Jump to content
Naimisiin.info

Minne häämatkalle toukokuussa?


Guest Toukomorsian

Recommended Posts

Guest Toukomorsian

Vietämme häitä 21.5.11 ja tarkoitus olisi päästä heti lähtemään häämatkalle. Emme ole reissanneet paljoa, joten neuvoja kaivattaisiin.... Olisiko ideoita minne kannattaisi suunnata silloin? Eurooppaan haluamme ja toiveena olisi lämpöä, tekemistä ja nähtävyyksiä. Vinkkejä?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^Komppaan! Barcelona on ihana kaupunki jossa näkemistä ja tekemistä riittää. Ruoka ja juomat on kohtuuhintaisia Euroopan suurkaupunkien yleiseen hintatasoon verrattuna. Cava eli katalonialaisten sampanja on niin hyvää eikä maksa paljon mitään! Romanttinen on kaupunki myös - merenranta, upeat näkymät kukkuloilta, ihanat puistot ja hieno vanhakaupunki luovat sen tunnelman. Toinen vaihtoehto voisi olla Kreeta tai muu Kreikan saaristo, jos tykkää enemmän rantalomailusta. Autolla pääsee liikkumaan näppärästi ja minusta Hanian kaupunki Kreetalla oli oikein viehättävä. Turistikohteita löytyy moneen lähtöön - itse valitsisin sellaisen pienehkön kylän, joka ei ole ihan turistirysä vaan alkuperäisasutus on oleellinen osa. Myös Kroatiasta on hyviä muistoja, siellä olen ollut Hvarin saarella ja paikka oli ihana! Toukokuussa säät on yleensä jo aika lämpimät etenkin Kreikan saaristossa mutta merivesi voi olla viileää ja toki jos huono tuuri käy, voi muutenkin olla vielä koleaa (mutta se on kai aika harvinaista).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa!

Itselläni myöskin hääpäivä toukokuussa, joskin vuotta myöhemmin. :)

Tänä vuonna olin Nizzassa pääsiäisen aikoihin, ja paikka oli aivan mahtava!

Jo maaliskuun lopussa siellä oli noin 20asteista eli toukokuussa vielä lämpimämpää! Vanha kaupunki oli aivan mahtava sokkeloisine katuineen, lounaspaikkoja oli ranskalaiseen tapaan PALJON! Rannat olivat upeita, kuin myös aallot.

Lentokenttä oli lyhyen matkan päässä keskustasta, taksilla kylläkin kallista (epäilen että meitä huijattiin, koska pyydettiin 40e). Cannesiin ja Monacoon vain puolen tunnin junamatkat.

Nizzassa on maghdollista viettää rentoa aikaa kuin myös romanttisia hetkiä katukahviloissa! Huikea paikka! Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 years later...

Vanha ketju, mutta toukokuussa häämatkalle mielivät, menkää Sisiliaan! Siellä on silloin aivan upean vehreää, kukat loistossaan ja inhimillinen 20-27 asteen lämpötila. Olimme Cefalussa Aurinkomatkojen äkkilähdöllä toukokuussa. Vaikka oli yhden tähden hotelli, niin se oli aivan tosi jees, parvekekin merinäköalalla! Kiertelimme saarta junalla ja minibussilla myös sisämaassa. Ruoka oli todella erinomaista jopa Essossa! :D Kotiin hamstrasin tavallisesta marketista vaikka mitä säilykettä ym, mitä ei Suomesta saa. Sisiliassa on myös paljon viinitiloja, mutta niiden kiertelyyn pitää melkein vuokrata auto. Meillä jäi auton vuokraus, koska siitä pitä maksaa 500e pantti käteisellä!? :D Palermossa oli aika hurja liikenne.. mutta sitä kenkäkauppojen määrää..!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...