Jump to content
Naimisiin.info

KEfaloniaan


muru11

Recommended Posts

Kefalonian saari on IHANA. Tosin se oli ihanampi aiemmin, ennen kuin Kapteeni Corellin mandoliini -elokuva kuvattiin siellä. Sen jälkeen suurvallat ovat valloittaneet sen, ja siitä on tullut vähän liikaa "turistikohde". Eli aitoa kulttuuria ei löydä kuin pikkukylistä, ja hinnat eivät ole kovin edulliset. Maisemat ja rannat ovat kuitenkin mahtavat ja ruoka on hyvää. Suosittelen sitä ehdottomasti edelleen. Kiistattomasti Kreikan kaunein saari. Minun mielestäni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kefalonia on Kreikan saarista minun suosikkini. No ok, en ole ihan kaikissa käynyt, mutta se on riittävän suuri ettei tarvitse jämähtää yhteen paikkaan ja siellä on paljon nähtävää ja tehtävää. Varsinkin touko-kesäkuussa se kukkii ja viheriöi ihan eri tavalla kuin eteläisemmät saaret. Toukokuun lopulla voi tietysti olla vähän enemmän sadetta ja viileää, mutta Suomeen verrattuna liikutaan silti yleensä ihan eri lämpötiloissa.

Ikävä kuulla jos se on muuttunut enemmän massakohteeksi. Korfu on minusta ihan pilalla, kun siellä on niitä hotellislummeja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...