Jump to content
Naimisiin.info

Minne syyskuussa???


Guest Ansku

Recommended Posts

Hei,

tahtoisimme häämatkalle syys-lokakuun vaihteessa, mutta onko niin että Karibialla on sielloin paljon hirmumyrskyjä ja sadetta? Jos tämä on ihan poissuljettu, niin mitä (kaukokohdetta) suosittelisitte matkakohteeski syksyllä? Toiveena rantaloma, kauniissa paikassa jossa voisi sukeltaa, nähdä delfiinejä, olisi hyvä sää muttei tukalan kuuma. Eli toiminnallinen rantaloma, kiitos :)

Link to comment
Share on other sites

Tuo on juuri pahinta hurrikaaniaikaa, joten ei ehkä paras mahdollinen suunta juuri silloin. Vaikka hurrikaani ei oman matkakohteen kohdalle osuisikaan, niin kyllä se laajalta alueelta tekee sään ikäväksi.

Jos matkalla on useamman viikon, niin sitten Karibialle voi hyvin lähteä hurrikaaniaikaankin. Jos menee muutama päivä tai viikko hurrikaanin takia pilalle, niin se ei silloin haittaa niin paljon kuin lyhyemmällä lomalla. Tietysti jos se ihan kohdalle osuu, niin voihan se olla loppulomakin ikävä, kun paikat on ympärillä pirstaleina, mutta se vaatii jo aika huonoa tuuria.

Ja on tuolloin vähän tavallista sateisempaakin, mutta aina siellä aurinkokin välillä pilkistää (paitsi tietysti silloin, jos on myrsky päällä).

Hyvänä puolena syys-lokakuussa matkailussa on se, että muita turisteja on vähemmän ja monissa majoituksissa ym. turismipalveluissa on päällä halvempi off-season-hinnoittelu.

Olen kerran ollut Itä-Karibialla (Guadeloupe ja Dominica) juuri tuohon aikaan, ja silloin kävi hyvä tuuri. Säät olivat oikein hyvät. Mutta tuuri voi olla huonompikin. Toisaalta viimeksi myrsky sotki säitä Guadeloupella joulukuussakin, joten voi niitä osua hurrikaanisesongin ulkopuolellakin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...