Sinun ikuisesti

Morsian
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Sinun ikuisesti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://sinunikuisesti.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Toimivia ideoita oli: - Valita hääjuhlapaikka, jossa vieraat mahtuivat yöpymään ja yöpyä siellä myös itse - Valokuvanurkkaus polaroidkameroineen ja vieraskirjoineen (oli huippu suosittu ja saimme upean muiston hääpäivästämme) - Iltapalan tarjoaminen iltamyöäisellä Täysin turhakkeita olivat: - Häälaukku (unohtui heti kirkkomatkalla) - Kynttilät (heinäkuussa on niin valoisaa, että kynttilöitä ei tullut edes sytytettyä) - Sateenvarjo (hääpäivänä pilvetön taivas ja +28 astetta lämmintä)
 2. Itse ainakin mielelläni häävieraana osallistuisin bingoilemiseen, olipa ne palkinnot millaisia hyvänsä
 3. Tässäpä oma kokeiluni sulhasen vieheestä. Yksinkertainen ohje täällä.
 4. Kokosin ohjeen, jonka voi toteuttaa nopeasti ja helposti. http://sinunikuisesti.blogspot.fi/2014/06/diy-haaauton-kolistimet.html
 5. Meille ei tule onnittelujonoa eikä hääleikkejä. Minulle ei tule huntua, eikä tieraa. Pöytiin ei tule paikkakortteja. Muuten varmasti häät ovat hyvinkin perinteikkäät.
 6. Minä todella toivon, että hääpäivälle ei jää mitään muuta tekemistä kun kampaajalle meno. Tässä on vielä sellainen jännitys momentti, että emme tiedä pääsemmekö juhlapaikalle edellisenä päivänä vai emme. Joten voi olla, että hääpäivänä on joko todella paljon tekemistä tai sitten ei mitään
 7. Hääkutsun vp päivä on 2 viikon päästä ja 3 pariskuntaa on enää vastaamatta. Ilmottautumisia on tullut tipotellen. Nopeiten vastasivat pariskunnat, jotka tarvitsivat yöpymispaikan juhlapaikalta. Noh, odotellaan..
 8. Me lähetimm STD-kortit lähes kaikille tuleville häävieraillemme joulukortin sijasta. Hyvä oli vastaanotto! Suosittelen.
 9. Omille kaasoilleni tein tällaiset
 10. Ehdotin vihkitilaisuuteemme virreksi: jo joutui armas aika, mutta kaasojeni mielestä se sopii vain koulujen päättäjäisjuhliin. Joten valintani osui virteen: 818 Kaiken hyvän antaja.
 11. Meillä lentää myös morsiuskimppu häissämme, sillä lähdemme häämatkalle melkein heti häittemme jälkeen. Olisi sääli, jos se jäisi kotiimme lakastumaan ilman että siitä joku muu voisi kotonansa nauttia.
 12. Muutamia kuvia piha-alueelta http://2.bp.blogspot.com/-CRjqfJxhTZ0/U2uDF-zuf2I/AAAAAAAAIsk/JgQ7NgtcRCA/s1600/Villa+Vuosanta.jpg http://2.bp.blogspot.com/-8-IdjLD2R8w/U2uDpegvShI/AAAAAAAAIs0/-ClZSjflACo/s1600/pikku+villa.jpg http://2.bp.blogspot.com/-I8TTH9Al2HM/U2uDI5zIIuI/AAAAAAAAIss/cZTWASmba5c/s1600/Venevaja.jpg
 13. Meillä on tosiaan ensi kesänä häät kyseisessä paikassa ja koska häämme ovat alle 50 henget häät mahdumme koko porukka yhteen tilaan. Kokonaisuudessaan Villaan mahtuu järjestämään noin 95 hengen häät. Villa Vuosannassa voi myös yöpyä. Päätalon yläkerrasta löytyy yöpymistiloja 17 hengelle ja piha alueella on yöpymistiloja lisää. Venevajaan meillä on tulossa neljän hengen bändi, joka on ollut tilassa aiemminkin soittamassa eli he tietävät tilan koon jo entuudestaan. Blogistani löytyy paikasta kuvia.
 14. Pääsin viime viikolla yllättämään kaksi rakasta ystävääni ja pyysin heitä kaasoikseni. Koska halusin esittää pyyntöni henkilökohtaisesti ja antaa kaasoilleni jotain sellaista, jonka he muistaisivat myös myöhemmin tein kummallekin heistä tällaiset pienet kaaso boxit. Laatikkoon sujahti pientä infoa tulevasta hääpäivästämme, muutamia valokuvia ja kaulakoru.
 15. Meillä karsiutui seuraavanlaiset juhlapaikat pois listoiltamme: - A-oikeudet - ei yöpymis mahdollisuutta - vieraat eivät olisi mahtuneet yhtenäiseen tilaan (50 hengen häät) - liian kallis vuokra - ei ulkotilaa, jossa "käyskennellä" - yhteydenpito omistajan kanssa hankalaa