Jump to content
Naimisiin.info

Muutto maasta maahan


Recommended Posts

Olisko kenellakaan hyvia vinkkeja miten saada tavarat suomesta mahdollisimman halvalla britteihin? Miul on edelleenkin hirvee maara kirjoja ja astioita Suomessa ja haluisin saada ne muutettua tanne. Tuon aina toki vahan kerrallaan, sen mika laukkuun mahtuu, kun kayn Suomessa mutta nuo astiat on aika ongelmallisia. En todellakaan halua luopua miun vaivalla keraamasta Taika astioista enka miun kirja kokoelmasta, mutta en oikeen tiia miten ne sais tanne maksamatta omaisuuksia....

Link to comment
Share on other sites

Tuttu juttu - itse lähetin neljä isoa laatikollista kirjoja Tampereelta Lontooseen pari vuotta takaperin. Halvimmaksi tuli yllättäen yksinkertaisesti laittaa kirjat postiin (kakkosluokassa). Muuttofirmat eivät tykkää noin pieniä eriä kuljetella, joten kustannukset ovat suhteessa hurjat (=joutuu käytännössä maksamaan koko rekasta). Tietenkin, jos kirjoja/astioita on useampia kuutiometrejä, kannattaa varmasti kysellä tarjouksia muuttofirmoilta.

Postin sivuilta selviää, että esim. 4 x 10kg laatikko (omani oli jotain tuontyyppistä) maksaa Economy-luokassa Postin kautta lähetettynä n. 160 euroa. Huomattavasti vähemmän siis kuin muuttofirman kautta.

Muokattu: , käyttäjä: Isolde
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...