Jump to content
Naimisiin.info

Villa Vuosanta (Helsinki) + Base Event Kitchen


canneloni

Recommended Posts

  • 9 months later...

minustakin olisi mukava kuulla kokemuksia villa vuosannasta! canneloni, päädyittekö viettämään häitänne vuosannassa? miten järjestelyt ovat sujuneet? itsellä on harkinnassa yli sadan hengen häät, mutta ilmeisesti tämäkin porukka sisälle mahtuisi. onko jollain kokemuksia tämän kokoisista häistä siellä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Villa Vuosantaa en voi oman kokemuksen perusteella suositella häiden viettoon. Paikkahan on upea, luonnonkaunis ja rauhallinen.

 

Palvelusta tuleekin sitten iso miinus. Palveluasenne henkilökunnalla kadoksissa, neuvottelu ruokatarjoilusta ja järjestelyistä todella nihkeää. Vuosannasta saapunet viestit koskivat lähinnä jatkuvia hinnankorotuksia ja uusia lisämaksuja. Tuntuvat luottavan vähän liikaa morsioiden löyhiin kukkanorryöreihin ja ympäristön vetovoimaan. Oman kokemuksen lisäksi olen sittemmin kuullut tutulta samansuuntaista palautetta.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me olemme tehneet varauksen Villa Vuosantaan kesäksi 2014 la-su. Kävin tutustumassa tammikuussa tiloihin ja omalla kohdallani kaikki järjestelyt ovat sujuneet erittäin joustavasti. Vuokrahinta: Villa & Venevaja 1500 € + ALV 24% (eli 1860€)

 

Tässä Villan pohjapiirros, jonka avulla voi vähän suunnitella tulevia juhlia.

 

villavuosanta_pohja.jpg

Villa Vuosannassa on yhteensä neljä vuokrattavaa tilaa: Villa, RantasaunaVenevaja ja Pikku Villa. Tiloja voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Me olemme vuokranneet häitämme varten Villan ja Venevajan tilat. Rantasaunalla voi juhlia joku muu seurue, mutta tämä tila on hieman sivummalla itse Villasta. Paikan esittelijä kertoi, että huomioivat kesäaikana kenelle rantasaunaa vuokraavat jos häät ovat päätalolla.

 

Villan tiloissa tapahtuu ruokailu. Häihimme on tulossa noin 50 henkeä, joten kaikki vieraamme mahtuvat Villan pääsalin tiloihin. Morsiusparille on oma erkkeri kulmaus, josta on näköala merelle. Buffet pöytä on erillisessä tilassa, joten tarjoilijat voivat työskennellä huoneessa rauhassa kattausten välissä. Villa Vuosannassa toimii oma pitopalvelu, mutta omat juomat saa/pitää tuoda. Erilliset jääkaapit juomille löytyvät niin Villasta kuin venevajaltakin. Pitopalvelulla on erilaisia häämenu vaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä tai muunnella omanlaisensa. Myös omia tuotteita voi lisätä menuuseen, vaikkapa karjalanpiirakoita jos niikseen tulee :) Pitopalvelu tekee yhteistyötä PH7 kanssa, jos hääkakun haluaa muuttaa. Paikan päältä löytyy tuikkikippoja ja sylinterinmallisia kukkamaljakoita, joita voi käyttää. (Sisätiloissa/pihalla ei saa polttaa kruunukynttilöitä). Pitopalvelun kautta tulee valkoiset pöytäliinat. Pääsalista löytyy videotykki, jos haluaa näyttää esimerkiksi polttarikuvia häävieraille.

 

Kattaus.jpg

 

Villan yläkerrassa on yöpymistilat, joita voi vuokrata. Myös pihalta löytyy vuokrattavia tiloja. Liinavaatteet ja aamupala kuuluvat yöpymisen hintaan. Yöpymään mahtuu noin 40 henkeä.

 

Tässä kuva hääparin huoneesta:

 

Ha%CC%88a%CC%88sviitti.jpg

 

Tanssit voi tanssia venevajalla, joka on osittain rakennettu veden päälle. Vajalle mahtuu 3-4 hengen bändi. Tilasta löytyy myös kaijuttimet, jos haluaa soitella omaa spotify-soittolistaa. Myös jonkinnäköinen spottivalo systeemi näytti olevan vajalla. Vajalla saa juhlia ad 23 asti sen jälkeen pitää siirtyä villan puolelle jossa juhlia saa 02 asti. Iltapalan voi villaan tilata, jos tarpeen. Vuokraan kuuluu perussiivous.

 

Venevaja.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kävimme katsomassa lopputalvesta Vuosannan. Ihan kiva paikka, mutta päätalo oli kyllä meidän mielestä aivan liian ahdas meidän häille (70-80 vierasta). Myös venevajassa arvellutti, että miten saadaan bändi, tanssi ja jonkinverran istumatilaa mahdutettua. Pienemmän osallistujamäärän kanssa varmasti ihan passeli! Rantasauna oli kyllä tosi kiva, sen vuokrausta voisi ajatella johonkin muihin juhliin.

 

Itse kyllä olisimme varmaan varanneet myös rantasaunan, sillä sinne tosiaan otetaan toinen juhlaporukka samaan aikaan juhlimaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 5 months later...

Meillä on tosiaan ensi kesänä häät kyseisessä paikassa ja koska häämme ovat alle 50 henget häät mahdumme koko porukka yhteen tilaan. Kokonaisuudessaan Villaan mahtuu järjestämään noin 95 hengen häät. Villa Vuosannassa voi myös yöpyä. Päätalon yläkerrasta löytyy yöpymistiloja 17 hengelle ja piha alueella on yöpymistiloja lisää. Venevajaan meillä on tulossa neljän hengen bändi, joka on ollut tilassa aiemminkin soittamassa eli he tietävät tilan koon jo entuudestaan. Blogistani löytyy paikasta kuvia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...