Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Kangasala


sera-

Recommended Posts

En löytänyt aiheesta vielä keskustelua.. Enkä viitsinyt tuupata tuonne Tampereen keskusteluun :)

Eli listataan tänne Kampaamoja yms Kangasalta.. Niitä ei kyllä kauheasti kai ole?! Olen vasta vajaan vuoden Kangasalla asunut, joten seutu ei ole vielä niinkään tuttua..

Myös kiinnostaa onko Kangasalla paikkaa, mihin pääsisi sitten meikkaukseen?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 4 months later...
Guest entinen_kiiremorsian

Liitänpä tänne tietoa Kampaamo Anne Iivosesta. Mulle ja kaasolle teki kampaukset ja meikin Jenni. Hinta oli ok, yhteensä 166e, ja kampaaja mukava, mutta jatkuva empiminen "miten sä haluat tän, mä en tiiä... oho... paska..." Ei ollut oikein rauhoittavaa häitä jännäävälle morsiamelle... Kiharat myös lässähtivät illan myöten, mutta mulla onkin aika pitkät hiukset. Silmämeikit oli oikein nätit.

Semmoisia kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 3 months later...

Peltolammilla on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen kampaaja joka taitaa upeat leikkaukset & kampaukset. Kampaamo SINI, on Petolammin keskustassa (Peltolamminkatu 40), ruokakaupan vieressä. Puh nor. 03 2650490

Ajoin itse sinne Tampereelta 15 minuutissa. Todella ihana kokemus! Suosittelen kaikille morsiammille ja kaasoille - ja miksei muullekkin juhlaväelle! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Vieras_JenniAa

Joku kyseli Miina Aron kampaamosta kokemuksia. Kokemukset tulevat vähän myöhään, mutta itse en voi kun suositella paikkaa! Minun vakikampaamoni, ja sieltä tuleekin hääkampaukseni :-) Itse käyn Miinan pikkusiskolla, Anna Arolla aina :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mistä Kangasalta sais juhlameikin? :o Tietääkö kukaan onko täällä sellaista joka tulisi esim. kotiin tai siihen kampaamoon meikkaan jossa kampaus tehdään? meillä on kampaus, kuvaus ja kirkko kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, mutta meikki puuttuu! :/ en haluisi joutua tampereelle lähteä ajelemaan kiiireisenä päivänä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Hei onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Kangasalan palveluista? Häämeikistä tai -kampauksesta? Hintoja, ruusuja / risuja ihan mitä vaan :)

 

Itse sain tutun kautta 100 €:lla häämeikin ja -kampauksen (sis. koemeikki ja -kampaus), mutta en tiedä hänen ammattitaidosta yhtään. Lisäksi tämä kampaaja ei työskentele enää kampaajana / meikkaajana, niin vähän hirvityttää. Ja tämä henkilö on ihan "poikatyttö"!! Lyhyet hiukset ja omien kuvien perusteella ei oikein taida osata meikata :( Kampauksia näyttää osaavan tehdä jotenkin, mutta ei ole kyllä ihan ammattilainen minun silmin...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...