Jump to content
Naimisiin.info

Juhlat vasta vuosi häiden jälkeen?


Kuorotyttö

Recommended Posts

Haluaisimme hääpäivänämme keskittyä vain oleelliseen, eli naimisiinmenoon ja jättää stressaamisen juhlien onnistumisesta toiseen päivään. Rahallisista ynnä muista syisä ajattelimme pitää suuremmat juhlat vasta ensimmäisenä hääpäivänämme. Miltä tällainen juhla kuulostaisi vieraan näkökannalta?

Vihkiminen kirkossa perheiden läsnäollessa ja yhteinen ruokailu tämän jälkeen. Reissuun heti tämän jälkeen ja niille ketä uskomme asian kiinnostavan lähtee postiin ilmoitus että menimme naimisiin, mutta juhlan paikka on vasta selvittyämme ensimmäisestä vuodestamme avioparina. (Tässä ilmoitamme siis jo juhlapäivän tyyliin Save the date)Eli juhlisimme suuremmalla porukalla sitten ensimmäistä hääpäiväämme, mutta näissä juhlissa haluaisin kuitenkin tanssia häätanssin, leikata kakun yms, kuitenkin rentoon tyyliin ja huumorimielessä että vedetäänpäs nyt nämäkin pakolliset kuviot läpi! Mutta silloin olisi tosiaankin pelkät juhlat, ei avioliiton siunausta. Juhliin ajattelin koota valokuvakansion häistämme, kansiossa papin puhe ym. ja ehkä kuvia siitä mitä olemme tehneet ensimmäisenä vuotenamme avioparina. Mitä vieraat mahtaisivat ajatelle tuollaisista juhlista? Naimisiinmeno on siinä vaiheessa kuitenkin jo vanha juttu, joten jaksaako sitä enää kukaan juhlia? Tai olisiko jotain ehdotuksia "ensimmäisen hääpäivän viettoon" sopivan ohjelman suhteen?

Mielipiteitä, ideoita, ehdotuksia?!?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä tismalleen samat suunnitelmat :girl_wink: Menimme syksyllä 2009 naimisiin lapsemme ristiäisten yhteydessä. Paikalla oli molempien perheet, kummit perheineen ja muutama läheisin ystävä, vihkimisen ja kasteen jälkeen oli kakkukahvit.

Nyt tulevana syksynä on sitten meidän hääjuhlat. Haluamme pienet juhlat, rennolla meiningillä ja olemme hyvin vähän tekemisissä sukulaistemme kanssa joten päätimme panostaa ystäviimme :-X ja juhlia ilman sukulaisia. Juhlat järjestetään noin 50:lle hengelle ja jos sukulaiset olisi vielä kutsuttu niin olisi tullut noin 80 lisää... :girl_impossible:

Mietittiin ensin että onko ihan typerä ajatus pitää vuotta myöhemmin hääjuhlat mutta tultiin siihen tulokseen että kukin tyylillään! :gihlat:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä tai siis me oltiin ajateltu taas näin, että nyt syyskuussa mennään kolmen ystävän todistaessa naimisiin. Vanhemmat ja sisarukset pyydetään/kutsutaan hääkahville sitä seuraavana vkloppuna.

Sitten jahka tästä saadaan yhteinen lapsi alulle, niin sitten tulevan lapsen ristiäisissä tulis avioliiton siunaus ja sen jälkeen isommat juhlat muilleki sukulaisille ja ystäville. Siis tietysti JOS saadaan vauvaa alulle... Eiköhän meillä silti jossain vaiheessa oo toi siunaus ja isommat bileet.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mun täti teki niin, että menivät Sveitsissä maistraarissa naimisiin, ja siitä vuodenpäästä siunaus Suomessa. Siinä toki oli se kirkko-osuuskin, mutta ihan hyvin sen olisi voinut jättää pois. Halusivat kuitenkin sen siihen.

Ja nyt olin viikonloppuna hääjuhlissa. Olivat menneet kuukautta aikaisemmin vihille luonnonhelmassa ja nyt sitte juhlat noin 60 hengelle. Ja kyllä, kakku leikattiin, häävalssi tanssitiin :D Että minä en näkisi tuota tapaa pahaksi! Jokainen tekee niin kuin tykkää.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...