SisterRay

Muutto maasta maahan

5 viestiä aiheessa

Olisko kenellakaan hyvia vinkkeja miten saada tavarat suomesta mahdollisimman halvalla britteihin? Miul on edelleenkin hirvee maara kirjoja ja astioita Suomessa ja haluisin saada ne muutettua tanne. Tuon aina toki vahan kerrallaan, sen mika laukkuun mahtuu, kun kayn Suomessa mutta nuo astiat on aika ongelmallisia. En todellakaan halua luopua miun vaivalla keraamasta Taika astioista enka miun kirja kokoelmasta, mutta en oikeen tiia miten ne sais tanne maksamatta omaisuuksia....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuttu juttu - itse lähetin neljä isoa laatikollista kirjoja Tampereelta Lontooseen pari vuotta takaperin. Halvimmaksi tuli yllättäen yksinkertaisesti laittaa kirjat postiin (kakkosluokassa). Muuttofirmat eivät tykkää noin pieniä eriä kuljetella, joten kustannukset ovat suhteessa hurjat (=joutuu käytännössä maksamaan koko rekasta). Tietenkin, jos kirjoja/astioita on useampia kuutiometrejä, kannattaa varmasti kysellä tarjouksia muuttofirmoilta.

Postin sivuilta selviää, että esim. 4 x 10kg laatikko (omani oli jotain tuontyyppistä) maksaa Economy-luokassa Postin kautta lähetettynä n. 160 euroa. Huomattavasti vähemmän siis kuin muuttofirman kautta.

Muokattu: , käyttäjä: Isolde

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo minusta kuullostaa viela kalliilta.... Maksoin kuudesta isosta t-chestista (30kg each)ja kahdesta matkalaukusta taynna kamaa n.220 puntaa tanne ausseihin. Sielta enkkujen paasta kannattaa kysella esim taalta. http://www.excess-baggage.com naita liikkeita on yllin kyllin. Kilpailutat vaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos neuvoista :) Pitaa alkaa kattelemaan mita ois tarjolla. Muutan kesalla vihdoinkin miehen kanssa omaan kamppaan ja haluisin omat kamat tanne siihen mennessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkos kukaan lähettänyt Jenkkeihin tavaraa ja kuinka paljon on tullut maksamaan. Itsellä lähinnä astioita joita haluaisin saada mukaan, painavat kuitenkin suhteellisen paljon..:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään