Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Henttulivei

3pv häämatka???

4 posts in this topic

ideoita 3pv häämatkaan? Ulkomaille jonnekkin,mutta mikä olisi romanttinen kaupunki, jossa riittäisi kuitenkin katseltavaa ja shoppailtavaa ;D Meillä on pienet lapset, joten 3pv olisi kestoltaan vielä mahdollinen niin, että lapset jäisivät mummolaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Edinburghia. Olin kyseisessä kaupungissa viime joulukuussa pari yötä ja siinä ajassa suhteellsen pienen kaupungin nähtävyyksiä ehti koluta kiitettävästi. Mielestäni kolme päivää on aikana vähän, joten ei kannata mennä minnekkään missä nähtävää on aivan tolkuttomasti, koska ette kuitenkaan ehdi kiertää kaikissa haluamissanne paikoissa. Edinburgh on sopivan pieni, tunnelmallinen ja historiallinen kaupunki, jossa yhdistyy hyvin kulttuuri, historiallset nähtävyydet, shoppailu ja hyvät illanviettopaikat. Lennotkaan eivät kestä kauaa, joten aikaa jää lentokoneessa istumisen sijasta ihan paikan päällä oleskeluun.

Suosittelen muuten keskustan tuntumassa olevaa Bank-hotellia. Kiva, pieni ja tunnelmallinen hotelli, jossa jokainen huone on sisustettu jonkun kuuluisuuden mukaan. Itse yövyin puhelimen keksijän mukaan sisustetussa huoneessa ja oli todella mieleenpainuva ja erityinen hotellihuone. Hintakaan ei ollut älytön ja sijanti tosi keskeinen. Hotellin alakerrassa oli myös tunnelmallinen pieni pubi, josta ei kuitenkaan kuulunut meteliä huoneeseen. Huoneita taisi hotellissa olla yhteensä yhdeksän, joten aika rauhassakin saa olla. Palvelu oli myös hyvää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kyllä harmillisen lyhyt matka ja voi olla järkevintä vain ottaa äkkilähtö tyyppinen matka suhteellisen lähelle. Vertaa äkkilähdöt vaikka tuolta ja siellä näyttäisi olevan monia eri matkanjärjestäjiä. Toivottavasti löytyy hyvä kohde :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0