Itu

Kamerakammoinen sulho?

6 viestiä aiheessa

Olen yhdessäoloaikanamme saanut yhteensä vain muutamia kuvia, joissa on sulho tai sitten me yhdessä. Vähän pelottaa jo valmiiksi, kun jonkin sortin kuvia kuitenkin häistä haluan.

Onko teillä vastaavanlaisia miekkosia? Onko hääkuvat kuiten saatu otettua? Kaipa se pitäisi aloittaa vaan joku "siedätyshoito" tuolle omalle rakkaalle... Kuinka iskostaa hälle, että on komia sellaisenaan...  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kamerakammoinen äiti, joten vähän arveluttaa, miten hääpäivä sujuu. Toivottavasti dokumentaarinen kuvaajamme osaa olla huomaamaton  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos teillä on kuvaaja paikalla koko päivän, saattaa hyvä vaihtoehto olla se, ettette tilaa ns. potrettikuvia ollenkaan, vaan mainitsette tämän valokuvaajalle, joka varmasti onnistuu ikuistamaan teistä kauniin kuvan ihan huomaamatta. Siis sellaisen, josta voitte sitten teettää ne kiitoskuvat, vaikkei perinteinen hääpotretti olisikaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voittehan te ottaa sellaisia potrettikuvia, joissa ette katso suoraan kameraan. Itse ne pidä kauheasti kuvista joissa morsiuspari hymyilee typeränä suoraan kameraan (monet studiokuvat ovat juuri sellaisia) tai sellaisista joissa hääpari on"aseteltu" kuvaan "muka niin kivasti" (nämäkin ovat yleensä studiokuvia).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Älkää ottako potretteja ennen vihkimistä, vaan varatkaa jostakin välistä hieman aikaa kun suurin jännitys on lauennut ja kameroillakin on jo räpsitty sen verran, että olette niihin jo tottuneet. Jos lasillinen kuplivaa on tullut nautittua ennen kuvausta, niin sekään ei ole lainkaan haitaksi (ellei niitä lasillisia ole liikaa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan molemmat todella kamerakammoisia eikä meistä olekkaan otettu ennen hääkuvia yhtään kuvaa jossa oltas molemmat kameraan päin ja ihan poseeraten. Yllättäen kuitenkin saatiin otettua kuvat ihan ilman suurempia ongelmia jo torstaina ennen hääpäivää. Meille juuri tuo kiireetön tilanne ihan muuna päivänä kuin hääpäivänä oli se joka laukaisi tilanteen. Jos oltais jossakin välissä vielä hääpäivänä käyty kuvassa oltas oltu moelmmat niin kireitä ja tuijoteltu kelloa ettei siitä olis tullu mitään. Eiköhän se mieskin lämpene kun tietää miten tärkeistä kuvista kuitenkin on kyse...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään