin kädet selän takana. Piirissä on yksi ylimääräinen tuoli, jonka takana seisoo mies, mutta jolla ei istu naista. Tämä mies yrittää jollekin naiselle silmää iskemällä saada itselleen naisen. Ja naisten takana seisovat miehet yrittävät tietenkin estää tämän ryöstön.

Toimii!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Yhden ystävän häissä oli tehty kivat vihot pöytiin missä oli morsiusparin "facebook" Morsiammesta ja sulhasesta oli molemmista sivun mittaiset esittelyt perinteiseen lapsuuden ystäväkirja tyyliin ja jokaisesta vieraasta kuva ja pieni esittelyteksti mistä tuntee morsiusparin. Tyyliin " Morsiammen veljen aurinkoinen avovaimo joka laittaa naiset kauniiksi kampaamossan ja viihtyy puutarhatöissä vapaa-aikana."

Tällaisen haluan omiin häihini myös. (tosin noissa häissä musta oli kaamea kuva siinä mutta onneksi en ollut turhan tosikko:P)

Link to comment
Share on other sites

Juurikin ideoin miehen kanssa, että miten olisi vaikka ruokailun ohessa bongaa musiikin seasta tuttu musiikki televisio-ohjelmasta. Voittajapöytä palkitaan. Esim. Kyllä Jeeves hoitaa, lemmenlaiva, batman, spiderman, näitähän riittää. Tunnin sisälle mahtuu aika paljon, ja siinä on ihan riittävästi tekemistä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...