Admin

Kirjoittajan vastuusta sanomisistaan

1 viesti aiheessa

Kun kirjoitatte eri ammatinharjoittajista, heidän toiminnasta ja tuotteista/palvelusta, muistakaa ensinnäkin pysyä totuudessa, sillä TE vastaatte itse sanomisistanne ja tarpeen mukaan joudutte niistä vastuuseen.

Kaikki lukijat muistakaa, että jokainen viesti täällä edustaa vain kyseisen kirjoittajan täysin yksipuolista mielipidettä asiasta, ei todellakaan Naimisiin.infon kantaa, saati sitten välttämättä mitään 'yleistä totuutta'. Yrittäjät itse eivät täällä pysty kommentoimaan eikä oikaisemaan heihin kohdistuvia mahdollisia aiheettomia viestejä, joten kirjoittakaa vain omista kokemuksistanne eikä kuulopuheita.

Täällä olevat jäsenten lähettämät hinta- ja muut tiedot ovat myöskin lähettäjien kokemuksia heidän omista kokemuksistaan. Hintoja katsoessa täytyy AINA muistaa se, että hinnat muuttuvat ajankohdan, tilanteen, hääparin, paikkakunnan ja kuun asennon mukaan, joten älkää pitäkö täällä mahdollisesti näkyviä hintatietoja välttämättä minään 'virallisina hintoina'. Ammattilaisten suorat yhteystiedot ovat yhtä lähellä kuin meidän hääpalveluosasto, eli kahden klikkauksen päässä. Heiltä voi ja kannattaa aina tarkistaa asian oikea laita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään