Minttu06

Naikkari
  • Viestit

    266
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Minttu06 kaikki viestit

  1. Ehdottomasti tarjotaan kuvaajalle ruoka, aika törkeää olla tarjoamatta. Kuuden tunnin valokuvaus + matkat päälle + valokuvaajan alku- ja loppuhommat eli päivälle voi tulla pituutta jopa kymmenen tuntia. Kannattaa kysyä onko kuvaajalle mahdollista ostaa ns. edullisempi menu?
  2. Tämä on jotain ihan kamalaa, harvoin tulee minulle näin pahamieli kun lukee näitä ketjuja. Todella mauton ja loukkaava teko ns.kavereilta, tuota ei voi edes huumorin piikkiin laittaa. Toivottavasti elämässänne on myös niitä oikeita kavereita/ystäviä, ettei tuollaisten kanssa tarvitse olla.
  3. Olen ollut yksissä häissä joissa ongelmana oli ollut vastaanvanlainen tilanne (eli ero ja välit tulehtuneet). Asia oli ratkaistu niin että oli ns. kolme vanhempien pöytää. Yhdessä pöydässä istui sulhasen vanhemmat lähisuvun kanssa, yhdessä morsiammen äiti+uusi puoliso äidin puolen suvun kanssa ja yhdessä morsiammen isä lähisukunsa kanssa, lisäksi oli sitten kaaso+bestman+heidän puolisonsa ja morsiusparin sisarukset perheineen -pöytä. Oli mielestäni hyvin toimiva ratkaisu.
  4. En minä ainakaan mene kenenkään häihin tutustumaan uusiin ihmisiin vaan JUHLIMAAN HÄÄPARIA JA PITÄMÄÄN HAUSKAA!! Yhdet häät jäivät juuri siitä mieleen ikävällä tavalla kun istumajärjestystä ei ollut ja jouduttiin mieheni kanssa istumaan kahden lapsen ja uppo-oudon pariskunnan kanssa, joiden kanssa ei löytynyt mitään keskusteltavaa (ei ole kamalan kiva alkaa keksimään mitään väkinäistä juteltavaa). Yksissä häissä huomasimme että jaaha istumme yhdessä pöydässä perheen kanssa, jossa vanhempien jutut olivat todella outoja ja heidän lapsensa hölötti, heilui ja melusi koko ajan. Molemmissa tapauksissa kiva oli katsella ympäriinsä ja todeta että olisipa hieman mukavampaa jos olisi istumajärjestys ja saisi istua tuttujen/saman henkisten ihmisten kanssa.
  5. Taitaa kateus vaivata kysyjää...... Itseasiassa tuttu korjaa automme, puhelimemme ja monet muutkin laitteemme.
  6. En pidä ideasta, jos ei ole varaa tarjota muutamalle kymmenelle vieraalle iltapalatarjoilua + juomia, niin sitten kannattaa odottaa niin kauan että on rahat säästössä ja viettää ne häät sitten tai mennä ihan kahdestaan naimisiin. Kyllä sen verran pitää OSATA säästää että tuollaiset tarjoilut pystyy tarjoamaan VIERAILLE, TE järjestätte juhlat VIERAILLENNE ja TEIDÄN kuuluu tarjota heille ruaat + juomat ym. Uskoisin että tarjoiluihin menee 200 - 500 euron väliltä, luulisi sen verran osavaan jokainen säästää siinä ajassa kun häitä suunnittelee.
  7. Siis sinä et kestä huonosti käyttäytyviä vanhempia ja heidän moukkamaisiaan tapojaan? Ei tule unohtaa että lapset eivät käyttäydy huonosti jos heidän ei anneta sitä tehdä, miten lapsi voi tietää tekevänsä väärin jos hänelle ei sitä omat vanhemmat hänelle opeta? MInun mielestäni pitäisi jättää ne vanhemmat kutsumatta, eikä syyttää niitä aina niitä lapsia. Lapsethan käyttäytyvät niin kuin vanhemmat antavat ja mihin kasvattavat eli lähipiirissänne on aika sivistymättömiä aikuisia.
  8. Onko mielestänne polttareihin pakko osallistua? Kesällä olisi tulossa yhdet polttarit ja minulla on juuri silloin tiedossa että töissä on todella kiire (uusi työ ja uudet tehtävät). En siis haluaisi lisätä itselleni lisästressiä ja matkustaa juhannuksen jälkeen eri paikkakunnalle polttareihin, joihin menisi koko viikonloppu. Kyse ei ole siis haluamisesta vaan omasta jaksamisesta, onko siis minulla oikeus kieltäytyä osallistumasta oman jaksamiseni vuoksi?
  9. ^Niinpä. buffepöydän siirtämine ei todellakaan ole ratkaisu, koska missä se kaaso silloin on kun ihmiset syövät sitä kalaa. Itse jättäisin kalan menusta kokonaan pois ja huolehtisin muuten että kaasolle on varattu riittävästi syötävää erilleen.
  10. Nykyisin olisin valmis maksamaan noin 50 euroa, jos omia ruokamenoja ym. kuuluisi pakettiin niin sitten voisin maksaa sellaisen 80-100 euroa.
  11. Ei iällä sinänsä olekaan merkitystä, ajattelin vaan että voisi olla yksi selittävä tekijä kyseisen nimimerkin jutuissa. En muista itsekään strippareista noin ajatelleeni kun olin 20-vuotias (kävin vielä mieheni kanssa nuorempana yhdessä katsomassa strippareita baareissa).
  12. Vaikka et arvostaisi stripparin työtä yhtään, on törkeää kutsua stripparia huoraksi. Kehottaisinkin ystävällisesti katsomaan peiliin ja opettelemaan käytöstapoja. Asiat voi ilmaista myös sivistyneellä tavalla. Ja että puhutaan heidän myyneensä ihmisarvonsa on todella törkeää. Kannattaa hieman avartaa tuota maailmankatsomusta ja olla hieman suvaitsevampi toisia ihmisiä ja heidän omia valintojaan kohtaan. En ainakaan usko että yksikään strippari loukkaisi tarkoituksella ketään toista. Ot. Huomasin nyt nimimerkkisi, ehkä ikäsi kertookin sen että kasvaminen on hieman vielä kesken sinun kohdallasi.
  13. Jos teidän häät ovat vasta 2010, niin etköhän sinä siihen mennessä keksi miten ilmaista sulhon siskolle ettei hänen lapsensa ole tervetulleita. En usko että asiaa kannattaa vielä miettiä. Yhtä asiaa en oikein ymmärtänyt, että miksi et halunnut että sulhon sisko tulee teillä käymään vauvansa kanssa kun olivat samassa kaupungissa? Eikös se lapsi ole sinunkin tulevaa perhettä, sulhosi siskon lapsi? Jos kissasi ei lapsista tykkää, sen olisi voinut vierailun ajaksi laittaa varmaan eri huoneeseen? Lisäksi vauva on varmaan aika pieni, koska ristiäiset olivat tulossa, joten vauvan äidille oli varmaan "helpompi" ottaa vauva mukaan ja mitä sellainen sylivauva ketään "haittaa". Lisäksi se että tuo vauvan lyhyeksi ajaksi teille kun kylään ovat tulossa ei tarkoita sitä (EI TODELLAKAAN) että olisivat lasta myös häihinne raahaamassa. Tekstistäsi sai kyllä aika omituisen kuvan sinusta, voin olla kyllä väärässä, mutta minusta ainakin olisi todella outoa jos en saisi vauvaani (jos siis sellainen minulla olisi) ottaa mukaan kun käväisen mieheni sisarrusten luona.
  14. Minusta on ihan vitun sama pitääkö joku sormuksiaan koko ajan vai ei. En voi ymmärtää miten joku voi tulkita esim. toisen avioliitosta sen perusteella jotain jos sormukset kotona riisuu. Itse en pidä mitään koruja kotona (korvikset ovat ainoat), en myöskään ole kotona ikinä farkuisssa, suorissa housuissa ja hameessakin harvoin. Kotona minulla on aina ns. sisällä pidettävät kotivaatteet. Hiukset minulla on taas ulkona aina kiinni, mutta kotona auki jne. Suurin syy miksi en pidä sormuksia kotona on se, että minulla sormieni paksuus vaihtelee jopa päivän aikana eli sormus voi yllättäen tuntua ahtaalle tai liian suurelle.
  15. Kyseisestä asiasta on tehty ties kuinka monta tutkimusta ja kyselyä että varmasti olet niitä nähnyt. Tunnetustihan ensimmäinen pettämiskerta on hieman "vaikeampi" ylittää, mutta sen jälkeen seuraavat kerrat ovat aina helpompia. Eli kun kynnys on kerran ylitetty niin sen jälkeen se ylittäminen ei olekaan enää kovin vaikeaa. Useat henkilöt siis jotka pettävät kerran, pettävät toisenkin kerran (ei tietenkään IHAN AINA, mutta usein kyllä).
  16. Ei strippari ole maksullinen nainen!!!!!!!!! Sortuisi, siis voi elämä. Minulle on ihan sama kuka pitää ja kuka ei strippareista, mutta käyttää sanaa sortua siihen jos strippausta miehesi katsoisi. Minusta suhde ei kovin vakaalla pohjalla voi olla, jos se kaatuisi siihen että toinen on katsonut stripparia.
  17. Maksoimme ainoastaan kaason, bestmanin+avopuolison yöpymiset. Minusta tämä oli tärkeää, koska en halunnut että heille olisi aiheuttanut tämäkin asia lisäkuluja. Meidän perheille tuli juhlapaikalta yöpymispaikat (kuuluivat juhlapaikan vuokraan eli tavallaan maksoimme nekin). Muut vieraat saivat itse hoitaa yöpymiskulunsa.
  18. Nämä jutut kuulostavat juuri sellaiselta että sulhanen on iältään noin kaksikymmentä. Aika teinimeininkiä
  19. Vinkkinä sanon että kannattaa kysellä kaikilta vierailta ovatko ottaneet kuvia häissänne ja jos on, niin voisitteko saada ne myös itsellenne. Me keräsimme melkein kaikkien vieraiden ottamat kuvat itsellemme (vaikka meillä oli ammattilainen häissä ja ne kuvat onnistuivat täydellisesti).
  20. Eikä kuulosta!!!!! Minä aloin miettimään kyseistä tilannetta että ei olisi ketään jota "automaattisesti" pyytäisi kaasoksi. Minulle tuli mieleen että mitä haittaa siinä olisi jos pyytäisi sellaista henkilöä, joka ei ihan ystävä olisikaan mutta kaveri. Hänelle voisi sanoa suoraan että saa kieltäytyä jos tuntuu "oudolta" ryhtyä kaasoki, mutta eihän sitä tiedä vaikka joku ihan ilahtuisikin kyseisestä pyynnöstä. Itse ainakin jos joku kaveri (ei siis kovin hyvä ystävä) pyytäisi minua niin suostuisin ilman muuta, kannattaa myös miettiä olisiko niissä kavereissa sellaista joka on omat häänsä jo viettänyt (tietää mitä niiden järjestäminen vaatii) tai sellaista joka tykkää tehdä asioita eikä ole kauhean ujo. Aina kannattaa kysyä, se ei tapa ketään
  21. Minusta puku oli ihan nätti, mutta se yläosa ei istunut Martinan tisseihin. Tissit näyttivät puvussa roikuilta. Lisäksi en pitänyt Martinan hunnusta, se pidempi osa oli ihan järkyttavän näköinen (tuli hieman sellainen fiilis, kun Martinan kengästä roikkuisi vessapaperia). Lyhyt huntu olisi ollut paljon parempi. Kampaus oli myös minusta hieman tylsä.
  22. Oletko "vaatinut" tietynlaisia asuja sekä meikkiä ja kampausta ammattilaisella? Jos et, niin sinun ei tarvitse todellakaan maksaa muuta kuin puvut (jotka mielestäni saat myydö häiden jälkeen, koska puvuthan ovat "sinun"). Kannattaa kuitenkin keskustella asioista kaasojen kanssa niin ei tule väärinkäsityksiä.
  23. Joillakin on myös kavereina toista sukupuolta edustavia henkilöitä, entäs ne? Itselläni on montakin miestä ystävänä (osa ollut jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan). Minusta on ihanaa kun on myös miespuolisia hyviä ystäviä, naisten kanssa ei aina jaksa.
  24. Hieman OT., mutta karjalanpaista juhlaruokana, ei ikinä! Minusta karjalanpaista on arkiruokaa, eikä se sovellu millään tavalla juhlaruuaksi. Sama kuin tarjoaisi ranskalaisia perunoita.
  25. On taas aivan sydäntä lämmittävä kirjoitus. Minä ymmärrä aivan täysin että lapsia ei jostain syystä haluta juhliin, mutta tuo yllä oleva kirjoitus kyllä kertoo ihmisestä aika paljon. Tekisi mieli kirjoittaa takaisin vaikka mitä, mutta en taida alentua tuollaisen ihmisen tasolle.