Mesimarja

Hääkuvien väritys

6 viestiä aiheessa

Olen pohtinut viimeaikoina potrettikuviemme väritystä. En välttämättä haluaisi värikuvia, vaan mahdollisesti mustavalkoisia tai sepian värisiä kuvia. Onko joku naikkareista otattanut / otattamassa hää- tai jotkut muut kuvansa kokonaan muina kuin värikuvina? Jos näin tehdään, ottaako kuvaaja kuvat jo valmiiksi mustavalkoisina tai sepian värisinä, vai muokkaako kuvaaja vaan jälkikäteen alkuperäiset värikuvat mustavalkoisiksi / sepian värisiksi? Olisi tietysti kiva nähdä sama kuva erilaisissa värityksissä, ja valita näistä väritysvaihtoehdoista sitten silmää eniten miellyttävä.

Ajattelin sitäkin, että haluaisin mahdollisesti osan kuvista väri- ja osan muun värisinä kuvina. Kuvaamossamme on mahdollisuus ottaa kuvia sekä sisällä että ulkona, ja jostakin syystä minusta tuntuu, että (talvisten) ulkokuvien "pitäisi" olla värillisiä.

Millaisia mielikuvia, mielipiteitä ja kokemuksia muilla naikkareilla on kuvien värityksistä? Tähän ketjuun saa kerätä myös kuvia kauniin sävyisistä (hää)kuvista. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin meillä kuvaaja kuvasi digikuvat värillisinä, mutta käsitteli mielestään parhaat (ja muutaman meidän toivomamme) mustavalkoisiksi jälkikäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta, Eshter!

Voisitko kertoa, kuinka paljon tuo käsittely suunnilleen maksoi?

Myös lisää kokemuksia ja ajatuksia kaivataan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valokuvaajaystäväni otti kihlajaiskuvamme digikameralla. Kuvat olivat alunperin värillisiä, mutta valitsimme niistä parhaat ja muokkasimme ne seepian värisiksi. Tuli tosi upeita. Samalla tavalla tehdään varmaan hääkuvienkin kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käsittely kuului kuvauspaketin hintaan. Samoin tietty määrä isoja kuvia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ite tykkään hirveesti väreistä ja ne on mulle tosi tärkeitä, niin haluun kaikki kuvat värillisinä. Koska voihan jotkut kuvat sitten itse tietokoneella muokata seepianvärisiksi tai mustavalkosiksi jos välttämättä haluaa. :) mutta toisinpäin se olis vähän vaikeempi homma.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään