Jump to content
Naimisiin.info

Louhenlinna (Laitila)


ladyH

Recommended Posts

Hei!

Kaipaisin kokemuksia Louhenlinna -nimisestä juhlapaikasta. Juhlimme häitä vasta talvella 2011, mutta olen aloittanut kartoittamaan juhlapaikkavaihtoehtoja lähiseudulta. Tarkoitus on jossain vaiheessa käydä paikan päällä, mutta mielipiteitä paikasta otetaan vastaan. Vanhemmista kommenteista jotka löysin selvisi, että kyseessä on tunnelmallinen, mutta kuitenkin huokea juhlapaikka. Onko kenelläkään tuoreempia kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Käytiin katsastamassa paikka sulhon kera ja oltiin positiivisesti yllättyneitä. Se oli todella jylhä ulkopuolelta. Valtavia siirtolohkareita kasattu rakennuksen ympärille, josta muodostui "sisäpiha" ja sisääntuloportti. Linna sijaitsi kalliolla ja korkeiden havupuiden keskellä. Sisällä oli hämyistä (ehkä jopa hieman pimeää, koska kynttilät eivät palaneet). Iso takka keskellä tilaa kiinnittää ehkä ensimmäiseksi paikalle tulijan huomion. Talvella huonona puolena voi olla paikan viileys/vetoisuus? Tämä siis täysin oma epäilys, ei fakta.

Ilmeisesti tila on menossa remottiin nyt talvella 2010, joten vasta keväällä myöhemmin voi tehdä päätöksen siitä juhlitaanko siellä häitämme. Varmaan kilpailutetaan muita paikkoja sillä aikaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest Maija Virtanen

Olen ollut Louhenlinnassa remontin jälkeen häävieraana kesällä 2010. Upea paikka kesähäille ja todella tunnelmallinen talvihäille (sellaisissakin olen siellä ollut). Remontti on toteutettu paikan henkeen sopivalla tavalla ja lopputulos on näkemisen arvoinen!!! Talvihäissäkään emme palelleet ja kesähelteellä sisätilat olivat mukavan viileän tuntuiset kirkossa hikoillun vihkiseremonian jälkeen...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 years later...

En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea.


Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...