Jump to content
Naimisiin.info

Talvihäät ja juhlapaikan lämpö


Hannii

Recommended Posts

Onko jollain kertoa miten häät/juhlat talvella sujuivat?Valittivatko ihmiset kylmästä tai esimerkiksi jos vuokraa seurojentalon,pitivätkö lämmöt?Tuliko ongelmia,joihin pystyisi vaikuttamaan?Pidämme ensi talvena keskellä paukku pakkasia(säätä ei voi ennustaa mutta todennäköisesti pakkasta on tammikuussa)häämme ja eniten mietityttää juhlapaikan lämpöisyys,kirkko yms.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli hääjuhla kolme viikkoa sitten yli 20 asteen pakkaskelissä. Juhlat pidettiin nuorisoseurantalolla ja monet vieraat etukäteen jo kyselivät että mitenköhän siellä tarkenee. Vähän itsekin olin epäileväinen kun osa ihmisistä kuitenkin ramppaa ulkona tupakalla ja ovea joudutaan siksi pitämään auki. No hyvin tarkeni ja itseasiassa en tarvinnut hääpukuni kanssa hartiahuiviakaan lämmittämään ennen kuin yöllä siinä 02 jälkeen :)

Kyseisellä seurantalolla on ympäri vuoden kerhotoimintaa ym. joten se oli pidetty jatkuvasti lämpimänä. Tilan vuokraaja kyllä kovasti vannoi että kylmä siellä ei tule mutta silti yllätyin miten lämpöistä siellä oli.

Kannattaa kysellä tilan vuokraajalta millaisessa käytössä tila on talvisaikaan. Ja toki talvella myös kynttilöistä lähtee lämpöä.

Ja lisätääs vielä että vihkiminen meillä oli Espoon tuomiokirkossa. Murehdin etukäteen sitäkin että onkohan kirkossa kylmä, mutta pappi onneksi kertoi että siellä on kesät talvet jotakuinkin vakio 20 astetta, sillä kivikirkot pysyvät niin tasalämpöisinä. Eikä tarvinnut siis sielläkään palella :) Ulkonakaan vihkimisen jälkeen ei palellut, sillä oli niin hirveä adrenaliinijysäys päällänsä :D

Muokattu: , käyttäjä: lallati
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moi

Me pidettiin häät juuri 12.3.

Tilana oli upea Finlaysonin Palatsi Tampereen keskustassa. Siviilivihkiminen oli palatsin alakerran Ruokasalilla ja itse häädinner palatsin Talvipuutarha-salissa. Kukaan ei valittanut kylmyyttä. Eikä kukaan tarvinnut hartiahuiveja tms.

Illalla dinner-tila koristeltiin kynttilöin ja vihkitilassa oli upeat led-valot.

Voin suositella lämpimästi. Toimi loistavasti. En ikinä lähtisi minnekään seuraintalolle talvella häitä järkkäämään. Nehän on kesälläkin ihan kamalia ja rumia paikkoja.

Talvella kannattaa panostaa upeaan tilaan ja kynttilöihin ja mahtavaan sisätunnelmaan.

Link to comment
Share on other sites

^Meillä saatiin "ruma" seurantalo tosi hienoksi, kun DJ toi mukanaa valaistusvehkeet, diskopallon ym. Talven pimeässä illassa valot ja tietysti kynttilät pöydissä tekivät paikasta todella kauniin. Kaikenmaailman seinäkoristelut ym. kannattaa talvella unohtaa, jos juhlatila pidetään hämäränä. Ei niitä sieltä kukaan huomaa kumminkaan :D Valoilla taas pystyy somistamaan vaikka minkälaista.

Kesällä taas valaistukseen on ehkä turha törstätä, kun suviyöt ovat niin valoisia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...