aallokko

Matasaaren leirikeskus Espoo

12 posts in this topic

Onko kellään kokemuksia Matasaaren leirikeskuksesta hääpaikkana? Kaipaisin tietoja paikan vuokrasta ja pitopalvelusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt ketuttaa, yrittäjä joka hoitaa Matasaaren varaukset on irtisanoutunut eikä siellä ei vielä ole uutta yrittäjää. Meille on puhelimitse varaus hääpäivälle ja nyt ei oo varmaa tietoa onko varaus edes voimassa. Matasaaren säätiön puheenjohtaja sanoi että kaikki häävaraukset pysyy ennallaan, mutta se oli matkoilla eikä sillä ollut varauskirjaa mukana josta olis voinut tarkistaa asian. Argh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, hommat alkaa hoitumaan uuden yrittäjän avulla. Monen viikon epätietoisuus ja stressi väistyköön hääsuunnittelujen tieltä! Jei :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haluasitko kertoa lisää paikasta?

Minkälainen hintataso? Mites ruoka ja juoma? Täytyykö tilata paikanpäältä? Kuinka myöhään saa olla paikalla? Mites tuo alueen tupakointikielto!!?? Kuullostaa oudolta. Aika varmasti satapäisessä joukossa löytyy tupakoitsijoita.... Kuinka paljon mahtuu vieraita?

Ja häh... Ei vuokrata kesällä lainkaan...?

No tulipas nyt utelua...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saari on yhteydessä mantereeseen, mielestäni se oli mantereessa melkein kiinni eli sinne johtaa pieni silta. Tupakointikielto alkoi tuon sillan ylittämisen jälkeen, joten tupakoiville vieraille ei liene ylitsepääsemätöntä käydä "mantereen" puolella röökaamassa.

Saari on käsittääkseni kesällä seurakunnan leirien käytössä ma-pe, viikonloppuja ne vuokraa häitä yms. juhlia varten. Sitä en tiedä kuinka paljon vieraita mahtuu, meille tulee noin 60 vierasta joten sen verran ainakin.

Tila vuokra on 800e.

Cateringin hoitaa saaressa toimiva yrittäjä (Mestari-ruokapalvelut ky) ruuan osalta, juomat voi tuoda itse mikä on iso plussa. Häämenu (ruuat, mehu, vesi ja kotikalja sekä hääkakku +kahvi/tee) on 20e/hklö.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin olemme matasaarta miettineet juhlapaikaksi, ihan myös sen takia että majoitus olisi siinä samassa paikassa, toinen vaihtoehto on hotellimajoitus, mutta matasaaressa saisi letkeämmän "leiri"tunnelman... Paikka oli kiva, kävimme katsomassa sen tänään, joskin sali ei innostanut erivärisine tuoleineen jnejne...

Hintaa kyselen koko paikalle ensi viikolla voin tulla tännekkin asiasta vihjasee jos joku on kiinnostunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mäkin innostuin alunperin tuosta mahdollisuudesta yöpyä juhlapaikasta. Leirikeskuksessa on kuintenkin aika ankeat kerrossänkypedit tyyliin rippileiri. Myöskin niistä pyydetty hinta on mielestäni törkeä eli 45e/hklö/yö. Alunperin luulin että yöpymiset jne kuuluu tilavuokran hintaan. Hotellissa yöpyy lähes samaan hintaan.

Pikkasen varauksella odotan kahden viikon päästä olevia häitämme. Olen nyt viime metreillä alkanut stressaamaan ihan hirveästi paikkavalintaamme - pitopalvelun ihminen kehuu itseään melkein joka lauseessa ja se jos mikä herättää epäilyksiä! Toivottavasti kehut pitävät paikkansa.

Ehkä tämä on vain normaalia morsiamen stressiä!

Kerron sitten juhlien jälkeen miten meni :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Meillä on häät Matasaaressa tänä syksynä. Vähän on alkanut itseänikin jännittää.

Pitopalvelun muuttumisen myötä olemme joutuneet muuttamaan häitämme tosi paljon. Olimme sopineet että vuokraamme koko saaren viikonlopuksi ja pidämme 140 hengen ulkoilmahäät ulkopaviljonkeineen. Kesken järjestelyitä ilmoitettiin että paikkaan mahtuu max. 100 henkilöä, saaren saa vain yhdeksi päiväksi, yöpyminen maksaa eikä saunaa saa käyttää. Alueella ei saa polttaa tupakkaa, boolia tms. muuta vahvaa alkoholia ei saa tarjota eikä juhlissa saa esiintyä humalassa.

Uusi pitpalvelun tyyppi on kyllä osaavan oloinen.

Super rennot ulkoilma/ minifestari häät muuttuivat tavallisiksi "istutaan sisällä pöydissä" häiksi mutta odotan juhlia kuitenkin paljon. Paikka on fiilikseltään edelleen rento, kappeli saaressa on kätevä ja meri vieressä ehdoton :D Maalaishäät Espoossa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisikohan paikalla ketään Matasaaressa juhlineita? Kertokaa kokemuksenne ruuista, paikasta, kappelista, hinnoista ym!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Matasaari on siirtynyt yksityiseen omistukseen. Kehitämmä konseptia, jonka mukaan tulevaisuudessa häät ja juhlat olisivat taas mahdollisia Matasaaressa. 

Nyt käytössä on rantasauna, jossa voi järjestää vaikka tiimille unohtumatoman virkistyspäivän! Hulppeat sisätilat soveltuvat n. 15 hengelle ja löylyistä pääsee samanaikaisesti nauttimaan kahdeksan ihmisen voimin. Ensiluokkainen puusauna takaa miellyttävät löylyt! Grilliruokia odotellessa voi rentoutua paljussa, kylmiä juomia siemaillen.

Yhteystiedot:
Matasaarentie 3, 00380 Espoo
+358 44 244 5930
[email protected]
https://mataskar.com

Historiaa: Aiemmin Suvisaariston kouluna toiminut Matasaari on vuosien saatossa elänyt monessa eri muodossa. Ruotsinkielinen koulu toimi Matasaaressa vuosina 1896 - 1966. Koulutoiminnan lakattua Espoon ruotsinkielinen seurakunta perusti saareen leirikeskuksen kesällä 1969. Matasaaren kappeli valmistui vuonna -93. Valmistumisen jälkeen saaressa on juhlittu niin häitä kuin ristiäisiäkin.

Edited by TeppoKuittinen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now