Jump to content
Naimisiin.info

Sinun ikuisesti

Morsian
  • Viestit

    98
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sinun ikuisesti kaikki viestit

  1. Toimivia ideoita oli: - Valita hääjuhlapaikka, jossa vieraat mahtuivat yöpymään ja yöpyä siellä myös itse - Valokuvanurkkaus polaroidkameroineen ja vieraskirjoineen (oli huippu suosittu ja saimme upean muiston hääpäivästämme) - Iltapalan tarjoaminen iltamyöäisellä Täysin turhakkeita olivat: - Häälaukku (unohtui heti kirkkomatkalla) - Kynttilät (heinäkuussa on niin valoisaa, että kynttilöitä ei tullut edes sytytettyä) - Sateenvarjo (hääpäivänä pilvetön taivas ja +28 astetta lämmintä)
  2. Itse ainakin mielelläni häävieraana osallistuisin bingoilemiseen, olipa ne palkinnot millaisia hyvänsä
  3. Tässäpä oma kokeiluni sulhasen vieheestä. Yksinkertainen ohje täällä.
  4. Sinun ikuisesti

    Hääauton koristelu

    Kokosin ohjeen, jonka voi toteuttaa nopeasti ja helposti. http://sinunikuisesti.blogspot.fi/2014/06/diy-haaauton-kolistimet.html
  5. Meille ei tule onnittelujonoa eikä hääleikkejä. Minulle ei tule huntua, eikä tieraa. Pöytiin ei tule paikkakortteja. Muuten varmasti häät ovat hyvinkin perinteikkäät.
  6. Minä todella toivon, että hääpäivälle ei jää mitään muuta tekemistä kun kampaajalle meno. Tässä on vielä sellainen jännitys momentti, että emme tiedä pääsemmekö juhlapaikalle edellisenä päivänä vai emme. Joten voi olla, että hääpäivänä on joko todella paljon tekemistä tai sitten ei mitään
  7. Hääkutsun vp päivä on 2 viikon päästä ja 3 pariskuntaa on enää vastaamatta. Ilmottautumisia on tullut tipotellen. Nopeiten vastasivat pariskunnat, jotka tarvitsivat yöpymispaikan juhlapaikalta. Noh, odotellaan..
  8. Me lähetimm STD-kortit lähes kaikille tuleville häävieraillemme joulukortin sijasta. Hyvä oli vastaanotto! Suosittelen.
  9. Omille kaasoilleni tein tällaiset
  10. Sinun ikuisesti

    Mikä virsi kirkkoon?

    Ehdotin vihkitilaisuuteemme virreksi: jo joutui armas aika, mutta kaasojeni mielestä se sopii vain koulujen päättäjäisjuhliin. Joten valintani osui virteen: 818 Kaiken hyvän antaja.
  11. Meillä lentää myös morsiuskimppu häissämme, sillä lähdemme häämatkalle melkein heti häittemme jälkeen. Olisi sääli, jos se jäisi kotiimme lakastumaan ilman että siitä joku muu voisi kotonansa nauttia.
  12. Muutamia kuvia piha-alueelta http://2.bp.blogspot.com/-CRjqfJxhTZ0/U2uDF-zuf2I/AAAAAAAAIsk/JgQ7NgtcRCA/s1600/Villa+Vuosanta.jpg http://2.bp.blogspot.com/-8-IdjLD2R8w/U2uDpegvShI/AAAAAAAAIs0/-ClZSjflACo/s1600/pikku+villa.jpg http://2.bp.blogspot.com/-I8TTH9Al2HM/U2uDI5zIIuI/AAAAAAAAIss/cZTWASmba5c/s1600/Venevaja.jpg
  13. Meillä on tosiaan ensi kesänä häät kyseisessä paikassa ja koska häämme ovat alle 50 henget häät mahdumme koko porukka yhteen tilaan. Kokonaisuudessaan Villaan mahtuu järjestämään noin 95 hengen häät. Villa Vuosannassa voi myös yöpyä. Päätalon yläkerrasta löytyy yöpymistiloja 17 hengelle ja piha alueella on yöpymistiloja lisää. Venevajaan meillä on tulossa neljän hengen bändi, joka on ollut tilassa aiemminkin soittamassa eli he tietävät tilan koon jo entuudestaan. Blogistani löytyy paikasta kuvia.
  14. Pääsin viime viikolla yllättämään kaksi rakasta ystävääni ja pyysin heitä kaasoikseni. Koska halusin esittää pyyntöni henkilökohtaisesti ja antaa kaasoilleni jotain sellaista, jonka he muistaisivat myös myöhemmin tein kummallekin heistä tällaiset pienet kaaso boxit. Laatikkoon sujahti pientä infoa tulevasta hääpäivästämme, muutamia valokuvia ja kaulakoru.
  15. Meillä karsiutui seuraavanlaiset juhlapaikat pois listoiltamme: - A-oikeudet - ei yöpymis mahdollisuutta - vieraat eivät olisi mahtuneet yhtenäiseen tilaan (50 hengen häät) - liian kallis vuokra - ei ulkotilaa, jossa "käyskennellä" - yhteydenpito omistajan kanssa hankalaa
  16. Itse tulostin tällaisen listan mukaan, kun kävin katsomassa juhlapaikkoja: Lista
  17. Kävin katsomassa kahdella eri paikkakunnalla yhteensä noin kahdeksaa juhlapaikkaa sekä muutamia satunnaisia juhlapaikkoja paikkakuntien ulkopuolella. Netistä selailin hintaluokkia ja eri vaihtoehtoja.
  18. Me olemme tehneet varauksen Villa Vuosantaan kesäksi 2014 la-su. Kävin tutustumassa tammikuussa tiloihin ja omalla kohdallani kaikki järjestelyt ovat sujuneet erittäin joustavasti. Vuokrahinta: Villa & Venevaja 1500 € + ALV 24% (eli 1860€) Tässä Villan pohjapiirros, jonka avulla voi vähän suunnitella tulevia juhlia. Villa Vuosannassa on yhteensä neljä vuokrattavaa tilaa: Villa, Rantasauna, Venevaja ja Pikku Villa. Tiloja voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Me olemme vuokranneet häitämme varten Villan ja Venevajan tilat. Rantasaunalla voi juhlia joku muu seurue, mutta tämä tila on hieman sivummalla itse Villasta. Paikan esittelijä kertoi, että huomioivat kesäaikana kenelle rantasaunaa vuokraavat jos häät ovat päätalolla. Villan tiloissa tapahtuu ruokailu. Häihimme on tulossa noin 50 henkeä, joten kaikki vieraamme mahtuvat Villan pääsalin tiloihin. Morsiusparille on oma erkkeri kulmaus, josta on näköala merelle. Buffet pöytä on erillisessä tilassa, joten tarjoilijat voivat työskennellä huoneessa rauhassa kattausten välissä. Villa Vuosannassa toimii oma pitopalvelu, mutta omat juomat saa/pitää tuoda. Erilliset jääkaapit juomille löytyvät niin Villasta kuin venevajaltakin. Pitopalvelulla on erilaisia häämenu vaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä tai muunnella omanlaisensa. Myös omia tuotteita voi lisätä menuuseen, vaikkapa karjalanpiirakoita jos niikseen tulee Pitopalvelu tekee yhteistyötä PH7 kanssa, jos hääkakun haluaa muuttaa. Paikan päältä löytyy tuikkikippoja ja sylinterinmallisia kukkamaljakoita, joita voi käyttää. (Sisätiloissa/pihalla ei saa polttaa kruunukynttilöitä). Pitopalvelun kautta tulee valkoiset pöytäliinat. Pääsalista löytyy videotykki, jos haluaa näyttää esimerkiksi polttarikuvia häävieraille. Villan yläkerrassa on yöpymistilat, joita voi vuokrata. Myös pihalta löytyy vuokrattavia tiloja. Liinavaatteet ja aamupala kuuluvat yöpymisen hintaan. Yöpymään mahtuu noin 40 henkeä. Tässä kuva hääparin huoneesta: Tanssit voi tanssia venevajalla, joka on osittain rakennettu veden päälle. Vajalle mahtuu 3-4 hengen bändi. Tilasta löytyy myös kaijuttimet, jos haluaa soitella omaa spotify-soittolistaa. Myös jonkinnäköinen spottivalo systeemi näytti olevan vajalla. Vajalla saa juhlia ad 23 asti sen jälkeen pitää siirtyä villan puolelle jossa juhlia saa 02 asti. Iltapalan voi villaan tilata, jos tarpeen. Vuokraan kuuluu perussiivous.
  19. Meillä kirkolta juhlapaikalle on 10 km. Halusimme, että ajomatka olisi mahdollisimman lyhyt. Mielestäni maksimissaan alle tunnin siirtyminen olisi miellyttävä, etenkin jos vieraat tulevat muutoinkin jo pitkän matkan päästä häihin.
  20. Me mietimme aluksi melko pitkään millä paikkakunnalla häitämme vietämme. Päädyimme kuitenkin nykyiseen kotipaikkakuntaan, koska häiden juhlapaikka ja kirkko ovat lähellämme ja se helpottaa käytännön asioiden järjestelemistä. Toisena vahvana ehdokkaana oli vanhempieni kotipaikkakunta, mutta monen kuukauden etsimisen jälkeen ei sopivaa juhlapaikkaa tuntunut löytynyt. Kriteereinä meillä oli häiden juhlapaikan suhteen se, että välimatka kirkolle olisi lyhyt, miljöö kaunis, paikan päällä voisi halukkaat yöpyä ja juhlatilaan saisi tuoda omat juomiset. Vihkikirkoksi valitsimme juhlapaikan läheisyydessä olevan kirkon.
  21. Meillä häitä vietetään Helsingissä kesällä 2014, jonka vuoksi olimme ajoissa liikenteessä varauksien suhteen. Juhlapaikan varasimme tammikuussa 2013 ja kirkkovarauksen teemme tasan vuosi ennen hääpäivää. Sitä tässä odotellessa.
  22. Varasimme ensin juhlapaikan, jonka teimme jo hyvissä ajoin sillä juhlapaikka on hyvin suosittu kesä viikonloppuisin. Kirkkovarauksen teemme vasta kesällä.
  23. Meidän häitämme juhlitaan Helsingissä, Villa Vuosannassa. Villa Vuosannassa on yhteensä neljä vuokrattavaa tilaa: Villa, Rantasauna, Venevaja ja Pikku Villa. Tässä muutamia kuvia jotka otin, kun kävin tutustumassa tiloihin talvella
  24. Sinun ikuisesti

    Karkkitötteröt

    Tässä myös kiva ohje:
  25. Sinun ikuisesti

    Paikkakortit (kuvia)

    Nämä on mielestäni kauniita ja yksinkertaiset toteuttaa.
×
×
  • Create New...