Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Flowerial pikana

Jos morsiamen vanhemmat kutsujina...(kättelyongelma)

4 posts in this topic

... Niin voiko sitten morsiamen vanhemmat toivottaa kirkossa vieraat tervetulleiksi ja sitten juhlapaikalla onnitellaan/kätellään vaan tuore hääpari? Siis sillain ettei sulhasen vanhemmat ole kättelyssä ollenkaan mukana? Morsiamen vanhemmat ovat kutsuissa kutsujina ja maksaneet suurimman osan lystistä, sulhasen vanhemmat eivät hirveästi edes kiinnostuneet häistä mitenkäänpäin. Onko julmaa, vai onko se mielestänne oikein tehty?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minusta tätä kannattaa kysyä kyseisiltä vanhemmilta. Heillä lienee sananvaltaa asiaan, kun kerran ovat kutsujina ja maksajina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikissa häissä missä olen olut vieraana on hääparin lisäksi kummankin vanhemmat ensin kätelleet hääparin ja tämän jälkeen jääneet itse käteltäväksi. Ymmärtääkseni riippumatta siitä millä tavalla ovat häihin osallistuneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin nuo kulut ovat jakaantuneet niin, että minun eli morsiamen vanhemmat maksavat suurimman osan eivätkä sulhasen vanhemmat osallistu ollenkaan. Meidän tapauksessa tosin sulhasen vanhemmat ovat kiinnostuneet, mutta heidän taloudellisen tilanteensa takia eivät voi rahallisesti avustaa. Silti kummankin vanhemmat kättelevät vieraat heidän saapuessa juhlapaikalle. Seremonian jälkeen otan onnittelut vastaan sulhasen kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0