Jump to content
Naimisiin.info

Kamerakammoinen sulho?


Itu

Recommended Posts

Olen yhdessäoloaikanamme saanut yhteensä vain muutamia kuvia, joissa on sulho tai sitten me yhdessä. Vähän pelottaa jo valmiiksi, kun jonkin sortin kuvia kuitenkin häistä haluan.

Onko teillä vastaavanlaisia miekkosia? Onko hääkuvat kuiten saatu otettua? Kaipa se pitäisi aloittaa vaan joku "siedätyshoito" tuolle omalle rakkaalle... Kuinka iskostaa hälle, että on komia sellaisenaan...  :D

Link to comment
Share on other sites

Jos teillä on kuvaaja paikalla koko päivän, saattaa hyvä vaihtoehto olla se, ettette tilaa ns. potrettikuvia ollenkaan, vaan mainitsette tämän valokuvaajalle, joka varmasti onnistuu ikuistamaan teistä kauniin kuvan ihan huomaamatta. Siis sellaisen, josta voitte sitten teettää ne kiitoskuvat, vaikkei perinteinen hääpotretti olisikaan.

Link to comment
Share on other sites

Älkää ottako potretteja ennen vihkimistä, vaan varatkaa jostakin välistä hieman aikaa kun suurin jännitys on lauennut ja kameroillakin on jo räpsitty sen verran, että olette niihin jo tottuneet. Jos lasillinen kuplivaa on tullut nautittua ennen kuvausta, niin sekään ei ole lainkaan haitaksi (ellei niitä lasillisia ole liikaa).

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan molemmat todella kamerakammoisia eikä meistä olekkaan otettu ennen hääkuvia yhtään kuvaa jossa oltas molemmat kameraan päin ja ihan poseeraten. Yllättäen kuitenkin saatiin otettua kuvat ihan ilman suurempia ongelmia jo torstaina ennen hääpäivää. Meille juuri tuo kiireetön tilanne ihan muuna päivänä kuin hääpäivänä oli se joka laukaisi tilanteen. Jos oltais jossakin välissä vielä hääpäivänä käyty kuvassa oltas oltu moelmmat niin kireitä ja tuijoteltu kelloa ettei siitä olis tullu mitään. Eiköhän se mieskin lämpene kun tietää miten tärkeistä kuvista kuitenkin on kyse...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...