Jump to content
Naimisiin.info

Ravintola Kaisaniemi (Helsinki)


mimi

Recommended Posts

Hei!

Yritin etsiä vanhempia keskusteluja aiheesta, mutten löytänyt, joten....

Onko kenelläkään kokemuksia Ravintola Kaisaniemestä häiden jatkopaikkana? Pääsemme tutustumaan vasta muutamien viikkojen päästä paikan päälle. Jos teistä joku on ollut siellä häissä tai viettänyt häät ko. paikassa, olisin kiitollinen kuulemaan millainen paikka oli.

Link to comment
Share on other sites

Moikka!Kaisaniemessä on kiva,kun kaikilla on näkyvyys tanssilattialle.Kätevä baari.viihtyisä miljöö.Joka kerta kun käyty esiintymässä häissä ja muissakin juhlissa.Ruoka ollut hyvää.Helppo bändin roudata ja iso sivuhuone vaatteiden vaihtoon ja vaikka morsiamen väliehostukseen.Tuttu ja luotettava paikka monen vuoden kokemuksella.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei,

me juhlitaan meidän häitä Kaisaniemessä tässä kuukauden päästä :) Olen ollut siellä kaksissa häissä aikaisemmin, ja Kaisaniemi oli oikeastaan eka vaihtoehto, jota mietittiin. Pohjaratkaisu on tosiaan sellainen, että keskellä salia on pyöreä tanssilava, jota reunustaa pöydät kahdessa tasossa. Vieraita meille tulee sata, ja pari pöytää jää tyhjäksikin, joten enemmänkin olisi mahtunut. Muistaakseni ruoka on hyvää (tarkempaa testiä tulee siis piakkoin :D), ja tulee talon puolesta automaattisesti, kun on kyseessä ravintola. Samoin mahdollinen alkoholitarjoilu on hoidettava ravintolan kautta.

Tähän mennessä ollaan tavattu Kaisaniemen porukkaa kerran tuossa keväällä, ja sen jälkeen hoidettu kuvioita spostilla. Mielettömän avuliasta ja hyvää palvelua, niinkuin voisi olettaa, kun kerran ison osan budjetista lohkaisee. Meillä on käytössä siis ravintolan sisätila kokonaan itsellemme, terassi on yleisesti auki mutta ovelle tulee portsari, joka pitää ulkopuoliset ulkopuolella.

Sivuhuoneita on siis kaksi, toinen tulee meillä bändin käyttöön ja toinen morsiusparin hengähdyshuoneeksi. Yksissä häissä oli toisessa sivuhuoneessa mm. lasten ongintaa. Ainoa juttu, mikä mua huolettaa tossa paikassa, on parkkitila, mutta toisaalta kirkon sijannista riippuen yhteiskyydillä tai julkisilla pääsee Kaisaniemeen kulkemaan aivan loistavasti. Myös illan jatkopaikat on lähellä. :)

Toivottavasti näistä on apua muillekin Kaisaniemeä harkitseville, palaan asiaan kunhan häät on juhlittu!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Häät siis juhlittu kesällä 2009 Ravintola Kaisaniemessä, ja ainakin meidän kohdalla kaikki pelasi tosi upeasti! Palvelu oli hyvää, ruoka oli hyvää (ja sitä oli riittävästi), ja helteellä oli ihanaa, että voitiin olla myös terassin puolella - tosin se ei ollut meille yksityistilaisuuteen varattu. Kaiken kaikkiaan voin suositella oman kokemuksen perusteella paikkaa lämpimästi.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...