Jump to content
Naimisiin.info

3pv häämatka???


Guest Henttulivei

Recommended Posts

Guest Henttulivei

ideoita 3pv häämatkaan? Ulkomaille jonnekkin,mutta mikä olisi romanttinen kaupunki, jossa riittäisi kuitenkin katseltavaa ja shoppailtavaa ;D Meillä on pienet lapset, joten 3pv olisi kestoltaan vielä mahdollinen niin, että lapset jäisivät mummolaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Suosittelen Edinburghia. Olin kyseisessä kaupungissa viime joulukuussa pari yötä ja siinä ajassa suhteellsen pienen kaupungin nähtävyyksiä ehti koluta kiitettävästi. Mielestäni kolme päivää on aikana vähän, joten ei kannata mennä minnekkään missä nähtävää on aivan tolkuttomasti, koska ette kuitenkaan ehdi kiertää kaikissa haluamissanne paikoissa. Edinburgh on sopivan pieni, tunnelmallinen ja historiallinen kaupunki, jossa yhdistyy hyvin kulttuuri, historiallset nähtävyydet, shoppailu ja hyvät illanviettopaikat. Lennotkaan eivät kestä kauaa, joten aikaa jää lentokoneessa istumisen sijasta ihan paikan päällä oleskeluun.

Suosittelen muuten keskustan tuntumassa olevaa Bank-hotellia. Kiva, pieni ja tunnelmallinen hotelli, jossa jokainen huone on sisustettu jonkun kuuluisuuden mukaan. Itse yövyin puhelimen keksijän mukaan sisustetussa huoneessa ja oli todella mieleenpainuva ja erityinen hotellihuone. Hintakaan ei ollut älytön ja sijanti tosi keskeinen. Hotellin alakerrassa oli myös tunnelmallinen pieni pubi, josta ei kuitenkaan kuulunut meteliä huoneeseen. Huoneita taisi hotellissa olla yhteensä yhdeksän, joten aika rauhassakin saa olla. Palvelu oli myös hyvää.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 12 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...