Jump to content
Naimisiin.info

Miesten foorumi


Guest Nipsu

Recommended Posts

Viiden vuoden seurustelun jälkeen on kissa niin sanotusti nostettu pöydälle ja pikkuaskelia otetaan siihen suuntaan, että vuoden sisään sanotaan tahdon :wub:

En ole ennen tällä palstalla ollut, mutta käsittääkseni miehiä ei paljon täällä parveile. Olisi mukava lukea kokemuksia niin jo toisensa saaneilta kuin häitään vasta suunnittelevilta miespareilta.

Omat suunnitelmat on vielä täysin auki, mutta sen verran tiedetään, että perinteisiä häitä ei haluta. Infoa ja vinkkejä ei miesparin häille ole kauheasti tarjolla... :unsure:

Toivottavasti tämä viesti herättäisi hieman miehistä(kin) keskustelua. Ja toki naisetkin saavat kommentoida :give_heart: Kokemuksia kuulisin myös niiltä, jotka ovat miesparin häissä olleet vieraana.

Link to comment
Share on other sites

No olipas kiva löytää tällainen keskustelu, tätä asioiden jakoa kun ei liiemmin ole tarjolla.

Me ollaan rekisteröitymässä (vaikka itse puhunkin häistä)tämän vuoden heinäkuun lopussa. Aikaa ei siis ihan kauheasti enää ole, mutta järjestelyt ovat hyvässä jamassa.

Rekisteröidytään pe ja la järjestetään juhlat ystäville. Halutaan muistaa myös sukulaisia (tai siis perhettä), joten päädyimme lounastaa heidän kanssaa heti rekisteröitymisen jälkeen.

Onhan tässä tullut yllätyksiäkin matkassa, mutta ei kovin pahasti.

Nyt on hankittuna musiikki, marssit päätetty, sormukset lähes valmiit, puvut teetätyksessä, ohjelma ja ruokatilaukset vahvistettu sekä papin puheilla käyty (pappi tulee siunaamaan liittomme lauantaiseen juhlaan. Onhan kaikenlaista pikkujuttua vielä tekemättä, mutta eiköhän tämä tästä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...