Timi

Ammattilainen
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Timi

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/29/53

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triotimoroutasaari.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Milla&Magia tuo unohtumattoman fiiliksen hää ja synttärijuhliinne!Upeat soundit ja taitavasti esitetyt biisit.Ja Asenne!Teitä varten! Soita Timille 0500645093
 2. Blues bändi juhliisi! Duunaa perinteiset häävalssit/häätanssi CD levyltä ja anna meidän hoitaa loput.2X45 setit. Soita 0500645093, timi ([email protected])
 3. Monet bändit pystyvät soveltamaan ohjelmistoaan sekä kokoonpanoaan muuttuvien tarpeiden mukaan.Ei siis kannata "Torppaa" Jotain.Jonka ajattelee et tuo ei sovi?Kannattaa soittaa tai postailla ja hiukan jutskailla bändin "Liiderin!kanssa.Et kuitenkaan mitään menetä.Korkeintaan voittaa! Terveisin Timi
 4. Trio Timo Routasaari!Fiiliksellä esitettyä musiikkia!
 5. www.triotimoroutasaari.net Teille!
 6. Moi! Olen myös roudannut kunnon äänentoistolaitteet juhliin ja toiminut !"DJ" Silleen levyn vaihtajana CD soittimen luona.Ettei joka kahden minuutin välillä joku ole vaihtamassa oman mielen musiikkia.Tiedän että tasan tarkasti noin käy kun juhlat etenee. Tsekkaa www.triotimoroutasaari.fi Tai [email protected]
 7. Kirjoitin googleen: minä sinua rakastan notes ja löytyi kirjoitettu nuotti.Siitä vaan tulostamaan. Terveisin Timi!
 8. Tasokkaasti ja kokemuksella.Teille tärkeä päivä!Ja myös meille.Kun haluat luotettavan bändin.Joka kunnioittaa myös pukeutumisellaan ja käytöksellään.Sinun sekä puolisosi juhlaa.Unohtamatta läheisiäsi sekä vieraitasi. www.triotimoroutasaari.net
 9. Eipä tarvitse pelästyä! Mitään sääntöä esiintyjien ruokailusta ei ole.Usein asiakas kysyy siinä vaiheessa.Kun tilataan bändiä ja sovitaan aikatauluista sun muista asioista.Haluatteko aterioida kanssamme?Me pyrimme roudaan kamat jo päivällä.Ennen juhlien alkamista,ja saavumme sitten hieman ennen esiintymistä.Ruokailu on ollut ohitse jo kauan sitten.Ei taatusti mene "Herne nenään"Jos safkaa ei ole enää!
 10. Hääjuhlaa kun suunnitellaan ja yritetään miettiä tapahtuman aikatauluja.Varmaan pappi ja kirkko on aikas sovittu.Josta ei juurikaan voi luistaa!Tämän jälkeen mennään melkoisen luovalla meiningillä.Auts!Hääkuvaus viivästyy?Vieraat odottaa,safka kylmenee,ja hienovarainen siirtyminen boolimaljalle alkaa.Kun tilaat bändin.Sovi settien alkamisaika ja viimeinen lopetus.Ne eivät aina kulje suunnitelmien mukaan.Mutta hyvä bändi pystyy joustamaan!Meillä hintamme on 510-700 euroa keikan pituudesta riippuen Stadin alueella.
 11. Kun viimeksi olimme Suokissa keikalla.Sattui sopivasti,että tilaaja oli vuokrannut pakun omien tavaroiden kuljetukseen.Yhdistettiin logistiikka ja roudattiin soittokamat ja heidän viinakset ja tarvikkeet samalla kyydillä.Olin varannut heidän autolleen lauttapaikat mennen tullen ja.Totta mooses.Bändi on selvinpäin ja kuljetimme jääneet tarjoilut ja tavarat sekä bändin kamat talliimme.Josta sitten tilaaja kävi hakemassa omansa.Kun oli ajokunnossa.
 12. Bändimme kosketinsoittaja varmaan voisi lähteä keikalle myös yksinään.Luonnollisesti paikalla pitää olla vireessä oleva soitin sekä ennalta sovittu ja harjoiteltu ohjelmisto.Ettei tulisi noloja tilanteita.Kaikkia nuotteja ei voi kantaa mukanaan.
 13. Todella suosittu pesula.Myös minä huollatan smokin ja puvun kyseisessä paikassa.Pitäis oikeastaan valkoiset paidatkin käyttää oikein perus huollossa..Vaikka käytää valkaisevia aineita kotipesussa.Ammatilaisten aineet ja silitys on silti silleen paree?Todella valkoista!