Sign in to follow this  
Followers 0
puten

sormustyyny

4 posts in this topic

kaipailisin kokemuksia sormustyynyn käytöstä. Miten ja kenellä se on ollut kirkossa, morsiusneidolla, sulhaspojalla jotka tuovat sen kävellessään kirkkoon vain bestmanilla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä sormustyynyn toi 5-vuotias sulhaspoika kirkkoon meidän edellä. Vihkimisen ajan hän istui edessä omalla pikku jakkarallaan sormustyyny kädessä. Bestman seisoi hänen vieressään ja vinkkasi, milloin sormus pitää tuoda meille. Poika toi sormuksen tyynyn kanssa sulhaselle, joka irrotti sormuksen tyynystä ja antoi sen papille. Sulhaspoika kipitti sitten takaisin istumaan jakkaralleen pelkkä sormustyyny kädessään.

Edited by Eedith

Share this post


Link to post
Share on other sites

meillä morsiusneito ja sulhaspoika kulkevat yhdessä. Kummalle silloin tyynyn laittaisit kannettavaksi? Ja mitä toinen sitten tekee. Mietin että voisiko se joka ei tyynyä kanna niin vain pitää toista käsipuolesta kiinni? Ajatuksissa pyörii myös että viedäänkö tyyny bestmanille joka pitää tyynyä sitten vihkimisen ajan ja ojentaa sormuksen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minullakin juuri pohdinnassa tämä sormustyyny-kysymys.. Onko kellään ollut jotain erikoista tapaa saada sormus alttarille? :girl_wink: Itse ajattelin jotain kukkaa (silkkistä tms) johon sormuksen sitoisi.. Meidän morsiusneito on jo 8-v joten tehtävä kyllä sopisi hänelle, mutta tyyny tuntuu mun mielestä jotenkin.. No, ei ehkä meidän tyyliseltä ;) Mun sormuskin on tosi yksinkertainen mutta minulle arvokas, mummini vanha :-X Eli keksisikö joku jonkin toisen tavan, jolla morsiusneito voisi kuljettaa sormuksen alttarille?

Edited by *Mona

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0