Jump to content
Naimisiin.info

Häät Helsingin LAMMASSAARESSA, kokemuksia???


Guest Morsian2011

Recommended Posts

Guest Morsian2011

Meillä on tulossa hääjuhlat Helsingin lammassaareen. Onko kenelläkään kokemuksia paikasta, kaikenlaisia juttuja olisi mukava kuulla kun suunnittelemme omia juhliamme. Päänvaivaa aiheuttaa hieman venevuokra--iäkkäille sukulaisille olisi löydettävä joku järkevä kuljetus (ja muillekin tietty silloin jos sataa aivan hulluna). onneksi tässä on vielä aikaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei!

Meilläkin on häät Lammassaaressa ensi kesänä. Olis todellakin hauska kuulla miten kaikki ruoat ja vieraat on saatu rahdattua aiempina kesinä saareen. Meillä on suunnitelmissa varata venetaksi mummeleita varten, muut vieraat tulevat kulkueena pitkospuita pitkin. Ruoka-logistiikka onkin omalukunsa. Samoin kakut ja kalaruoat: missä ne säilyvät kesäkuumalla kun jääkaappi tilaa ei ole?

Sähkön riittävyys kohteessa on mietityttänyt, generaattorihan ei ole päällä esim pe-la yönä ellei sitten osta lisätunteja sähköä (ja näinhän on pakko tehdä).

Siellä on kuulemma riittänyt sähköt keittiöön, bändiin ja valaistukseen aiemminkin, ehkäpä siis jatkossakin...

Oletteko ottamassa pitopalvelua ja jos niin miten ajattelitte että ruoat tuodaan saareen? Entä miten meinasit hoitaa juomien jäähdyttämisen? Siellähän on YKSI jenkkijääkaappi, eikä mitään kylmäkellaria (se talohan on kalliolla vielä). Rantaveteen ne oluset ainakin täytynee heivata. Skumppaa on vähän ikävä tarjota lämpimänä, ehkä jätämme sen kokonaan pois ja keksitään jotain omintakeisempaa tilalle.

Meillä on tarkoitus tehdä simppeli ruoka paikanpäällä niin että säätetään kuluissa ja roudaamisessa ei olisi niin mahdotonta työtä. Paikanhan saa käyttöön jo perjantai-aamuna, joten esivalmistelut voi hoitaa hyvissä ajoin.

Aika hiton monta avointa kysymystä vastattavana ennen ensi kesää! Ja se auttajien armeija joka tarvitaan kaikkeen roudaukseen itse hääpäivänä tulee olemaan suuri. Itse kun tehtäisiin kaikki mutta pitäisi sitä kai ehtiä kampaajallekin hääamuna ym. Ja olisi ihanaa jos en näkisi sulhasta ennen vihkimistä. Tämä tuskin toteutuu kun saaressa on niin paljon järjesteltävää ja meidän vihkiminen tapahtuu siellä paikan päällä.

Ainiin: paljon teillä on tulossa porukkaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei vaan!

Mekin olemme järjestämässä häät Lammassaaressa, ensi vuoden kesällä. Olisi tosi hieno juttu, jos häitä siellä juhlineet tai juhlivat kertoisivat kokemuksistaan tai suunnitelmistaan! Paikka on mitä ihanin, emmekä haluaisi järjestää häitä missään muualla, mutta käytännön seikat, kuten ruoan säilyminen, sääolosuhteet ja venetaksikuljetukset yms. mietityttävät..

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Heippa taas! 


 


Meillä on siis ensi kuussa (iiiik!) häät Lammassaaressa. Juhlat ovat nyyttärihenkiset. Osa ruoasta tilataan (lämmin keitto), osa tehdään itse ja osan tuovat vieraat häälahjana. Tosi paljon järjesteltävää on vieläkin, mutta onneksi ympärillä on avuliaita ystäviä ja sukulaisia jotka ovat valmiita auttamaan.


 


Vielä harmaita hiuksia aiheutta venekuljetus. Venetaksit yms ovat tolkuttoman kalliita (esim. Hakaniemestä Lammassaareen 200e suunta!!!). Tuntuu suunnattoman kohtuuttomalta, koska matka kestää soutuveneellä vain puolisen tuntia, moottoriveneellä toki paljon vähemmän. Vielä siis yritetään saada kavereilta ja sukulaisilta vinkkejä ihmisistä jotka voisi kuljettaa meidän muutamat liikuntarajoitteiset vieraamme juhlimaan. Eli toisin sanoen vinkkejä otetaan vastaan!  :)


 


Muitakin kokemuksia mielelläni kuulisin saaressa tai muissa haastavissa oloissa häänsä järjestäneiltä! Vastaan itse myös mielelläni kysymyksiin!


Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei,

 

meillä oli eräs venetaksiyrittäjä, joka oli äärimmäisen hankala. Suosittelen vahvasti, että saatte jonkun tutun hoitamaan venekuljetuksia tai sitten ei kannata ottaa halvinta mahdollista (joka sekin oli kilpailutukseni mukaan melko kallis parin kilometrin matkalle).

 

Meidän häät sujuivat muuten aivan loistavasti, vaikka kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Paikka oli erittäin romanttinen ja vieraat viihtyivät myöhään ja jopa aamutunneille asti. Muutama sanoi olleensa elämänsä parhaimmissa hääjuhlissa! Me nautittiin paikasta myös sulhon kanssa täysin rinnoin. Vaikeuksista huolimatta en vaihtaisi paikkaa näin jälkikäteenkään.

 

Jos joku Lammassaaressa häitä järjestävä tarvitsee pirttipöytiin sopivia pöytäliinoja, minulta löytyisi 16 kpl valkoisia Ikean aluslakanoita, jotka sopivat täydellisesti pöytiin. Lähtee halvalla ja pestyinä. Voin myös silittää ne valmiiksi, mutta lisäkorvauksesta, sillä silitys oli melkoinen homma jo ennen meidän häitä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...